torstai 1. maaliskuuta 2012

Mars ja Neptunus

Mars mennä jurraa siellä Neitsyen tähtikuvion merkissä.

Neptunus on saapunut omimmalle alueelleen eli Kaloihin ja on tulossa yhtymään syntymäkartan Kalat-Kuulleni.

Miten maaelementti taipuu vesien alla? Ihmettelen yleisestikin tätä kevättä. Lunta on paljon joka paikassa. Miten maa sen nielee ilman tulvia?


Fyysisesti koen monta märkää asiaa jo kotonani, sillä Kuu usein kuvaa myös kotiin liittyviä asioita. Kunpa tuo Marsini nyt auttaisi minua löytämään oikeita ratkaisuja ja harkitsemaan kaikkea vielä toisenkin kerran.

Henkisesti Kuu symboloi ihmisen sisintä maailmaa. Sielläkin on kaaosta. Kuin 'itse' olisi välillä hukassa. Neptunus voisi purkaa sitä jopa vetisesti, mutta pahimmassa tapauksessa se voi synnyttää vain leijuvia unelmia, joilla ei ole maaperää. Jospa Mars tässä auttaisi toimintaan, joka maaduttaa ajatuksiani ja suuntaa energiaa oikeaan kohteeseen. Toinen Neptunuksen ojentama 'lahja' on sitten luovuus, jota todella tarvitsisin sykkivänä, voimakkaana ja tarkoituksia korostavana.

Kaiken sen  mitä Uranus on nyt hajoittanut, Neptunus rakentaa vanhasta uuteen muotoon. Neptunus herättää älyä, tunteita, intuitiota ja luovuutta esiin. Se voi humalluttaa ja johtaa ylilyönteihin. Mutta koska sillä on myös kollektiivinen (ajan kuva aina sen liikkeillä) vaikutus kaikkeen, se vaikuttaa laajasti ja tähtää tulevaisuuteen. Se muistuttaa ihmistä teoissaan ottamaan huomioon ympäristöä ja tulevan merkitystä. Neptunus ravistelee 'egoa', ajatusmaailmaa, laajentaa näkemyksiä ja jopa luo uskoa veljeyteen. Tällaista luen mm. Nikulan tekstistä.

Siksi koen hyväksi astrologiselta kartalta tuon Marsin perääntymisen juuri nyt. Näen, että sen energiasisältö hidastaa sopivasti myös liiallista Neptunuksen vaikutusta. Tai kuvittelen, että selviän järjen ja luovuuden keskinäisessä kanssakäymisessä kevään koitoksilta ja löydän pohjaa jatkaa liiallisenkin luovuusinnon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!