tiistai 23. kesäkuuta 2015

Mitä teki vanha AP? Mitä tekee uusi AP?


Ap yhtä kuin Auringonpaluukartta, jonka voi tehdä syntymäpäivälle esim. astro.comissa (Solar return). Aurinko yhtymä Aurinko.

En tohdi laittaa tähän vanhaa Ap-karttaani, en uuttakaan. Joudun kiinni tietämättömyydestä. Kuvatkoon tuo voikukan siemenkehrä kaikkea sitä verkostoa, jota pitäisi ottaa huomioon. Kuin on nettiyhteydet verkostoituneet tai ihminen kymmeniin ja satoihin, tuhansiinkin kontakteihin elämänsä aikana, uskon, että näin on myös universumi verkostoitunut erilaisiin energiakontakteihin, meiltä vielä tuntemattomiin. Astrologinenkin verkosto on minulle vielä aika tuntematon. En osaa ottaa huomioon niistä varmaan kuin murto-osan.

Olen joskus opiskellut Emilian Auringonpaluu-menetelmää. Muistan akseleiden tärkeyden. Kun Aurinko kohtaa syntymäkarttasi Auringon jälleen vuoden päästä, ymmärtäisin, että se on kuin 'pieni uudelleen syntyminen'. Se kartta antaa pientä osviittaa nimen omaan tulevalle Auringon kierrokselle jälleen.

Viime vuoden Ap-kartalla oli Saturnus-yhtymä AC-akselilleni, yhden asteen erolla Skorpionissa. Piti kyllä paikkansa se, että jouduin monta asiaa puntaroimaan ja kriittisesti huomioimaan. Kuin joku olisi ollut koko ajan tietoisesti jarruttamassa tekemisiäni. Ainakin tein kovasti töitä kaikenlaisen ajattelua ja luovuutta vaativan asian puolesta. Kartalla oli paljon haasteellisia neliöitä ja oppositioita. Pluto oli oppositiossa (tosin löysästi) Aurinkooni. Samoin Marsin oppositio Uranuksen kanssa vaati rohkeutta tarttua johonkin uuteen. Onneksi Saturnus vahti sitäkin tekemistä. Aurinko ja Kuu olivat yhtymässä, tosin Kuu Kaksos-merkin puolella. Kätkeydyin yhä enemmän kotiin, mutta kutsuin sinne ihmisiä.

Nyt uusi tuleva Ap-kartta näyttää iloisemmalta. Tosin Ac-akseli on vastuullisessa Kauriissa, kun taas MC-akseli on seikkailunhaluisessa Jousimiehessä. Hauska ristiriita! Pluto on löysässä yhtymässä AC-akseliini, mutta etääntyvänä peräytymisessään. Karttaa hallitsee 7. huone planeettarunsaudellaan ja kultaisella kolmiolla (Kuu-Neptunus-Mars ja Aurinko). Mars yhtymä Aurinko on 5-huoneessa. Toivonkin kovasti tuota luovaa voimaa ja intuition herkkyyttä. Ja eihän niille illluusioillekaan mitään voi. Ne kulkevat luovuuden varjoissa aina!

Progressiivista karttaakin kurkistin ja hurjalta näyttää. Melkein kaikki planeetat 7. huoneessa! 

Siis tässä on puhunut itsekeskeinen Rapu, jonka alueelle Aurinko on juuri saapunut 21.6 juhlistamaan kesäpäivän seisausta. Astrologian Taika siitä osaa niin hyvin kertoa tässä blogissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!