perjantai 30. maaliskuuta 2012

Välähdyksiä


Laitoin kerrankin tähän sinisen kuvan. Se sen vuoksi, että nyt otan esille jotain mystistä, mielikuvituksen omaista, neptunusmaista unta ja mysteeriä. Jotakin, josta syntyy ideologista maailmankatsomusta kurkottaen ylöspäin. Tahtoa luoda jotain. Ja edelleenkin...kellot soivat!

Nyt näin niin oudon unen, että aion sen mystisesti liittää hetkeen (=tämä ja huominen päivä) jolloin minulla on Mars avautuvassa sekstiilissä Aurinkoon. Se on sitä perääntyessään jo toisen kerran ja on vielä kolmannenkin kerran kun Mars lähtee liikkeelle tavalliselle radalleen ensi kuun lopussa ja toukokuun alussa. Ensimmäisen kerran se oli marraskuussa, oikeammin juuri silloin kun kävin viranomaisten puheilla kahvilani pystyttämisen mahdollisuuksia kuulemassa. Nyt vain on sama asia välähtänyt paljon voimakkaammin.

Näin unen että kävelin metsätiellä sylissäni pojantytär. Yhtäkkiä silmieni edessä näin ihmeellista valoläiskintää taivaalla. Se tuli kuin virtana keskipisteestä ja hajosi ympärilleen hitaasti ja kauniisti. Väreissä näkyi vaalean keltainen sekoitettuna taivaan sineen. Sama ilmiö toistui varmaankin neljä kertaa, viimeinen väri olikin sitten lämpimän oranssin punainen. Mitään ääntä ei kuulunut,vaikka tuo muistutti räjähdystä. Se ei ottanut silmiin. Kuitenkin painoin lapsen pään kehoani vasten, ettei hänen silmiään häikäisisi. Olin ihmeissäni ja hämilläni. Lapsella oli kakat housuissa, joten hain vettä puhdistaakseni hänet. Oli pakko keskittyä siihen. Myöhemmin kyselin ihmisiltä, olivatko he nähneet saman. Joku sanoi, että kuulemma sitä oli näkynyt, mutta ei hän. Ihmettelin, että miksi siitä ei puhuttu enempää, koska se oli mielestäni suuri tapahtuma.

Marsin kuvio puhuu luovuuden voimasta. Stelliumi jossa on Aurinko, Venus ja Merkurius, johon Mars nyt koskettaa, on eräänlainen voimapläjäys koko kartallani. Huone, missä stellium sijaitsee, on 8.huone. Nyt katsoin Lehtirannan henkistä tietoa siitä. Se huone on 'sielun tumman yön huone', jossa vanha kuolee pois, ja jossa voi luoda nahkansa uudestaan tai jossa perhonen kuoriutuu. Näin sanoo Lehtiranta, jos Aurinko on 8. huoneessa. Ja koska se liittyy myös mystiikan tajuun, niin annan senkin puolen tässä herätä.

Toivottavasti tämä pitää nyt paikkaansa. Se, että löydän uudenlaista energiaa johonkin, joka ei auta pelkästään minua, vaan innostaa kauttani myös muita, leviää niin kuin se räjähtävä valo. Sellaista koen nyt paljon ympärilläni. Olen ehkä se kipinä, joka voi sytyttää laajan palon. Aika tuon näyttää. Mutta joskus vain alkaa paljon tapahtua ihan pienen ihmisen ympärillä.

Lights

ps. Upeasti kertoo Astrologian Taika juuri tänään tästä Mars-energian ja Aurinko-energian yhteiselosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!