maanantai 23. tammikuuta 2012

Varo kolarointia - Mars neliö Jupiter!


Astrologia on sellaista matematiikkaa, jonka nuorempana ’poissuljin’ kokonaan heikon matematiikkapääni vuoksi. Jo kartan tekeminen näytti laskuhirviöltä. Kiinnostusta kuitenkin oli. Nyt vanhempana, kun teknologia on tullut avuksi, olen palannut sen pariin ja ymmärrän siitä pikkuisen enemmän. Minulla on toki Uranus Kaksosissa yhtyneenä Merkuriukseen. Siksi uskon, että opin jotakin. Ja uskon, että astrologian kautta opin jotakin muuta. Esimerkiksi varomaan liikenteessä!

Tätä kuviota Mars neliö Jupiter tai Jupiter neliö Mars, kai aspektin voi sanoa noinkin päin, pidetään vahinkoalttiina kuviona. Mallan blogista kopsasin tämän vauhdikkaan Mars-tulkinnan:
”Marsilla on hyvät ja huonot puolensa kuten muillakin planeetoilla.  Mars potkaisee asiat ripeästi alkuun ja toimii, kun muut vasta suunnittelevat. Mars katsoo tulevaisuuteen eikä mieti, että “meillä tämä on aina tehty näin”. Mars uskaltaa mennä sinnekin, missä muut pelkäävät. Mars on taistelija.
Mars on myös sähäkkä, äkkipikainen ja kärsimätön, pahimmillaan agressiivinen, mistä johtuu Marsiin yleisesti yhdistettävä onnettomuus -effekti. Marsilta myös unohtuvat usein ”muut”, sillä tähtitaivaan ensimmäisen merkin Oinaan hallitsevana planeettana Mars ajattelee ensisijaisesti itseään.”

Samoin Erkki Lehtiranta kirjassaan Astrologia ja Henkinen tie sanoo varsinkin juuri Jupiterin ja Marsin jännitekuviosta (kuten tuo neliö) ja sen transiitista, joka pian minulle tulee Marsin perääntymisen yhteydessä jälleen, että kolarialttiutta esiintyy. Energia voi riistäytyä käsistä ja jotain harkitsematonta voi tapahtua.

SIIS METSÄTONTTU JA MUUT TONTTUILIJAT! Huomatkaa ihmeessä siellä liikenteessä muutkin liikkujat. Ne voivat olla vaaraksi sinulle!


Heh, eihän tässä kohta uskalla rattiin tarttua…

Ja tosi on, lapsena olin kuolla törmätessäni pyörän kanssa suureen rekka-autoon. Sekunnista se oli kiinni. En tullut auton eteen, vaan sivuun, sain pyörän vanteen kahdeksikolle ja lensin ilman kautta maahan. Enkelit olivat mukana. Minulle tuli naarmu polveen, ei muuta. Mutta karkuun yritin juosta.

Sittemmin olen liukkaalla mutkikkaalla kylätiellä ajanut pari kolme kertaa lumivalliin liiasta jarrutuksesta, yhden kerran peruuttanut lyhtypylvääseen ja nirhassut portinpieltä. Kerran kaatoi myrsky ison koivun autoni päälle. Toki en silloin itse vielä ehtinyt autoon, kun jäin juttelemaan jonkun kanssa. Siinä olisin voinut autossa istuessa saada aikamoisen tällin päähäni, sillä puu kaatui ajajan kohdalle, särki lasin ja katon lommolle.

Olisikohan silloin ollut juuri tuo transiitti päällä? En muista vuosia enkä päiviä, enkä tohtisi katsoakaan! Ei ole hyvä, että alkaa liikaa uskomaan astrologiaankaan!

Nykyään minulla onkin tapana pyytää enkeleitä mukaani, kun astun auton rattiin. Ja kokemus opettaa. Olen oppinut kuuntelemaan ’ennakkovaroituksia’, usein sen mukaan jo jarrutan. Ja kuinkas ollakaan, kun hirvi ilmestyy metsästä tai joku päättää yhtäkkiä katsomatta juosta tien yli. Tai kesken ajon saan päähäni kääntyäkin takaisin ja mennäkin kahville. Ja huomaan eteenpäin ajaessa, että olen selvinnyt joutumasta ketjukolariin.

Marsin kanssa samassa huoneessa on myös Neptunus, tosin Vaa’an merkissä. Se on neliössä Aurinkooni. Mutta liekö sillä mitään tekemistä intuitiooni, taitaa olla Rapu-merkin ominaisuuksia.

Näin päinkin voisi ajatella: Miten ne osaa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!