tiistai 23. syyskuuta 2014

Saturnuksen neliössä puristusta!

Mielenkiintoisia juttuja olen lukenut tuolta astrologian tantereelta. Syvällistä ajatusta ilmassa, taisteluhalua! Yksi puoltaa astrologian käyttöarvoa skeptikkoja vastaan, toinen ihmettelee omaa hyväuskoisuuttaan ja herkkyyttään, kolmas tanssii tulevan Uranus-Jupiterin kolmion loisteessa (tässä).

Vaaka-energiaa tulossa, rakkauden suloa Venuksessa ja mitä kaikkea vielä!

Itsellä Jupiterin yhtymä Plutoon ja Saturnukseen. Ja Saturnuksella neliö Saturnukseen. Olisin halunnut pohtia enemmän ja perusteellisemmin tuota Jupiterin yhtymää . Jokin seikka siinä kiinnosti ja mietitytti. Aika on uupunut. 

Painetta ja puristusta. Skorpioni-energiako vetää syvälle, mietteliääksi?

Mietin vieläkin viitaten edellisiin sivuihini sitä, kuinka astrologia toimii ajan hengen herättäjänä, osoittajana ja muistuttajana tietyssä kohdassa ihmiselämän sektoria. Ei ihminen voi hallita elämänsä kokonaisuutta, mutta se voi kiinnittää huomiota pariin seikkaan yhtenä hetkenä, toisena hetkenä taas muuhun. Vaikka astrologiaan ei uskokaan, tästä voi kuitenkin olla hyötyä elämän menossa. 

Tunnen melkein nahoissani Saturnuksen neliön puristuksen. Samalla tavalla se on neliössä myös Plutoon, (Pluto yhtymä Saturnus kartalla). Pakostakin sitä miettii, missä on rajat uhrautumiselle ja omalle elämälle. Raja on kaksisuuntainen. Kuinka paljon pitää hillitä omaa luovaa voimaa ja antaa aika muulle? Esimerkiksi ystäville ja omaisille. Tai kuinka paljon pitää antaa tuon luovan voiman elää, että saa voimaa antaa aikaa muulle? Kuinka paljon pitää olla itsekäs voidakseen olla epäitsekäs? Pluto-energiaan viitaten voisi myös ajatella henkistä olotilaa siinä, kuinka olla nöyrä jakaja ja kuinka olla nöyrä vastaanottaja.

Ystävät ovat ihania! Mummona olo on ihanaa! Siihen pitää löytyä aikaa ja voimaa. Kunhan muistaa, että se voima pitää myös synnyttää voidakseen sitä antaa. Kutsu toisen luo tai vastaanottaa toinen. Jos siihen ei löydy iloa, on jotain puutetta omissa voimavaroissa. Pitää oppia sanomaan myös ei. 

Skorpioni-energia toimii hyvin, kun osaa olla yksin ja pohtia. Kun saa olla yksin. Kun on yksin. 

Jousimies-energia tulee Marsin myötä ja hermostuttaa juuri noissa edellisissä kuvioissa. On vapauduttava Saturnuksen paineesta voidakseen taas iloita. Mars on malttamaton ja tunnen sen nahoissani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!