torstai 26. heinäkuuta 2012

Taikahattu on arvaamaton!

Mars liukuu luikkaasti pitkin rataansa ja vilkuttelee kulkeissaan.

Ja minulla on se 'taikahattu' päässäni. Varoa saisin! Taas lipsahti suustani jotakin uutta, sittenkin!

Mars tulee yhtymään työnakselilleni ja lupailee taas kahden vuoden urakkaa! Viimeksi se oli siinä kaksi vuotta sitten, kun mietin miten voisin saada kahvilani pystyyn. Nyt se siinä on ollut kaikkien kummasteltavana. Usein olen kuullut heittolauseen 'Sinä siis teit siitä totta!'

Siis mitä vielä? Tänä iltana minua nimitettiin hellästi 'kylähulluksi'. Nimittäjä oli eduskunnasta asti. Tuntuukin joskus, että olen jonkinlainen kellokas. Tulipas mieleen tuo Ruusujuhla Bulgariasta, jossa tälläiset hullun näköiset ukkelit kulki kaikki mahdolliset kellot vyötäisillä. Kellokkaita konsanaan, oli siinä urakkaa pojilla astella auringossa tuollaiset hepeneet lanteilla ja päässä. Mahtava kalkatus se oli. Minä olen ollut kuuluttamassa talkoohengen voimaa ja peräkyläyhteisöllisyyttä ja sitä mitä pienikin voi. 


Seppo Tanhuan tulkinta Marsin yhtymälle MC:lle on tällainen:


"Tämä on uraan ja ammattiin liittyvä aloittamisen hetki. Mitä hyvänsä urallasi on tapahtumassa, niin nyt on syytä pistää hihat heilumaan. Aivan selvää on, ettei hihojen heiluttaminen tarkoita rutiinien kanssa touhuamista. Jotain uutta ja mielenkiintoista olisi syytä kehitellä, sillä muutoin Marsin energia purkautuu ongelmina ja hankaluuksina tavanomaisten tehtävien hoitamisessa. Vahinkojen yllättäessä tällaisena aikana kannattaa aina pysähtyä miettimään, mitä muuta ja itsellesi mielekkäämpää tekemistä voisit keksiä tylsän puurtamisen tilalle.
Mars on kuin säännöllisesti purkautuva tulivuori, jota ei voi käskeä pysymään rauhallisena. Ellet ota huomioo ja hyväksy tätä toiminnan aikana, yllättää energian purkaus sinut enemmän tai vähemmän negatiivisessa muodossa. Myös kaikki aggression purkaukset ja muihin kohdistuvat syytökset ovat merkkinä omasta saamattomuudestasi ja velttoudestasi. Vain sinä voit saada oman ammattimaailmasi toimimaan, ja nyt pamahtaa lähtölaukaus.
Oppositio keskiyölle ei lupaa suurtakaan tukea toimillesi kodin alueella. Siellä olet nyt kohtaamassa varsin epämiellyttävässä muodossa sellaisia tehtäviä, joita olet ottanut hoitaaksesi vasten omaa tahtoasi. Ei kannata nostaa meteliä, jos asiat menevät poskelleen, sillä se on vain luonnon antama kehotus jättää omalle kehityksellesi turhat velvollisuudet pois harteiltasi.
Jos sinulla on kanttia kuunnella tätä viestiä, joudut lisäksi ottamaan vastaan melkoisen kotiväen marmatuksen, mutta silti se kannattaa. Nyt on siis aika luopua niistä asioista ja velvoitteista, jotka takkuavat tai hyppivät muuten silmille."
-----

Kyllähän se astrologia tietää! Tuon 'kotiväen marmatuksen' olen jo kuullutkin, sillä toinen poika jo heitti, ettei ole halua tulla kotiin, kun on tuo kahvila ja toinenkin vähän motkotti. Ja kyllähän juuri tänään loin uuttakin kehiin. Kun oli porukkaa, kysyin heidän mielipidettään siitä, että jos järjestäisin 'elämysretkiä' tähän monituhatvuotiseen kulttuurimaisemaan kahvin kera, niin olisikohan halukkuutta. Oli! Siinä tämä hullu on taas aloittanut, kuitenkin, jotakin taas!


2 kommenttia:

 1. Hm---en saanut tyhjää tilaa pois.
  Muuten noilla 'koukereilla' on aivan oma roolinsa tuolla Bulgariassa kelloineen. Ne kulkevat pelottelemassa paholaiset pois.

  VastaaPoista
 2. Vielä oli tällainenkin kuvio samaan ajankohtaan, nyt vahvimmillaan:

  Valmistaudu nauttimaan seikkailusta

  Mars avautuva sekstiili Pluto

  Alkaa:23.07.2012 Päättyy:31.07.2012

  Voimakkuus: 1 tähti

  Marsin sekstiili Plutolle tuo parhaimmillaan aivan uskomattoman toimivuuden aikajakson elämääsi. Kaikki sinulle todella tärkeät asiat menevät näinä päivinä vauhdilla eteenpäin ja ihmeelliset onnekkaat yhteensattumat viitoittavat tietäsi hetkellisiin menestyksen ja arvostuksen hetkiin. Menestyksesi kaikissa asioissa on sitä suurempi, mitä omaehtoisempaa toimintasi on tähän asti ollut. Eteesi tulevat tarjoukset ja mahdollisuudet kannattaa ottaa vastaan avoimin mielin, sillä kaikkiin niihin liittyy nyt myös pitkäntähtäimen etenemismahdollisuuksia.

  Jännittävät seikkailut ja kohtaamiset voivat olla myös puhtaasti palkintoja aikaisemmasta rohkeudestasi toteuttaa kipeitä muutoksia elämässäsi ja siksi on hyvä valmistautua nauttimaan vauhdikkaista hetkistä elämässäsi ilman mitään tarvetta sitoa näitä tapahtumia tulevaisuuden suunnitelmiisi. Ellet ole uskaltanut juuri lainkaan elää omaa elämääsi muiden mielipiteitä ja reaktioita pelätessäsi, niin et tule huomaamaan tässäkään ajassa mitään sen suurempaa nostetta.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!