torstai 26. tammikuuta 2012

Mars ja illuusiot


Illuusiot eivät kuulu Mars-planeetan energioihin, joka on vain toimivaa ja eteenpäin syöksevää. Mutta… taas yritän tähtäillä karttaa pikkuisen laajemmasti.

Jos Mars-Neitsyellä onkin tällainen haltijaote ’Annas kun näytän’ ja Jupiter-Jousimiehellä yltiöpäinen lennokkuus, niin karttani illusionääristä tilaa Marsin paluulla ei yhtään ainakaan helppaa transiitti Neptunuksen kolmio stelliumiini (Aurinko, Venus, Merkurius). Kun se muutenkin on syntymäkartallani samassa huoneessa Marsin kanssa ja neliössä Aurinkoon. Kaikki se on vain kasvattamassa ideoitani, mutta vaarassa kasvattaa niistä myös utopioita ja illuusioita.

Elämme kaaoksen maailmassa, missä pysyvää on vain epävarmuus. Kaaos murtaa vanhaa ja raivaa tuntematonta uutta. Se miten suuntaamme luovuutemme. Se mihin kanavoimme, siirrämme ja osoitamme seksuaalisen voimamme, sen jumalallisen energian, mitä Marskin osoittaa, se kaikki suuntaa myös sitä mihin maailmamme on menossa. Elämme myös kvanttifysiikan aikaa, jossa ei enää suunnitelmat, päämäärät sellaisenaan synny. Syy-seuraussuhteet eivät pidäkään paikkaansa, eikä edes suhteellisuusteoria, jota jotkut fyysikot ovat jo kovasti alkaneet epäillä.

Kaikkeen voi yllättäen tulla sivusta aavistamaton, näkymätön voima, joka syöksee kaiken toisenlaiseksi. Näinhän oikeastaan kävi presidentinvaaleissakin. Ja miten vielä käynee? Siinä uusi ja vanha mittelevät keskenään. Miten käynee Euron? Kreikan tilanne voi syöstä arvaamattomia tilanteita. Luin George Soroksen talouselämän näkymiä. Ei hyvältä näytä. Hän on talousnero, joka käyttää intuitiivista näkemystään ja on usein osunut oikeaan.

Kvanttifysiikassa, mitä minä ymmärrän, hiukkasten käyttäytyminen on ennakolta arvaamatonta.

Tuolla hiihdellessä löysin ainakin itselleni Marsin perääntymiselle juuri tuossa kohtaa taivaalla syyn. Kun itselläkin on niin monta ideaa = illuusioita, joista yritän rakentaa todellisuutta, niin Marsin perääntyessä voin niitä silmäillä kerta vielä uudestaan ja miettiä olenko unohtanut matkalla jotakin, olenko jättänyt huomaamatta jotain tärkeää. Jotain jota tapahtuu voimakkaasti minun ulkopuolella?

Äääh, minussa on tietty annos skorpiomaista (ASC) alakuloa, mustamaalaamista jopa, pessimismiä. Onneksi sitäkin.

Kaikkea hölisen, mutta minulla onkin juuri menossa Kalojen energioiden ote, Chiron yhtymä Kuu-Kalat. Ja kasvava Kalat-Kuu kelluu taivaalla. Se aiheuttaa minussa aina jonkinlaista alakuloa ja jopa pelkoa.

Monella asialla on kahdet kasvot, kuten näissä illuusio-kuvissa, The best optical illusions ever!

1 kommentti:

  1. Miksi vilautan välillä ruusua Marsin sivuilla?
    Siksi, että ruusun symboliikka on myös hyvin paljon maskuliinista. Sinne ruusu-symbolin taakse sisältyy myös hyvin paljon verisiä taisteluita, vallanhimoa ja kunnian loukkausta.

    Ruusu on myös salaisuuksien kätkijä. Mielelläni vilautan sen silloin esiin, kun mukana on jotakin, mikä ei ole tämän päivän realismia, kuten pelot ja illuusiot.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!