perjantai 8. heinäkuuta 2016

Rapu rallaa - lämmin vesi loiskii ja laulaa!

Tässä se nämä vetiset olotilat astrologiasta:
Aurinko 16 Rapu Siriuksen lukemissa
Venus 25 Rapu
Merkurius 18 Rapu
Mars 23 Skorpioni
Chiron 25 Kalat
Neptunus 12 Kalat

Ja lisäksi Uusi Kuu aukeni myös Ravussa. Kannattaa lukea siitä  Kirsin sivulta tässä. 

Hän kirjoittaa sivullaan näin: Kaikkein parhaiten uudenkuun energioista pääsee nauttimaan antautumalla jonkin itseään suuremman hoivattavaksi. 

Näin olen tehnyt. Näin teimme metsätontun tuvassa.

Marsin peruutusten aikana kevättalven uudistin yläkertaa, putsailin, kävin läpi vanhoja tavaroita, papereita ja valmistin tiloja 10 ystävälle saapua viettämään tänne muutama päivä aikaa yhdessä. Tuollainen 35 vuoden ajan yhteistyössä ollut ryhmä todella sulki syliinsä ja hoivasi olotilaani.

Siis kun tuollainen rykelmä planeettoja (Aurinko, Merkurius ja Venus) taas kohtaavat peräjälkeen syntymäkarttani Stelliumin (Merkurius, Venus, Aurinko), niin lähteehän siitä aivan hurjan vahvat energiat liikkeelle joko törmäilleen, huiskien lämpimiä tuulia, uutta synnyttäen ja vanhaa talloen. Ei siinä ehdi juuri blogisivuja täydentämään. 

Auringonpalauukartalta kannattaa sitten katsoa, että missä tilassa eli huoneessa tämä kaikki tapahtuu ja varautuakin siihen. Minulla Au kumppaneineen on 8. huoneessa juurikartalla, mutta nyt tämä yhtyminen tapahtui 12. huoneessa. Ei siis ihme kaiken vanhan tonkimiseen siirretyt ajatukset, puhdistautuminen ja puhdistuminen. Vanhat olivat ystävätkin, vanhasta asuinkaupungista 30 vuoden takaa, jotka tulivat minua tervehtimään. Samalla kun ulkona vesi läykkyi joka puolella päivästä päivään melkein, niin läikkyivät silmämmekin elämästämme kertoessa. Se puhdistaa yleiseen uuteen muodonmuutokseen. Jokin uudenlainen energia voi syntyä siitä, kunhan saan itseni hyväksyttyä jostakin syvältä asti, unohduksistakin. Jospa siinä löytyy lapsuuden aikainen ilo ja syke! Aurinkohan on himmennyt tässä odottaen uutta voimaa. Nämä asiat täytyy käydä ihmisen läpi jossakin vaiheessa. Astrologisesti kaikki hyvin osuvaa! 

5 kommenttia:

 1. Oi miten on kaunis tuo ruusunnuppukuva, vahva ja väkevä.
  Happy returns sinne vaan näin jälkikäteen.
  Taitaa tulla sulle merkittävä vuosi kaikinpuolin,
  kun on tuo sama Ceres-Uranus yhtymä kuin syntymäkartalla,
  eri merkissä vaan, liekö se sitten sitä lapsuudenkaivelua.
  Oikeestihan siitä tulee yod-kuvio Merkuriuksen kautta osoittaen Marsille..sähäkkä ja levoton 5 (Merkuriuksen) vuosi alkamassa.
  Taiteellisesti unelmoiden kuin elokuvien entinen filmitähti,
  Kuu-Neptunus-Alasolmu ja oppositio Jup.Yläsolmu ja jellonanousun kera.
  Taidat tehdä meikäläiseen vaikutuksen,kun mun kuu siinä sun nousulla sirppinä kajastaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nikki! Samalla tuo Uranus taitaa olla vähän haasteellisesti Kaloissa ja 10-huoneessa. Työ alkaakin joskus tuntua aika liikuttavalta ja tärkeältä, vaikka tarkoitukseni oli vain tehdä itselleni 'hiekkalaatikko'. Nyt sitä vain niin tärkeänä siellä esittelee ja opastaa ihmisiä ruusujen maailmaan. Sain kirjankin niistä kirjoitettua. En tiedä vielä mitä tuo Uranus minussa ravistelee, ehkä tiputtaa jostakin maan kamaralle jälleen. Minullahan on ollut pari viime vuotta Uranuksen neliö MC:lle.

   Poista
  2. Ja sentäs progressiivinen Kuu on siirtymässä Neitsyeeseen!

   Poista
  3. se onkin sinulle samalla erityisen Aurinkoisen onnekas päivä...
   ja
   sinä lilla tomptegubben hiekkalaatikolla
   Uranus on oinaassa

   Poista
  4. Tonttupa tonttu!! Katsoin virheellisesti Neptunusta! Vahti on minulle tuiki tarpeellinen!

   Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!