perjantai 6. tammikuuta 2012

Marsin paluu* Tässä se mistä puhuin aikaisemmin jo, Marsin paluu eli yhtymä oman syntymäkarttani Marsille. Minulla on takana kahden vuoden Marsin kierros. Ja jos muistelen sitä pari vuotta taaksepäin, olin laittanut vireille eläkkeelle lähtemisen, ja monta asiaa oli otettu huomioon kotona, että sairas mieheni pystyisi siellä kanssani olemaan. Kaikki se oli toimimista tulevaisuutta kohti. 

Nyt on alkanut toisenlainen aika. Mieheni kuollessa noin vajaa vuosi sitten surun jo hälvetessä, on tartuttava uudenlaiseen toimeen, valmistaa koti uudella lailla ja oma elämä. Senkin vuoksi jo on nyt jännittävää seurata Marsin liikkeitä, mutta samalla myös sitä mitä transiitteja eli planeettavoimia siellä taustalla on. Tässä on Seppo Tanhuan tulkinta Marsin paluusta. Ja se piti kyllä paikkansa!!

Juuri joulua en halunnut tehdä ollenkaan, ehkä vanhojen muistojen painamana vielä. Olinkin iloinen, kun poika ilmoitti, että vietetään joulu hänen uudessa kodissaan. Sitten kävikin niin, että paria päivää ennen joulua poika ilmoitti, että ei koti valmistukaan, vaan he tulisivat luokseni. Tehdä joulu yhtäkkiä kuudelle hengelle, ei ihan käden käänteessä suju, vaikka sainkin talkooapua ruoan suhteen. Mutta onnellinen ja innoissani olin! Ja siltä pohjalta touhusin. Onneksi minulla oli taustalla Marsin tarttuvaa aikaansaapaa energiaa.  

Aika osuvaa, eikö vain!

Mars yhtymä Mars

Tämän ohituksen voimakkuus on ****tähteä.
Tarkka ajankohta 26.12.2011
Vaikutus alkaa 22.12.2011 ja päättyy: 30.12.2011
Tämä ohitus toistuu noin 2 vuoden välein.

Transintoivan Marsin yhtymä syntymäkarttasi Marsiin on aina varteenotettava tapahtuma, sillä tämän jakson aikana sinulla on mahdollisuus löytää kokonaan uusi motivaatio kaikelle tekemisellesi. Jotain hyvin innostavaa, sopivasti jännittävää ja erittäin mielenkiintoista on nyt tarjolla vastaanotettavaksi. Sopivasti uhmaa ja terveesti sotaisaa asennetta tarvitaan tavallista enemmän päästäksesi niiden asioiden kimppuun, jotka saavat sydämesi sykkimään ja silmäsi säihkymään lapsenomaisesta innostumisesta.

Jos uskallat lähteä mukaan elämän tarjoamiin seikkailuihin jopa pienellä riskillä niin palkkioksesi tulet saamaan jopa kahdeksi vuodeksi kokonaan uudenlaisen asenteen kaikkiin tekemisiisi olipa kysymys sitten työstä vapaa-ajasta tai kotielämästä. Jotta elämä maistuisi elämältä tulee sinun välillä nousta sotajalalle vallitsevaa paikoilleen pysähtynyttä ja turruttavaa jokapäiväisyyttä vastaan. Nyt on oikea hetki ihan hakemalla hakea vähän jännitystä ja seikkailua päivittäiseen elämääsi. Ellet uskalla pistää tuulemaan niin voit vain huomata kuinka pahalla päällä sinä osaatkaan olla. Kukas siitä hyötyy"

* Vaikka Marsin yhtymä sijoittui vain noin lyhyelle ajanjaksolle, ja vaikka Mars kulkee aika nopeasti (yhden ympyräasteen kahdessa päivässä),tiedän, että helmikuussa tapahtuu Marsin perääntyminen. Mars kohtaa jälleen syntymäkarttani Marsin. On siis mielenkiintoista seurata, miten sen energiat kohtaavat arkeni. Sen tiedän, että laitan nyt alulle ruusutarhakahvilani tai 'Ruusumuorin kahvilan' siltä kohdin, että käyn hygieniakurssitestin tuolloin. Se varmaan on jonkinlainen alkuponkaisu eteenpäin. Mutta tärkeintä kaikessa on sanomani pojalle huolimatta talon surkeasta kunnosta: - Aion asua tässä ainakin kymmenen vuotta eteenpäin!

Ja mitä tapahtuu Marsin perääntyessä? Miten sen energiat vaikuttavat tekemisiini? 

1 kommentti:

  1. On hyväkin, että tässä on aikaa paneutua vähän enemmän noihin syntymäkarttani kuvioihin, ennen kuin käsittelen transiittejani ja niiden näkyvyyttä arjessani.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!