tiistai 6. tammikuuta 2015

"Povvaus ittelleni"

Nyt tohdin vähän vilkuilla omaakin tulevaa vuottani. Siihen käytän tätä karttaa astro.comista ja astro.fi-sivuston transiittilistaani. Kartalla näkyvät tämän hetken planeetat vihreällä uloimpana.

Neliö haastavat elämääni ensi vuonna!

Ensinnäkin alkuvuodesta Saturnus neliöi Kuutani tammikuussa ja tekee sitä kevääseen saakka. Oliskohan tulossa kovia pakkasia, ja kriittisyys talon lämmönpitoon kasvaa ja tähän koko asumiseen tässä? Saturnus majailee nyt kuitenkin tuossa persoonani huoneessa, joten voihan se koskea muutakin, oman mielen syvyyksiä. Ja varsinkin sen nykyista Jousimies-tilaa. Kun olisi niin mielenkiintoisia matkoja, kursseja, mutta... Kuka lämmittää taloa ja kuka hoitaa kissojani? Siinä jo omakin mielen jarru päällä. Joka tapauksessa varasin asteroidikurssin Tampereelle tammikuussa, uhmakkaasti vastustaen neliötäni. Syteen taikka saveen!

Helmikuun lopulla on tiedossa jotain mukavaa, Jupiter on sekstiilissä työnakseliini ja jättämässä yhtymää karttani Saturnukseen. Alkaisiko meneminen helpottua?


Maaliskuun puolivälissä on Uranuksen oppositio MC:lle viimeisen kerran korostuneena. Sitten se transiitti jättää minut rauhaan. Paraneeko jalka-pöytäni ehkä?

Sen jälkeen nostaa päänsä Pluto-peijooni. Se tulee maalis-kuun lopulla neliöimään työnakseliani. Miksi taivas puuttuu tekemisiini,  siihen miten toimin ja mitä teen!! Tuo näyttää jo pahalta, sillä Pluton transiitit kestävät pari kolme vuotta ja vaikuttaa jo nyt, Tekemiseni joutuvat syyniin, jossa joudun ehkä muuttamaan asenteitani. Plutohan kulkee juuri nyt omien voimavarojeni ja taloudenpitoni huoneessa. Vestan luova tulikin siellä palaa. Enpä epäile, vaikka tuo luova hulluuteni menisi yli äyräiden. Joten silloinhan Pluto tulee laittamaan minua vähän aisoihin. Myönnän, että tarvitsen välillä kurinpalau-tusta. En tähän murheenkryy-niin tai opetukseen halua nyt syventyä sen enempää.

Loppuvuosi näyttää kuitenkin mukavemmalta Jupiterin ja Marsin transiittien hyvissä kulmissa. Jupiter muutenkin muuttaa merkkiään Neitsyee-seen. Mutta varmaan palaan tuohon Pluton osoittamaan kulmaan tuonnempana. Jotain tähdellistä asiaa sillä on minulle.

Seppo Tanhua tulkitsee Ravun vuotta näin ihan yleisesti! Oma linja pitää uskaltaa säilyttää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!