maanantai 27. marraskuuta 2017

Sinä-puoliskon päiväkartta

Nyt olen tutkiskellut yökarttan molempia puolia. Voin tuosta todeta, että minä-puolella ovat sellaiset Mars-persoonat, jotka toteuttavat toimintaansa sisäisen tahdon, voima ja luovuuden avulla. He ovat itsevarmoja tekemisissään, mutta myös itseriittoisia, jääräpäisiä, eivätkä mielellään toimi yhdessä muiden kanssa. He eivät toimissaan ehkä tarvitse muita. Toisaalta heidän yksi elämänsä tehtävä on tarkastella itsen kasvua tuon toiminnan ohessa. Sehän ei julkisesti mitenkään näy, mutta on tärkeää.

Kun Mars on tuolla DC:n puolella, vaikkakin vielä yösektorissa, niin he tarvitsevat enemmän yhteisöä minkä puolesta toimia tai he haluavat toimia yhteisön hyväksi. Usein he ovatkin  palveluammateissa. He joko tarvitsevat toisten tukea ja voivat olla jopa riippuvaisia toisista. Heidän tarvitsee todistaa enemmän tekemisiään muille, kun taas minä-puolella on yks hailee mitä muut ajattelevat heidän toimistaan.

Siis tutkailen tätä kaikkea hyvin pintapuolisesti ja äkikseltään. Koko karttaa tutkaillessa tämä kaikki voi täysin kumoutua.

Viimeiseksi otan vielä tuon alueen, jossa sinä-puolisko on päiväalueella eli DC:n yläpuolella. Onko tämä Marsin valoisa, hengittävä ja mutkattomampi alue? Vai tuleeko Marsin energia täällä täysin yhteisön ja jonkun toisen palvelukseen ja minän kasvu unohtuu tai toimii muiden kautta peilattuna.

Ensimmäinen kartta, jossa löysin Marsin tältä sektorilta, tekee työkseen astrologiaa. Hänellä on roiskeisen ja tasapuolinen kartta, Au Kauriissa ja nousuvaaka. Hänen Marsinsa on 8. huoneessa Kaksosissa yhtyneenä täsmälleen Uranukseen (astrologia ei mikään ihme harrastuksena). Tämäkin Mars on oppositiossa Venukseen, joten Mars käy jatkuvasti keskustelua arvojen ja tunteiden kanssa. Marsilla on kolmio Neptunuksen kanssa. Tämä henkilö on antautunut täysin muita palvelemaan, yrittää auttaa ja rohkaista astrologian kautta toisia ja yhteisöjä. Tätä kunnioitan, kun nyt ymmärrän, miten astrologiakin hyvissä käsissä voi auttaa ihmisiä ymmärtämään itseä ja muita.

Toisella kartalla on Mars Härässä 8. huoneessa. Marsilla on kolmio Jupiteriin ja neliö Plutoon. Tämä Au-Kalat, nousuvaaka-henkilö on parantaja ja hyvin taiteellinen persoona. Hän on helposti hyväksi käytetty taidoissaan. Pluton kosketus Marsiin rikkoo päämäärät ja pitkäjännitteisyys on välillä kadoksissa. Tämä osin siksi, että elämän rankat muutokset ravistelevat liikaa. Masennus iskee liian lujasti. Mars on myös vähän jähmeä ja hidas liikkeissään Härässä, ja 8. huoneen tila vie usein asiat syviin mietteisiin. Psyyke on herkillä.

Otan kolmanneksi henkilöksi erään aivan pienen lapsen, joka on syntynyt vähän poikkeuksellisiin olosuhteisiin ja voi avittaa jopa paljonkin perheen tulevaisuutta. Hän on herkkätuntoinen Au-Kalat ja noususkorpioni. Hänen karttansa painotus pleneettoineen on juuri täällä sinä-päiväsektorilla. Tämä herkkäsieluinen lapsi, kuin itse aurinko, on perheessä ainoa tytär. Kuinka kasvaa tällainen kaikkien palvoma pikkuinen? Kasvaako hän riippuvaisiksi muista, muiden ihailusta ja arvonannosta? Vai onko hän myötätuntoinen suuri ymmärtäjä tässä myrskyisessä maailmassa? Hänellä on Mars Härässä 9. huoneessa ja uskonkin, että hän tulee toimimaan erilaisissa kulttuureissa. Marsilla on kolmio Saturnukseen, joten ehkä hänestä tulee hallittu tarkkailija toiminnaltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!