maanantai 15. kesäkuuta 2015

Mars yhtymä Uranus, potkuja takamukseen!

Uranuksesta nousee mieleen ensimmäiseksi kehitys, keksinnöt, tekniikka, ideat ja uudenlainen suhde elämään. Uranus voi 'räjäyttää' jotakin uutta esiin,;yhteisöön, yksilöön, tietoisuuteen ja jopa tiedostamattomaan. Eikä tämäkään planeetta kysele lupaa tai jää katsomaan miten se meni perille ja mitä sai aikaan. Marsin isoveli?  Kun Marsin ja  Uranuksen välille tulee yhteys, täytyy sen ravistella pienempäänsä, pukata jopa syrjään tai puhaltaa uudenlaista arvaamattomuutta sen kautta. Sitä Mars voi liiankin kiihkeästi ja arvaamattomasti lähteä toteuttamaan. Kuka siinä silloin ehtii kymmeneen laskea?

Uranukseen kuuluu myös impulsiivisuus. Uranuksen oma huonehan on 11 ja merkki Vesimies, vastapäätä Leijonan Aurinko-huonetta. Joten jos Uranus liikuttaa jotakin, se tapahtuu usein yhteisön kautta laajemmissa mittasuhteissa ja kohtaa yllättäen yksilön. Juhani Nummela (Astrologian käsikirja)  näkee Uranuksen hyväksi ihmiskunnalle. Se humanisoi. Se rikkoo luutuneita käsityksiä ja muuttaa yhteiskuntaa ja järisyttää yksilön olotilaa totutussa. 

Ehkä Mars, joka on henkilökohtaisempi planeetta, välittää Uranuksen jyrähdystä enemmän yksilötasolle.Miten tällaiset energiat ilmentyvät?

Oliskohan tässä esimerkkejä?
- Toissa yönä en saanut unta. Kömmin läppärini ääreen ja kirjoittelin ylös erään idean, jota olen kypsytellyt jo parin vuoden ajan. Oli pakko jo jotenkin toimia.
- Miten tehdä salaoja ja parannella kivijalkaa taloni ympärillä, kun luonto kaataa vettä koko ajan niskaan. Olen tällaisissa asioissa aivan pöhkö. Nyt sitä on katsellut monikin mies, ja jokaisella on siihen omia ehdotuksia, tietoa paperillakin. Kaksos-poikani on kaivanut hirveitä kiviä siinä esiin ja yrittänyt saada järkeä päähäni. - Tätä ei tehdä hetkessä!  Hänellä Aurinko siellä missä minulla Uranus syntymäkartalla. Yritän kuunnella häntä, kerrankin, kun hän toimii. 
- Sain kutsun Human Design-iltaan. Saiskohan sieltä eväitä tulevaan?
- Sain myös arvaamattoman ehdotuksen. 

Kaikki tuo voi sopia Marsin yhtymä Uranukseen aika hyvin. Kaikki on tapahtunut. Nyt vain valita miten noihin asioihin suhtautua. Siis annanko ideani puhjeta kukkaan? Lopettaa oma ideaalini salaojituksesta vai mennä mukaan johonkin uuteen ulkopuolelta ojennettuun? Ainakin otan kiitollisena vastaan uusia asioita elämääni. Astrologisesti minun on myös otettava huomioon Uranuksen kulmat syntymäkartalla. Se on oppositiossa Jupiteriin, tosin vähän löysässä, eli jälleen tällainen yhtymä heijastaa vuorovaikutussuhteita ja sosiaalisuutta. Tämä kuvio takaa minulle myös sitä, että vaikka olen syrjäisessä metsämökissäni ja eläkkeellä pois yhteisön tekemisistä, niin vahvasti siellä mukana haastamassa ja haastettavana. Näin näen olemukseni astrologisesta näkökulmasta.

Ja näin opiskelen astrologiaa ja itseäni.

Kurkistin Raimo Nikulan transiittikirjaa myös ottaakseni onkeen hänen nasevia lauseitaan:  "Saatat saada äkkinäisen päähänpiston, joka loppujen lopuksi vie sinut ojasta allikkoon. Voit olla arvaamaton koheltaja, oikaiset sekä hyviä tapoja, moraalia, että joskus lakia. Seuraukset voivat olla ikävät...."

Hauskaa oli myös lukea hänen poimintojaan todellisista tapahtumista Marsin yhtymänä Uranukseen: Armi Kuusela tapasi Gil Hilarion. Toivo Kuula ammuttiin Viipurissa.

Siis paljon voi tapahtua, monenlaista. Armin elämä muuttui totaalisesti. Ja Toivo Kuula nousi varmasti uuteen arvoonsa ja tapaus herätti keskustelua.

Sitten luin facebookin astro-ryhmästä Soile Naskalin ytimekkään selonteon siitä mitä transiitti voisi parhaimmillaan olla. Liitän sen tähän:"Transiiteista haemme usein tapahtumia vaikka mielestäni parempi olisi pohtia mitä minussa voisi tapahtua, muuttua tai vahvistua, tai mille voisin antaa enemmän tilaa tai ottaa hallintaan paremmin. Vaihtoehtoja on siis lukuisia 

Transiitti nostaa esille, työstää syntymäkarttasi aiheita siinä mittakaavassa kuin se on mahdollista, eli mitä kartaltasi muutenkin löytyy. Itse näen niin että akselit AC-DC, MC-IC) lähinnä vastaanottavat energiaa ja ovat erityisiä portteja, herkkiä pisteitä, nimenomaan tietoiseksi tulemiselle. Ja prosesseistahan tässä on kyse, niin kuin elämästä yleensä, eli kattila on jo liedellä porisemassa, mutta homma on vielä kesken ja siihen voi vaikuttaa. (Smilehymiö)
Tulevaisuus tuo tullessaan yleensä sitä mitä olet jo luonut omilla aiemmilla ratkaisuillasi – ja miten tulet itse sitä myös työstämään, pohtimaan ja asennoitumaan. Aina ei voi toki vaikutttaa siihen mitä tulee, mutta siihen miten siihen suhtautuu voi edes jossain määrin. Ja monesti se on olennaista. "Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!