tiistai 16. toukokuuta 2023

Nyt mennään lujaan Marsin kyydissä!

Kun aikani vertasin ja tutkin Marsin kulkua elämäni kulkuun ja hämmästyneenä oivalsin kuinka usein Marsin kulmat täsmäsivät, ajattelin, että se on nyt siinä! 

Sittemmin en ole enää samaa jaksanut jauhaa. Mutta nyt on elämäni tilanne sellainen, että Tanhuan tulkinta paukahti! Tanhuan positiiviset tulkinnat joskus nostattavat ja tukevat itsetuntoa ja antavat suunnalle rohkeutta (alla esimerkki), mutta ....

 

"Ota vastaan kaikki, mitä tarjotaan

Tämä vaihe saattaa merkitä sinulle melkoista lentoa muutamaksi päiväksi. Sinua ja persoonallisuuttasi kuunnellaan ja kunnioitetaan sitä enemmän mitä voimakkaammin olet toteuttanut omia haaveita ja unelmia jokapäiväisessä elämässäsi viimeisten 1,5 vuoden aikana. Kaikki, mikä on lähtöisin omasta persoonallisesta itsestäsi, saa nyt varauksetonta tukea niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin.

Tällaisina päivinä ei kannata pysähtyä paikoilleen, vaan ottaa vastaan kaikki hyvältä tuntuvat mahdollisuudet, joita sinulle tarjotaan. Monta kertaa se on enemmän kuin osaisit odottaa tai kuvitella ansainneesi, mutta kannattaa muistaa, että palkkiota jaetaan melko pitkältä ajalta. Nyt on todella hyvät edellytykset viedä ihan tietoisesti eteenpäin omia persoonallisia kykyjäsi. Jos sinulla on joitakin ratkaisuja odottamassa toteuttamista, niin nyt on hyvä aika testata niiden kantavuutta.

Samanaikainen avautuva sekstiili Deskendentille tuo myös hyvin suotuisassa valossa esille sellaiset ihmissuhteet, joita olet toteuttanut omana puhtaana, rehellisenä itsenäsi. Saat tällaisilta läheisiltä ihmisiltä yllättävän kantavaa tukea kaikille suunnitelmillesi. Mitä useammille ihmisille olet uskaltanut olla rehellinen itsekäs itsesi, sitä laajempi on nyt tukijoiden joukko.

Koet menestystä kaikkialla, missä sinun on tähänkin asti ollut hyvä olla. Sinua muistetaan nyt velvollisuudentunnosta ja anteliaisuudesta itseäsi kohtaan, sillä sen perusteella olet pystynyt arvostamaan ja tukemaan parhaalla tavalla myös läheisiäsi.

Mars sulkeutuva kolmio Nousumerkki
Alkaa: 13.05.2023, voimakkaimmillaan: 17.05.2023, päättyy: 21.05.2023"

 

...täytyy sanoa, että vähän kyllästyin seuraamaan häntä, koska hänkin oli kallistuneena liikaa noiden salaliittoteorioiden puoleen. Minusta ne eivät kuulu astrologiaan. 

Tiedän, että moni astrologi katsoo vähän alta lipan Tanhuan tietokoneohjelmoitua tulkintaa. Ja moni astrologiaa opetteleva on pettynyt hänen tulkintoihinsa, sillä eivät ne ole ihan omakohtaisia, vaikka transiitit ovat tulkittuja muidenkin astrologien kirjoissa samoin. Mutta mikään ei ota huomioon karttaa kokonaisvaltaisesti, jos ei pyydä ihan henkilökohtaista tulkintaa joltakin astrologilta. 

Mutta kiitän Tanhuan sivuja siitä, että olen saanut paljon hyvää oppia sieltä ja ystäviäkin. Kuten sitten kaikilta muiltakin astrologeilta, joiden oppiin olen tutustunut. Kannatankin sitä, että jos haluaa saada jotakin todellista oppia astrologiasta, kannattaa tutustua siihen laajalti ja monen astrologin taholta. He kirjoittavat mielenkiintoisia blogeja! Ja heidän kurssinsa ovat mielenkiintoisia, kuten Astrologisen yhdistyksen järjestäminä olemme niitä seuranneet. Minun koneeni on varmaan ristiriidassa niihin ohjelmiin, koska ne tökkivät ja tauottavat luentaa niin etten pitkään jaksa siinä istua.

Tanhuan tulkintoja lukiessa täytyy kuitenkin muistaa nöyryys, muuten voit tipahtaa korkealta. Kuten tuossa edellisessä Mars-transiitin kuviossa. Tosi on että olen tehnyt kauheasti töitä. Niin paljon ja tosissaan, että päässä on surissut ja pahaa tehnyt. Mutta se työ on vain oman elämisen puolesta! Itse haastanut itseni. Ja siinä suurin kiitos. Mitä sitten jos pää pamahtaa seinään ja joutuu teilatuksi. Silloin on saanut ainakin opetuksen ja elämä jatkuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!