lauantai 3. marraskuuta 2012

Olenko Onnekas Hannu vai pelkkä tonttu?

Tätä olenkin odottanut. Sitä hetkeä, kun taivaallinen Mars kohtaa syntymäkarttani Jupiterin. Kohtaaminen yhteisöllisten planeettojen kanssa ei ole suuren suuri yleensäkään verrattuna henkilökohtaisten planeettojen kohtaamiseen, mutta mielenkiinnolla seuraan tätä yhtymää. Näin sitä tulkitaan Tanhuan sivuilla:

Mars yhtymä Jupiter

Mars yhtymä Jupiter saattaa sinut tekemisiin sellaisten yhteiskunnallisten tahojen kanssa, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle mahdollisuuksia omimpien lahjojesi ja kykyjesi toteuttamiseen. Tällainen onnekas Hannu Hanhimainen törmäys tapahtuu kuitenkin vain sellaisten tekemisten osalta, joissa olet mukana sielullasi ja sydämelläsi, sillä vastentahtoiset tekemisesi eivät todellakaan palvele sen paremmin sinua kuin yhteiskuntaakaan. Menestysnäkymiä on luvassa vähintään kahden vuoden mittaiselle aikajaksollen sikäli kun näitä onnekkaita "sattumia" ilmenee. Ellei ilmene niin kannattaa kyllä miettiä mihin oikein aikaasi kulutat.

Mihin siis aikaani kulutan? Jonnin joutavaanko?  Pelkkää omaa kiihkoilua ja intomieltäkö? Sen nyt näyttänee ensi viikko. 


Mars-Jupiter-Jousimies-Joulupukki, annathan minulle energiaa, iloa, naurunräkätystä, uusia ideoita liikkeelle oikeitten ihmisten kanssa, potkua tulevaisuuteen ja luovaa ajatusta! Äläkä jätä minua kiusaukseen vain tympeästi löhötä ja vetkutella, pyöritellä ja jättää jotakin oman onnensa nojaan. Tai jos asia ei lähde sydämestä niin jätä. Sillä mistäs minä itte tiiän mikä on syömmestä tai mikä on pe.....stä.  Vai pitäiskö oppia tietämään? Nythän on aika jolloin pitäis opetella tiedostamista, tiedostamista edes omista tekemisistä. Kysypä ystävältäsi, mitä se tekkee täyestä syömmestä, mitä muusta syystä, niin hilijaseksi varmaan vettää.

Sillä minun Jupiter ei olekaan ihan mikä vain Jupiter. Se on ykköshuoneensi Jousimies-Jupiter. Se on kyllä neliössä syntymäkarttani  Neitsyt-Marsini kanssa, neliössä, joten nyt ei pitäisi kyllä mitään pahoja haavereita sattua. Ja siellä missä sattuu, en ole ollenkaan oikeassa paikassa, enkä oikeaa asiaa tekemässä. 

Tai ainakin minun pitäisi saada tulta hännän alle viimeistään nyt tekemisissäni, jos yleensäkään jotain uutta mukavaa kaavailen. Odottelen siis niitä sattumia! Mutta jotta voi odotella yhteiskunnallisesti hyviä yhteentörmäyksiä, pitää mennä ja tehdä treffejä. Kahdet olen jo tehnytkin, oikeastaan kolmet!

ps. Kun kommentoin alla noilla treffeillä, kokeilin ihan kuinka Mars-Jupiter energia toimii noissa vuorovaikutussuhteissa. Toki kaikki treffit olivat tärkeitä ja vähän olin niitä pitkittänyt. Mutta ei minua oikeastaan kutsuttu mihinkään. Minä kutsuin. Ei tässä maailmassa auta istua kotona kädet ristissä ja odottaa jotakin tulevaksi. Pitää toimia. Jousimies-Mars antoi minulle siihen hännän alle tuulta ja toimin. Ja Jupiter-energia auttoi luomaan ilmapiirejä. Näin voisi kuvitella. Mutta tosi se on, että noista kosmisista energioista kannattaa ottaa vaarin!


8 kommenttia:

 1. Ensimmäiset treffit naapurin kanssa oli muuten kivat, mutta komea kissa juoksi siellä piiloon. Loukkaannuin.

  VastaaPoista
 2. Toiset treffit menivät hyvin. Sain hyvää tietoa miten toimia. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kolmannet treffit sujuivat nekin hyvin. Ruoka katosi pöydästä makosiin suihin!

  VastaaPoista
 4. Neljännet treffit; kaksi miestä ja mä, teimme retken metsään. Aivan hurmaava ilma! Löysimme kolmen tunnin verran hyvää retkipolkua vaeltaa vaikka isommallakin porukalla kulttuurimaisemien läpi! Ihanat treffit! Sain mielenkiintoista historiallista tietoa kuin myös itse sitä jaoin.

  VastaaPoista
 5. Viidennet treffit! Nyt selkeni lämmitysuunijuttuja ja vikoja. Rahanmenoa!!!

  VastaaPoista
 6. Kuudennet treffit. Remonttihommat on tehty! Paitsi kaikki se minkä minä olen itse ottanut kontolleni.

  VastaaPoista
 7. Seitsemännet treffit nyt tuon Jupiter-viikon aikana. Sain lahjan ja luvan.

  VastaaPoista
 8. Eli loppujen lopuksi tonttu taisi olla aika onnekas!

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!