lauantai 28. tammikuuta 2012

Kartan positiivisempaa kokonaisuutta


Nyt olen huomioinut vain noita haasteellisia puoli tämän hetken kartallani.

Mutta siellä on positiivisia, hyvää lupaavia kuvioita sitäkin enemmän. Eli tämän hetken transiitteja. Se tarkoittanee sitä, että miten taivaalla kiertelevät planeetat ovat kosketuksissa syntymäkarttaani, eli niihin energioihini ja haasteisiini, mitä syntymähetkellä olen saanut. Eli hyviä tai helppoja tai kevyitä transiitteja on nyt niin paljon, että pää pyörii ja kuuseen lentää!

Minä tähdennän perusasioita ihan itselleni kertauksen vuoksi, oppiakseni.

Stelliumini, joka tarkoittanee sitä, että syntyessani on Rapu-tähtikuvion vaikutukseen ehtineet Aurinko ja aivan rinnalle Venus ja Merkurius, eli ne ovat siinä kimpassa. Siksi sitä voidaan nimittää myös voimapahkuraksi, mutta kun se on Ravussa, myös aika itsekeskeiseksi sellaiseksi. Tässähän se näkynee…äh. Mutta sanotaan, että itsekeskeiset merkit (Oinas, Härkä, Kaksonen ja Rapu) ovat usein myös selviytyjiä juuri tuon itsekeskeisyyden ansiosta, kun taas muilla merkeillä on vaarana itsensä unohtaminen huomioidessaan muita ja yhteisöä. Tämä on vain minun oma tulkinta.

Sinne stelliumiin on vaikuttamassa tällä hetkellä Uranusta vieläkin hitaampi planeetta, intuition ja illuusioiden suuri kylmä planeetta Neptunus, joka koskettaa voimapahkuraani sulkeutuvalla kolmiolla ja lupaa kaikkea kaunista elämääni, kunhan pidän vain luovuuden kanavat auki. No, eiköhän tässä yksi. Eli ideat vain kukkimaan! Ja kukkiihan ne, oikein pursuaa. Voi kiltti Mars-Neitsyt, kun pitäisit ne jonkinlaisessa kurissa ja oorningissa!

Eikä siinä kaikki. Rakas Intomieli-Jupiterini koskettaa stelliumiani myös. Se on siihen iloisessa sekstiilissä, sekin sulkeutuvana, mutta on puhaltelemassa tulta kaikkeen, mikä käsittelee kauneudentajua ja rakkautta ja maailmojen avartumista, ideoitteni julkituomista (no täällähän sitä) ja lupaa kaikelle sille mehevää kasvuvoimaa ja tukea. Jos osaan sen energian oikealla tavalla kanavoida.

Joopa joo! Kunhan saan toimeksi, kunhan saan jalkani vähän ripeämmästi liikkeelle. Kunhan se hidas Marskin vähän jo lähtis liikkeelle. Ja kunhan lähden täältä metsämökistä ulos! Täällä on niin mukava rampata pihapolkuja ja sytytellä raasuja ja olla siinä vaan. Ehkä kerran, pari viikossa istun auton rattiin ja ajan kaupunkiin, tanssiharjoituksiin ja ostoksille tai postimatkalla ja roskienvientimatkalla kurkkaan naapuriin. En ole samassa rytmissä oikein intoa puhkuvan Jupiterini kanssa.

Eikä sekään vielä kaikki! Minulla on siellä myös Chiron yhtymässä Kuuhun, minkä pitäisi auttaa minua parantamaan näitä kotiolosuhteita. Ja siihenkin puuttuu tuellaan tai suuruudenhullulla tavallaan Jupiter ollen sulkeutuvassa sekstiilissä myös Kuulleni. Sanoo, että ’teeppä haaveista totta, muoriseni’! Ja puhaltelee voimakasta kaasukenttäänsä tännepäin niin että tukka lentää.

Siis näiltä osin kosmiset voimat ovat enemmän positiivisesti antamassa kuin negatiivisesti haastamassa. Ehkä parhaimmillaan astrologia näkynee tässä. Se tiedottaa energioiden mahdollisuuden. Kunhan toinen ottaa niistä vaarin ja antaa palaa!

Mutta…kun se astrologia on vain yksi näkökulma elämään. Entä se oma sisäinen Kuu-maailma? Ympäristön vaateet ja odotukset? Taloustilanne? Koko muuttuva maailma ympärillä? Paukkuva pakkanen. Jääpuikot ja lumi. Yksin. Ja menneisyys joka Rapua ei hevillä jätä!

Kaikki haluavat mukavaa toimintaa, Everybody wants the sweet action! The classic!

1 kommentti:

  1. Ensimmäinen lämmin ja ajatuksia tukeva henkäys kävi senioripoikani taholta, kun hän, joka yleensä on niin kriittinen ja epäluuloinen ajatusmaailmaani nähden, nyt oikein lohtutteli tai oikeammin tähdensi, että ei tässä nyt niin pahalta näytä. Hän komusi ylävinttiä ja tutki paikkoja ja maalaili kauniita suunnitelmiaan (kaksonen). Mutta vähän ihmeissäni minä häntä kuuntelin. Tuo oli kyllä Jupiterin kumua tuo!

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!