perjantai 23. tammikuuta 2015

Mars vettä mittelöimässä

Mietin, olenko mitään oppinut astrologiasta Marsin jo kolmannen vuoden kierrokselta. Kurkistin vanhaan Mars Kalat-blogiini (kaksi vuotta sitten 1.2.2013) ja huomasin, että en minä silloinkaan vähempää tyhmä ole ollut. Herkästi olen sormeillut Kalojen energioita ja sitä miten se on vaikuttanut omaan elämääni. 

Kurkistelin myös, mikä oli tilanteeni silloin. Olin avoin uusille mahdollisuuksille. Niin nytkin. Aina vain. Aina vain löytyy uusia mahdollisuuksia, uusia tienhaaroja, uusia unelmia ja uutta uskoa tulevaan ja itseeni.

Tämä 'aina vain, aina vaan', voisi hyvin kuvata Kalojen energioita. "Minä uskon elämään. Kyllä kaikki järjestyy. Nyt levähdän. Odotan." Kaloille elämä on aina mahdollisuus laittaa kaikki uusiksi ja oppia uutta, kunhan he vain lähtevät liikkeelle ja jaksavat tehdä aloituksia. Heidän ajatusmaailmansa ei ole jämähtänyttä. Mutta se fyysinen liikkeellelähtö ja toimeksipano on, sanoisko hiton vaikeaa Kalojen energioissa. Yhtä hyvin on mahdollisuus myös kadottaa voima ja itsetunto. Uskoisin, että ihminen on herkimmillään Kalojen värähtelyjen aikana. Vesi liikehtii ihmisessä, saa aikaan erilaista liikuntoa, niin heikkoon kuin vahvaankin. Aivan kuin vesipyörre asennettaisiin käyntiin, jonka avulla sinkoaisi pois kaikki se ylimääräinen, mitä ei enää tarvita ja syntyy uutta tilaa. Ja ollaan ihan pökerryksissä.


Kuten nyt nousevat merivedet, ainakin täällä, alkavat peitellä uhkaavasti rantoja, särkeä huviloiden ja laitureiden kulmia ja laskea roskansa rannoille. Merivesi on noussut huolestuttavan korkealle viime viikkojen aikana. Onko lie syynä siihen Marsin yhtymä Neptunukseen. Tänään Mars on 8 astetta Kaloja. Se on ohittanut 2 asteisen Kuuni ja Neptunukseni, joka on 6 astetta Kaloja.  Kiertävä kuu on myös tällä hetkellä Kaloissa, 12 astetta. Siis itselläni on ollut myös Kuun paluu. Kummallista, että olen näinkin rauhallinen, en jumissa kuitenkaan! Tuntuu, että vesien kanssa vellovat tunteet liikkuvat enemmän muiden keskuudessa. Mitä tapahtuneekaan maailmalla Marsin tullessa Oinaaseen? Purkaus vai kätten lyönti uuteen alkuun?

Täällä kotinurkissani on sentään kaikki vesi jäässä. Ei kuitenkaan vesijohdot, vaikka niitäkin on syytä pitää silmällä. Lumi jäätyi kiven kovaksi ja on vaarallista tien varsilla olevissa möykyissä. Auto siinä särkyy! Kunpa jäätyisivät myös ihmisten tunteet tuolla maailmalla niin, että ehtisivät ajatella. Se mikä ei ole rakasta, on vihan vastike ja sen tulee olla poissa silmistä.

Voi kiltti Neptunus! Anna meille viisauttasi ja oikeanlaista rakkauden osoitusta mielikuvien ja illuusioiden sijaan! Nyt pitäisi olla sitä sydämen viisautta, eläimellisen hienovaraista viisautta ja vaistonvaraisuutta mikä estää tuhoamasta omiaan.  Ettei tuosta viisaudesta jäisi ajopuu, epävarmuuden ja päättämättömyyden vedenpitävänä mielikuvana. 

Mars ei välitä viisauksista, Kaloissakaan. Se vain toimii eikä jää edes katselemaan mitä sai aikaiseksi. Pikku ihmisille ne jää selvitettäväksi, kaikki tekemiset ja tekemättömyydet. Mars Kaloissa opettaa ja melkeinpä testaa sitä, miten löytää realiteetti ja käytännöllisyys kaikessa mitä tapahtuu. Miten laittaa jotakin  järjestykseen ja suunnitella työt ja aikomiset niin että olisi jotakin, mistä Oinas-kauden alkaessa voisi tarttua ja tehdä valmiimmaksi. 

2 kommenttia:

  1. Katselin juuri transiitteja ja havaitsin, että Auringon astuessa Kaloihin 19.helmikuuta keskiyöllä siellä ovat jo Neptunuksen ja Khironin lisäksi Kuu (eli heti on uusikuu), Mars ja Venus (jotka tosin poistuvat Mars seuraavana, Venus sitä seuraavana päivänä). Aurinko, Kuu, Venus ja Mars samassa merkissä ja emäntä paikalla. Vaikuttaa juhlilta. Luulisi, että tällä paketilla Kaloissa olevilla planeetoilla olisi aika myötäsukaista menoa.

    Minulla ei ole Kaloissa muuta kuin Fortuna, mutta Kuuni Skorpionissa varmaan tykkää tästä.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!