tiistai 24. helmikuuta 2015

8. huone, rahan ja hengen sotatanner

Nyt tulen oman karttani työläimpään huoneeseen. Onneksi olen jo näin vanha ja työstänyt sitä jo melkein koko ikäni, sillä huomaan, että huone on pikkuisen keventynyt tai siistiytynyt progressiivisella kartallani. Mutta töitä vielä on!

Taas nostan esiin tuon 2. huoneen, jossa mitataan elämän arvot, talouden pito, itsensä hoito jne, Sitä vastapäätä olevassa 8. huoneessa niitä todella mitataan, uudistetaan, poistetaan tai suorastaan osaa kuoletetaan.

Kun on läpikäyty elämää niinkin pitkälle, että on työtä, suhteita ja velvollisuuksia syli täynnä,  niin viimeistään nyt 8. huone on kuin se täpötäysi varasto, joka pitää siivota kipeäksi asti. Tai se on kuin koko talo ja sen sisältö, joka tulee uudelleen arvioinnin kohteeksi. Mistä voit luopua, mistä ei? Mitä antaa jakeluun, mitä säästää? Nyt on syytä jättää tilaa uudelle. Tehdä itsenkin kuolema aina vain uudelleen ja luoda uutta nahkaa. Mitä rooleja heittää hiivattiin? Mitkä arvot joutavat romukoppaan? Mitä uusia löytää Tässä parkitaan nahkaa!


8. huoneen haltijaplaneetta on Pluto ja energia Skorpionin. Kuten käärme luo nahkansa, tulee ihmisenkin kasvussaan käydä läpi pieniä kuolemia ja nousta uudistuneena. Skorpioni-energia takaa sen, että tällä alueella käydään syviä kasvuprosesseja. Täällä on yksinäisyys ja itsensä tutkiskelu, rankin huone psykologisesti. Seksuaalisuus, tunteiden tutkiminen, hiljaisuus ja syvällinen pohdinta. Myös salaiset suhteet ja  seksitaudit nousevat esiin täällä. Vahvuutena täältä löytyy uusiutumiskyky ja jopa pitkäikäisyys. Sukupolvien vauriot poistetaan, vanhat vihoittelut ja kaunat. Perintöriidat ja lakiasiat selvitetään. Tässä joko vahvistuu tai katkeroituu. Nousee spiraalin lailla seuraavalle kierrolle tai jää jurraamaan samalle.

Tässä huoneessa on paljon surun, kiukun ja ilonkin kyyneleitä. Täällä taistellaan olemassa olosta, ainakin halutun roolin olemassa olosta, talouden ylläpitämisestä ja hyvinvoinnista. Tässä tulee joku tai jotakin, joka laittaa kaikki uusiksi, polttaa poroksi, jotakin tulee ryöstetyksi tai väkivalloin irroitetuksi. Tässä huoneessa voidaan tapella verissä sormin. Ja jos et vielä ole kohdannut omaa minuuttasi, tässä se nostaa äänensä kuuluville ja puhdistaa yltään ylimääräiset roolit, nekin joita luulit arvokkaiksi. Fyysisesti paikkaa tässä voi olla kuvaamassa oikeussali, poliittiset kokouspaikat ja pankit. Henkisesti se paikka on ihmisen sisin ja omatunto.

Tämä huone on rahan ja hengen temmellyskenttä. Ainakin näin se on minulla ollut. Sen huoneen isäntäenergiana on skorpioni, joka minulla on ascendentti ja sen hallitsijaplaneetta Pluto sijaitsee tässä omassa huoneessaan, mutta Leijonan energiassa. Huoneen kulma on Ravussa, joka energia ehkä vähän tasoittaa tuota kaaoksen ja muutoksen huonetta. Siellä on myös stellium Ravussa (Merkurius, Venus ja Aurinko) mistä ehkä voimani olen saanut ja uskon itseeni ja yleensä elämään. Samoin Ravussa on Vertex ja Onnenpiste. Huonetta jatkaa sitten Leijonassa Pluto, Vesta ja Saturnus. Kun tähän huoneeseen osuu planeetan kulku, niin varmasti tapahtuu. Viimeksi siellä kulki Jupiter ja todella ravisutteli minua uudenlaista suuntaa kohden. 

Mitä Nyt? Laadin transiittikartan maaliskuun 1. päivälle. Silloin siellä edelleen kulkevat Jupiter ja Juno tehden yhtymää Pluto-Vesta-Saturnus- ryhmälleni. Ja silloin sinne tulee myös Kuu. Aavistan, että kommunikointi eri tahojen välillä voi olla minulle vilkasta, ja minun on otettava muutokset huomioon. 

Progressiivisen Kuuni kulku tuossa huoneessa takaa minulle pelkojeni kohtaamista, jopa kuoleman kohtaamista, taloudellisen kunnon kohtaamista, ehkä lainan ottoa. Progressiivinen Kuu Leijona-merkissä antaa kuitenkin rohkeutta, jota varmaankin atrologiselta kannalta katsottuna tarvitaan, koska Kuu pyörii siellä Pluton tietämillä. Ravun merkissä seilaavat Venus yhdistyen juurikarttani Vertexiin ja Ceres Onnenpisteeseeni. Jos se tietää jotakin hyvää, niin tarvitsen varmaankin sen. 

Tuntuu, että ensi kesää kohden on hiottava miekka ja suunniteltava sotisopua.

Tästä kirjoituksesta tuli vähän sekava, mutta sekava minulla on tämä huonekin. Sori!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!