lauantai 3. tammikuuta 2015

"Povvauksia!"

Minnekähän johtaa luminen, mystinen polku!?

Suurin povvaus mitä minulle on koskaan tehty, oli povarieukolla käynti, kun olin 15. Povari luki korteista, että "saat siskon, eikun veljenkin, tässä on jotakin outoa, ovatko he kaksosia". Äitini nauroi, ettei ikinä enää. Mutta niinpä kävi, että hän synnytti pojan aivan uudelle isälle, joka luuli ettei lapsia saa. Ja äitipuoleni synnytti tyttären isälleni. Samana vuonna! Eiväthän he kaksosia olleet, mutta ihana veli ja sisar minulle! Suuri yllätys! Povarieukko tiesi!

En usko sääpovvauksiin. Usein ne yllättävät. Luotettavin povattu asia on aika, ja siitäkin puhutaan, että kaikki menee suuremmalla vauhdilla kuin ennen. Ja vaikka povaan itselleni seuraavan päivän toimet, niin se nyt ei ainakaan pidä paikkaansa. Povvausta on vauvankin syntymä, mutta sekin tulee sitten kun haluaa. Taloutta povataan, polittiikkaa povataan, ainakin uhkina molempia. Ja sitten tuleekin jokin yllätys takin hihasta! 

Onko sitten astrologinenkaan povvaus sen kummempaa! Olen lukenut niitäkin povvauksia nyt sieltä ja täältä. Ihan mukavaa Saturnus Jousimiestä ja Jupiter Leijonaa, mutta myös uhkakuvana Pluton ja Uranuksen neliö vielä maaliskuussa. Jopa luonnonkatastrofeja povattu! 

Nyt povaan meille kaikille vieressäni asuville, mitä taivas povvaa sillain lyhykäisesti. Tässä ihan uuden vuoden kartta oman paikkakuntani koordinaateilla huoneineen kaikkineen kello 12.00 1.1.2015. Tästä luvusta tulee muuten 13 eli neljä. Yleisesti ottaen tasapainoittuva vuosi! Tarttisko muuta povatakkaan? Noh, tässä kartta!

Ihan selvästi tuossa näkyy paikkakunnan omistaan pitävä, nurkkakuntalainen olemus 1. huoneen Kuu Härässä. Siitä rakentuukin T-risti Jupiterin ja Marsin kanssa. Täällähän tapellaan kynsin hampain ydinvoimalan tulemisesta ja ei-tulemisesta. Vaikka sen tulemista pidetäänkin melkein varmana, teitä rakennetaan jne., niin suuri osa ihmisistä suree sitä ja yhä yrittää taistella luonnon ja turvallisuuden puolesta. 

Tuohon Kuuhun on liitoksissa myös mahdollisuuksien kolmio Saturnuksen ja Venuksen kanssa. Saturnus haluaa vapautta, uutta aikaa ja Venus takaa työtä. Saapa nähdä!

Tulinen Uranus näyttää pahalta, mutta se onkin huoneessa 12, jossa voi piilossa olla vielä jotakin. Sellaistakin, joka voi estää ydinvoimalan rakentamisen, ainakin hidastamisen. Kun siellä samassa huoneessa on Kalat Kheiron peloissaan ja Neptunus sydän sydän syrjällään ja  Mars haluaa laajentua. Toivottavasti järki ja tieto (Merkiurius) hallitsevat koko ydinvoimahanketta! Aurinkokin on 10. huoneessa, jossa sen energioita on hallitsemassa Saturnus ja ura elämäntarkoituksineen. Oikeasti Saturnus on kuitenkin 7. vuorovaikutusten huoneessa ja siellähän on myös soturi Pallas Athene. Onko elämäntarkoitus tuottaa työtä, rahaa, vaurautta ja sähköä? Vai onko tarkoitus taata ihmisille luonnon säilyminen, vanha kotiseudun turvallisuus ja hissukseen eläminen? Kummankohan puolella tuo Pallas on?

Vaaka siis tuon edellisen kysymyksen kanssa on aika tasoissa. Puoleen ja vastaan. Oikeastaan, kun Ascendentti on Härässä Kuu siihen yhtyneenä, voisin povata, että tässä nyt käy niin, että sittenkin kotiseutu voittaa ja ulkomaiset yritykset (jälleen) jäävät näppejään nuolemaan.

Vaikka... tuo on kyllä aika paha, tuo Jupiter ja Juno 6. työn huoneessa! Siinähän tehdään naimakauppaa ja vieläpä työn ja kehityksen huoneessa! 

Joten tämä kotiseutupovvaus on nyt hyvin veitsenterällä! Itse povvaus meni aivan keskeisesti tuohon ydinvoimalaan, mutta se on turkasen tärkeä ja keskeinen asia nyt paikkakunnalla.

Osaisko joku toinen povata paremmin? Pitänee seuraavan kerran povata vähän lähemmäs omaan lehmään... Tuo kartta näyttää aika mielenkiintoiselta. Muistaa täytyy kuitenkin se, että se on tosiaan vain hetken kartta, vaikka ihan hetkessä ei paljon muuta liikukaan kuin nyt jo tänään Kaksosissa oleva täysikuu. 

Mutta leikin, että tämä oli se tinanvalaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!