torstai 15. marraskuuta 2012

Stelliumia pommitetaan!

Mitähän muuta on stellium kuin voimapahkura? Sen muistan merkityksenä. Oliko se vastuunkantajana siinä, että energiat oppisi jakamaan kohtuudella ja siististi? Oppisi irtaantumaan subjektiivisuudesta ja itsekeskeisyydestä (näin koska stellium on samaa merkkiä), näkisi laajemmin. Minulla on Merkurius, Venus ja Aurinko Rapu-merkkisinä stelliumissa, lähellä jopa Uranus ja Ceres (Kaksosissa). Ja 8. kuoleman huone, itsekasvatuksen huone, verojen, perintöjen ja rahojen huone. Uudistumisen huone. Oikeastaan onni, että voimapahkurani on siellä, vai onko? Kun se kuitenkin on vuorovaikutuksen alueella, ei henkilökohtaisissa huoneissa.

Vitsi piilee vain siinä, miten jakaa tuota energiaa noiden kuolemien ja muiden asioiden kanssa.


Minulla on tällä hetkellä stellium hyvin kyseenalaistettuna tai koko karttani silmäntikkuna. Uranus on sulkeutuvassa neliössä sinne, myös Saturnus avautuvassa kolmiossa stelliumiini. Jos se pitäisi huolen siitä, etten vauhkoonnu, sillä Neptunuskin on sulkeutuvassa kolmiossa stelliumiini ja se voi tuotaa mielessä utopioita, vääriä uskomuksia ja mielikuvia. Mutta myös vaistonvaraisuutta ja sydämen älyä, jos osaa sitä kuunnella. Uranus ja Neptunus on suorittamassa jotain loppuun. Saturnus avaa uusia näkymiä. Jospa se tosiaan osaisi laittaa kaiken uuteen järjestykseen, ja voisi talsia eteenpäin turvallisin mielin.

Mutta kun myös tutkimusplaneettani Marskin on ottanut käsiteltäväksi tai vaikutettavaksi tuon stelliumini. Ja se tarkoittaa toimintaa. Olen toiminut. Vaikka oppositiohan tässä kyseenalaistaa toiminnan. Ystäväni minua hoitaessaan totesikin värähtelyistäni, että hyvin monelle taholle hakeutuvat energiani. Kyllä vain. Mitä minä muuten tässä? Tupani lämmössä yksin. Pitäähän sitä välillä luikkia maailmalle. Mutta ennen kaikkea saada vanhat asiat päätökseen.

Nyt on Mars oppositiossa ensin stelliumin Merkuriukseen. Tanhuan sivuilta otin muutaman tärpin: Tuhoisa hetki!!! Jos siinä, mit' vuosi sitten laittoi alulle, ei sydän ole mukana! 

Monta asiaa silloin laitoin alulle. Sydänkö mukana? Miten Rapu voisi tehdä mitään ilman sydäntä? No varmaan materialistinen Rapu voisikin. Tarkkailun ja syvämietinnän aika (onhan Saturnus Skorpionissa).
Motiivia pitää olla, jos meinaa saada asiat rullaamaan. No onhan sitä, koko tuleva elämä ja muidenkin elämä käsissä. Vaikka eihän yksi ihminen ole elämässä  muu kuin välittäjä. Jokainen on välillisesti tekemisissä toisten kanssa. Ehkä aina. Voiko ihminen elää tai mitään tehdä etteikö vaikutus tapahtuisi jonkun toisenkin taholla?

Tiedosta ajan merkit, muistutetaan. Rapu on myös hyvin vaistonvarainen. Toivottavasti tiedostaa tuntemaan myös toisten tarpeet. 

Kiltti Jousimies-Mars! Salli tuon voimapahkuran purkaa energioitaan sovinnaisella ja siivolla tavalla. Käsittele sitä hellästi. Sillä tulevat päivät ovat käänteen tekeviä elämässäni. Tämä nyt meni  suorastaan rukoukseksi, mutta tarvitaan sitä joskus astrologiassakin.

3 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla seuraan pohdintojasi Marsista ja voimapahkuroista :)
  Minulle Mars ja oma voimapahkurani Mars,Saturnus ja Pluto 3. huoneessa Leijonassa tarkoittaa sitä että pistetään töpinäksi nyt heti paikalla. Jos on hyvät aspektit niin ilolla eteenpäin ja jos haasteelliset niin kiukuten, savuten ja sadatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh! Kuulostaa joko tai!
   Leijona kai toimii toisin kuin Neitsyt-Marsini.

   Venus on nyt Marsin kohteena, arvomaailman arviointia. Pois keinotekoisuus ja epäaito, niin asiat juontuu jouhevammin. Kävimme ystävien kanssa tosi rankkaa keskustelua maailman menosta. JOnkin pahan sykli purkautuu joka 250. vuosi, ovat tiedemiehet todenneet ja nyt ollaan syklin lopussa.

   No, tietenkin voi sanoa, että mitä pieni ihminen voi. Mutta jotenkin olen oppinut luottamaan jo ajatuksen voimaan.

   Poista
 2. Lueskelin tuosta stelliumista jotakin vielä.
  Astro.fi-sivuilla siitä sanotaan, että tämä voimapahkura on valjastettavissa vain sydämen voimalla jos odottelee hyviä tuloksia. Se palvelee henkisiä tavoitteita. Ja varsinkin kun se on tuolla Pluton ja Skorpionin huoneessa 8, joka muutenkin on minulla sellainen ruuhkahuone ja elämäni työhuone.

  Mielenkiintoista nähdä miten sitten kun Mars rellestää kierrollaan tuossa huoneessa yhtymillään ensi vuoden heinäkuussa.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!