lauantai 2. helmikuuta 2013

Mehtään menee!!

Nyt se Mars rynnistää osoittamaan taivaita kolmioillaan stelliumiini. Vuorossa Venus! (Kalat- Mars sulk.kolmio Rapu-Venus)

Tässä kaunista sokeria kolmion päällä:

"Nyt jos koskaan on aika ottaa ILO IRTI ELÄMÄSTÄ (mistäs sen mehtässä otat), sillä ajan laatu suosii tällä hetkellä kaikkea sellaista tekemistä, josta TODELLA TUNNET NAUTTIVASI ( ku nautin vain kotona olemisesta, progressiivinen Kuu Rapu). Hauskan pitäminen ei tietenkään ole mikään itsetarkoitus, vaan se johtaa sinut lähitulevaisuudessa ONNESI TODELLISILLE LÄHTEILLE (esoteerisesti ne sannoo, että se on ihmisen sisällä, siis seinienkin sisällä). Ellet koskaan lähde onnesi polulle, et voi tietenkään löytää sinulle kuuluvaa aarretta tästä elämästä." 

- NO LÄHDEN MINÄ NAAPURIIN, TANSSIHARKKOIHIN, KURSSILLE OULUUN JA TAIDENÄYTTELYAVAJAISIIN. Siis sieltäKÖ löytyisi aarre?!!

"Nyt on todella ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä seuraamaan menestyksen suuntaviittoja rakkauden polulla ja se tarkoittaa, että nyt on aika pitää hauskaa oikein tositarkoituksella (enpä viitsis). Mitä iloisemmalla ja rennommalla mielellä elät näitä päiviä sitä onnellisempaa tulevaisuutta sinulla on lupa odottaa (no rennolla ainakin). Voit koettaa miettiä jokaisena tämän jakson aamuna, mitä hauskaa sinä tänään haluaisit tehdä ja sitten toteuttaa mahdollisimman paljon siitä mitä mieleesi juolahtaa (juu, nukahdin aamulla vielä sohvalle ja ulos viemäni vuodevaatteet olivat yltä päältä lumessa, kun heräilin, hauskaa niin).Näin voit tietoisesti hyödyntää tämän kaikin tavoin myönteisen aikajakson ja samalla voit huomata LISÄÄNTYNEEN VETOVOIMASI, joka antaa sinulle rutkasti lisää itseluottamusta rakkauselämän vaativille estradoille (voi jestas kun viitsis meikata ja tukkaa laittaa ja vaatekomeroa penkoa jne.).

Näin siis Tanhuan maksetulta vuosihoroskoopilta ladattiin. Onnea viikon matkalle!Ok. Tänään ajattelin kyllä vähän muutakin kuin siivota. Ajattelin ladata luovan akkuni. En pidä kynttilää siis ainakaan vakan alla, vaikka pohjissa palaa. Tämä sokerinen transiitti kestää tämän viikon, joten katsotaanpas miten käy.

RANTTAMURALLAA! Oletteko kuunnelleet Eläkeläisiä ja Luikurihumppaa! 


4 kommenttia:

 1. 1. päivä rakkauden polulla: Siis mahdollisuuksia romansseihinkin on. Kävinhän minä uimahallissa.
  Mutta kun vietän aikaani melkeinpä veden alla, joskus joku vahva käsivarsi ohitse vilahtaa ja altaan reunassa tomera sääret kävelee. Mutta ei siinä romantiseerata. Kahvilan puolellakin vain oman kylän poikiin törmäsin. Ehei!

  VastaaPoista
 2. 2. päivä istuin sähköisen markkinoinnin kursseilla. Läjäpäin komeita nuoria miehiä. Miten he nyt harmaahapsista akkaa huomaisi...sain kyllä kauniita yksityisiä oppeja tietokoneella. Kiitos! Ei muuta.

  VastaaPoista
 3. 3.päivä menin taidenäyttelyavajaisiin. Pitkästä aikaa. Vanha ystävä 40 vuoden takaa piti vanhassa kotikaupungissa näyttelyn. No vanhojahan siellä me kaikki oltiin. Moni ei tuntenut toisiaan ennenkuin äänestä.

  Siis mehtään menee romantiikka!!!

  VastaaPoista
 4. Siis romanttiset asiat aivan hukassa, mehtäsä...

  Mutta elämän arvot ovat olleet puntarissa.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!