keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Mars tulee ja tuulettaa!

Naureskelin kesäkuun astrokalenterilleni! Nyt siellä isännöi Mars. Se tekee sulkeutuvaa kolmiota nousumerkilleni juuri nyt  ja loppukuusta yhtymää koko stelliumilleni (Aurinko, Venus, Merkurius ja Uranus).

Pluton pilvi kuolemineen (tosi on; naapurissa parikin tapausta) ja maanalaisine uhkauksineen (routa ja kivet rikkoneet teitä ja mantuja) siirtyy pikkuhiljaa taakse. Samoin Uranuksen neliö poistuu vihdoinkin. Kuolemista puheenollen, löysin yhdestä piilosta kolme oravanhäntää. Kissaraukan rauha näyttää nyt uhatulta, koska naapurissa hoidetaan oravia. Mutta jospa tuleva 'kuuma kesä' laiskuttaisi suurta metsästäjääkin, ja rauha laskeutuisi peltojemme ja metsiemme ylle siltäkin taholta.


Siis Marsin iloisten kolmioiden myötä täytyy nyt vain luottaa omaan terveyteen ja kesän mukavaan olotilaan. Ei Suomen kesä voi olla muuta kuin hyvä. Ihmiset rauhoittuvat, pysähtyvät, näkevät kauneuden ja muistavat jopa omat hyvät puolensa. Tahtovat olla ja elää.

Katselin mitä elämä omalla kohdallani oli tuolloin samoissa kuvioissa kaksi vuotta sitten. Silloin tein synttärimatkaa kiertäen ympäri Suomea katsellen puutarhoja. Jupiter oli myös yhtymässä stelliumiini ja muutti aika lailla elämääni. Noissa yhtymissä ryöpsähteli aivan uudenlaisia voimia, joille en itse mahtanut paljoa mitään.

Nyt Jupiter on jauhanut koko vuoden eestaas 8. huoneeni lopussa tehden tuttavuutta karttani Pluton ja Saturnuksen kanssa ihan hyvällä tavalla, havahduttaen ja järkeistäen. Marsin lähestyminen nyt stelliumini voimavaroja on seesteisempää, toimeliaampaa ja ehkä arkisempaakin. Tyydyn aivan hyvin siihen. Tiedän, että Mars Uranuksella herättää taas ideamaailmani eloon, ja ehkä voimat kaiken hassun toteuttamiseen löytyvät sieltä Auringon voimasta. 

Usein ihmiset etsivät seikkailuja itsensä ulkopuolelta matkustellen ja laittaen jopa elämänsä sekaisin mennen mukaan kaikenlaisiin hurmosjuttuihinkin. Toinen maailma, missä voi seikkailla yhtä lailla, on ihmisen sisäinen maailma. Oikeastaan se haastavampi, koska silloin herrana on ihminen itse luomassa ne seikkailunsa. Haastavaa siinä on se, että vastuu on yksilöllä, eikä sielulla ole vakuutusta, jos jokin menee pieleen. (Tuon uhkakuvan pistän Pluto-neliöni piikkiin vielä.)

Loksahti aika hyvin tuo Marsin sulkeutuva neliö Mars juuri nyt kun sanouduin irti eräästä yhdistyshommasta. Kuin olisin saanut siinä jotakin omalta puoleltani valmiiksi. Eikö juuri tällainen kuvio herätä pohtimaan sitä, mistä karsia tekemisiään, ja mihin on tärkeintä jatkossa tarttua.

Ja mitä sanookaan kesäkuun mahtikuvio Uranuksen sulkeutuva kolmio Saturnukselle! Aivan kuin olisi jatkoa tuohon edelliseen (kopio astrokalenteristani):

"Ajan laatu antaa sinulle nyt mahdollisuuden olla rakentamassa uusia systeemeitä vanhojen tilalle hyvässä ja sopuisassa hengessä, jolloin pääset todennäköisesti itsekin hyötymään tapahtuvista uudistuksista. 

Jos sinulla on menossa jokin henkilökohtainen projekti tai yritys kannattaa tietoisesti yhdistää se laajempaan kokonaisuuteen, jossa olet mukana. 

Ajan laatu suosii tällä kertaa sellaisia yhteiskunnallisesti laajempia asioita, joiden energia on lähellä omaasi ja niinpä sinulla on täysi syy pitää oikein tietoisesti tuulemaan kaikkien omien suunnitelmiesi toteuttamiseksi. Se mitä sinä nyt haluat rakentaa vastaa jotain suurempaa tarkoitusta eikä mikään voi pysäyttää etenemistäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!