keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Tervetuloa Mars ja Merkurius! Kättäkö antamassa?

Mars kohtaa perääntyvän, vastaantulevan Merkuriuksen 10 astetta Kaksosissa. Jos uskoo, numerologiaan, niin 10 on täyttymyksen numero. Jos astrologiaan uskoo, niin Kaksos-energia on hyvin sosiaalista, avointa ja idearikasta. Uskon, että lämmin, joskin vähän varauksellinen kädenanto tuossa kohtaamisessa syntyy. Ehkä eriäviä mielipiteitä paljonkin.

Merkuriushan vähän linkuttaa perääntymisissä, ja vuorovaikutukselliset asiat vähän takkuilevat, asiat tuppaavat unohtumaan, koneita rikkoontuu ja kaikenlaista harmia tulee eteen. Mutta Mars on omillaan, varman päälle ja toverillisella päällä. Mukavasti Liisa tästä kohtaamisesta kirjoittaa TÄSSÄ BLOGISSAAN. (käytän isoja kirjaimia linkityksessä).

Just niin! Olen ollut kamalan sosiaalinen, ihan iloisella tavalla, monen monta päivää. Nyt haluan olla itsekeskeinen ja yksin. Oma hetki. Merkurius saa olla vinkulana. Mars sytyttää. Kun en ota yhteyttä mihinkään, ei tule aggressioitakaan. Oma pää saa pöristä rauhassa. Ja kyllä siellä pöriseekin. Kamalasti ideoita syttyy! 

Kaksosenergian huone on 7. Mars kulkee hyvin sosiaalirikkaasti minulle juuri nyt. Joten ihana päivä tämä Merkuriuksen ja Marsin kohtaaminen. Voin pysähtyä vähän kuin heidän energioittensa kanssa mittelöimään. Mars tykittää sykäyksiään. Merkurius on siinä kuin amerikkalaisessa pesäpallossa mailansa kanssa, eikä aina osu palloon, vähän kehno pelaaja. Mutta välillä osuu. Ja kirjaan ideat ylös! Kirjasin myös yhden ison kahvilavierailutilauksen ylös, tosin vasta elokuulle, joten Merkurius ei enää ole sitä häiritsemässä. Ei vielä Plutokaan. Pyysin heitä kyllä lähettämään tiedot kirjallisena, varmuuden vuoksi (varsinkin nyt kun Merkurius perääntyy).

Aurinko siellä myös, 5 astetta Kaksosia! Miksi Aurinko on ollut koko toukokuun oikukas? Suomessa se on pysynyt pilvien takana, sadetta melkein joka päivä, tulvimiseen asti. Intiassa ihmisiä kuolee sen paahteeseen. Onko Neptunus neliöinyt Aurinkoa? Kaikki puutarhatyö tässäkin viivastyy. Siivouskin, kun ei voi viedä vaatteita ulos tuulettumaan.  Sääolosuhteita ja ärhentelyä äärimmäisyydestä toiseen. ---- Suorastaan tragi-koomista tällainen vertailu. Juuri tällainen ajattelu voisi kuulua tämän Merkuriuksen ja Marsin kohtaamiseen.

Taidan syventyä 'ruusurasismiin', jossa siinäkin vähän samoja sävyjä.    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!