keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Marsblogini 3 vuotta vanha!

Huomasin, että tätäkin blogia olen tehnyt 3 vuotta. Olen kirjoittajatyyppi ja aina se 'helppaa', kun voi ajatuksia purkaa tai tutkia ja tonkia jotakin. Tartuin tähän Mars-aiheeseen 4.1.2012, koska silloin Mars teki peruutusta Mars-Neitsyelleni, ja aika oli vahva aivan uudenlaiselle toiminnalleni muutenkin. Halusin testata kuinka Mars-kulmat toimivat. Nehän pitivät ihmeesti paikkansa. Samalla sain mahdollisuuden opiskella syvemmin tätä astrologiaa. 

Tässä blogini ensimmäinen kuva Marsin voimasta, kuva, jonka ystäväni Vappu Kallio on ottanut runokirjaansa jokiheijastuksena. Laitan sen synttärihetken kunniaksi myös tähän.


Marsin ja omakohtaisten kulmieni ohessa olen kaikkea pystynyt muutenkin laajentamaan ehkä esimerkkinä lukijoillenikin. Suosittelisin heillekin samanmoista opiskelutapaa. Tässä jos missä olen joutunut paneutumaan astrologiaan. Vaikka lukijoita ei montakaan näy tuossa sivullani, niin sivulla käyntien määrä vuosien myötä on kasvanut. Noin 50-100 lukijaa käy päivittäin tämän blogini sivuilla.

Suosituin teksti, kas kummaa, on juuri tuo aihe "oma kartta-oma napa laajenee", jota en ole tarkoittanut mitenkään laaajemmasti käydä aiheena läpi, vaan pikemminkin se oli hetken heilaus. Mutta se todistanee sen, että lukijat myös haluaisivat tutustua omaan karttaansa laajemmalti sitä ymmärtäen. Yhä enemmän on harrastelijoita, jotka haluavat ymmärtää sen koukeroita ja oppia itse lukemaan karttaansa. Sitä mitä kaikkea kartta voi sisältää. Se on oma ammattikielensä. Ja tiedän senkin, että kirjat eivät aukene tuosta vain. Itselläni esimerkiksi Nummelan kirja lojui melkein koskemattomana hyllyssä vuosia. Jo kieli ja käsitteet olivat liian outoja. Ajattelin, että tuollaiseen alaan tarvitaan hurjan älykäs matemaattisesti taitava ihminen. Jota minä en ollut. Mutta... jos on tahtoa ja mielenkiintoa, oppii mitä vain!

Siis olen yllättynyt kuitenkin lukijamäärästä, sillä itselleni kaikkea olen etupäässä tutkaillut ja kirjoitellut. Ja eihän me ihmiset paljoa toisistamme poiketa toiminnallisesti ja tunteittemme puolesta. Meillä kuitenkin on aivan yksilöllinen kartta, kuten on sormen pää tai käsien linjat, käsiala tai ulkonäkö.

Ei minua haittaa, vaikka muutkin lukevat päiväkirjamaista tekstiäni, jossa olen lainaillut, viittein kylläkin, muiden tekstejä. Olen iloinen, jos joku saa siitä kimmokkeen tutkia ja lukea itsekin enemmän. Kiitos ennenkaikkea Nikille (Kuunkierto-blogi)  palautteesta ja opista, jota olen häneltä vuosien varrelta saanut ja monelta muultakin! 

Taidan jatkaa... 

2 kommenttia:

 1. Se on pitkäjänteistä hommaa tuo kirjoittaminen.
  Mutta mihin on intohimo,
  kirjoittamiseen tai astrologiaan,
  niin eipähän tuon jänteisyyttä tahi pituutta / kestoa edes mieti.
  Niin kauan kuin liekki sisällä lepattaa, niin jatkukoon,
  sinunkin osaltasi, toivottavasti.
  Astrologian muusat (Urania) ovat meillä kontaktissa,
  sinulla Chiron vienee sen luennoimaan
  mutta ite oon enämpi tutkija astrologian suhteen,
  pyrin löytämään sen ytimen ( yhtymä Aurinko).

  Kiitän huomionosoituksesta.
  Se oli astrologisesti tr Venuksen (plus Merkurius) yhtymä Saturnus-Alasolmulle Vesimiehessä,
  ja sehän on oppositiossa jellona-kuulle (kehrää) ja Yläsolmulle (kuunkierto-kuvioni).
  Tack. Jatketaan, eikös niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nikki! Ja minkäs sitä 'opettajuudelleen' voi, vaikka tutkia minäkin tykkään. En vain yllä ytimiin.

   Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!