perjantai 24. tammikuuta 2020

Ascendentti ekliptikalla, ascendentti ekvaattorilla?

Ihania, salaperäisiä, arvoituksellisia, inhottavia aina nuo uudet käsitteet!
Ja varsinkin noissa sanoissa ekliptika ja ekvaattori menee jo sekaisinkin!

Mutta jos jotakin haluaa oppia ja tietää, täytyy opetella sille alueelle ominainen kieli eli ymmärtää käsitteet. Minulla on huono muisti. Aina pitää jostakin tarkistaa ja kun juuri katsoin, unohdan jo sen matkalla jonnekin. Miten se nyt olikaan?


Kun on Asc Skorpionissa, Au Ravussa ja Kuu Kaloissa, niin lilluuhan sitä aika aivottomana jossakin.
Nyt löysin tuolle lillumiselle jotakin tukea!

Pidimme kolme mukavaa tuntia astrokerhossani ihan vain tästä aiheesta. Se kirvoitti ajatuksia, huomioita ja ahaa-elämyksiä, kun taas tutustuimme toisiimme ja itseemme astrologia välikätenä.
Työnakseli jäi seuraavaan kertaan pohdittavaksi. 

Vein tuota aihetta facebookin astrosivuille ja sain sieltä hyvää tietoa. Kiitos heille, monelle astrologian suunnan näyttäjälle, tietäjille!

Huomasin, että kun itsellä on tuo Asc eklitptisesti Skorpionissa ja kun muutenkin vedessä Aurinko ja Kuu, olen aina saanut kuulla kommentteja taivaanrannan maalarista, haihattelijasta, unelmoitsijasta ja joskus pahemmistakin nimityksistä. Näin siis toiset näkevät.

Mutta kun saamieni ohjeitten mukaan menin astro.comiin ja tein karttani huonejärjestelmän Meridian mukaan, jossa on tasakulmaiset huoneet, siirtyikin ascendenttini Kauriiseen. Ja jos tässä on tulkinta "miten itse näet itsesi", niin johan kolahti. Turkanen, kun en ainakaan unelmoitsijana ole itseäni pitänyt, sillä toteutan unelmani eli sen mitä haluan. Olen mielestäni ollut aina hyvä organisoimaan, ottamaan asiat haltuuni ja hoitamaan vastuuntuntoisesti loppuun asti. En ole niitä, jotka lyövät hanskat pöytään, vaan sinnittelen taistelut läpi. Niin onhan se Kaurista, maata, maata, järkevää maaelementtiä!

Herran jestas, jotakin järkeä sentään! Olen niin tyytyväinen tuohon ilmiöön! Ilmankos olen aina ymmärtänyt Kauriita. 

Tämähän on vain astrologiaa. Ja kaikki olemme kaikkia merkkejä jossakin siinä juurikartallakin. Mutta siinäkin jää usein tuijottamaan joitakin tiettyjä kohtia.

Huomattiin, että jos kartalla Asc on keskellä jotakin merkkiä tai alkupuolella, tämä ekvaattori-ascendentti ei siitä muutu. Mutta jos juurikartalla on isoja huoneita, se muuttuu. Kannattaa kokeilla.

Sittenkin....eläköön Kauris!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!