keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kolmio maaelementeillä
Kolmiolla on monenlaista symboliikkaa. Kun kuuntelin astrologian ensimmäisiä oppitunteja, mieleeni jäi erityisesti nuo kuviot ja varsinkin tuo kolmio. Sanottiin, että jos tähtikartalla on paljon kolmioita, on vaarana sokeutua liian helpolle elämälle ja siitä seuraa velttous ja laiskuus.

Sen vuoksipa tuo kolmio tuolla liikenteessä onkin hyvä symboli myös varoituksena tälle kultaiselle kolmiolle, jota näinä päivinä ihastellaan tervetulleena ilmiönä. Ei pidä tuudittautua liian hyvään. On sittenkin oltava hereillä ja osattava pysähtyä, toimia pienellä varauksella.

Kaarina Pääkkösen sivustolta löytyi hyvää tietoa siitä, mitä esim. tällainen kolmio kantaa elementeissään sisällään.

Maakolmio on käytännön juttu. Siihen sisältyy arkinen tekeminen, suku, omistaminen, asioiden erittely, tutkiminen ja korjaaminen. Tässä kaikessa olisi hyvä vielä ottaa huomioon aikaan ja paikkaan sidotut seikat, esim. yhteisö siinä ympärillä, instituutiot jne. Tietenkin tässä täytynee ottaa huomioon myös siinä liikkuvat planeetat ja niiden sisältö. Kuitenkin maaelementti on ratkaisevin. Härkä edustaa perhettä, sukua ja perinteitä, jopa vaurautta. Neitsyt tutkii kriittisesti arvioiden ja arvostellen  ja Kauris edellä mainittujen seikkojen kokemuksesta muodostaa asiat käytännöksi, suvun ja auktoriteettien kautta yhteensovittaa asioita. Vastamerkkeinä tässä vesielementtien merkit saattaa aiheuttaa tunteiden törmäystä näissä asioissa.

Mielenkiintoisen tekee tässä tuo Venuksen yhtymä samalla Jupiteriin. Jospa se lisäisi myötätuntoa ja lämpöä, ainakin vilkasta keskustelua kaikkeen siihen mitä tämä aika tuo julki.


2 kommenttia:

 1. Enpäs ihmettele, jos aamulla olikin TV:ssä esillä Egypti ja pyramidit. Sinne matkailu on jälleen vilkastunut ja nyt kuulemma pääsee jo Kairosta Niilinristeilylle Assuaniin saakka, kaksi viikkoa!

  Noita pyramideja tehtiin sakilla muutama viikko sitten. Niillähän on ihmevaikutus, jota kannattaisi enemmänkin tutkia.

  VastaaPoista
 2. Tuossa kolmiossahan on mukana tämä ihana numero 9, jonka itsellenikin jollakin tavalla omin, ainakin numerologiassa se on vahva numeroni.

  Kyselin eräältä 'numeroihmiseltä' tämän numeron sisältöä ja vähän värittämällä tai omalla tulkinnallani sen tähän laitan.

  Numero 9 sisältää piilossansa jotakin, joka tulee konkretian eli tekemisen kautta esille. Salaperäisyys leijuu sen yllä. Sitä ei paljasteta noin vain, vaan asiaan kuuluu henkinen ajattelu, suunnittelu, analysointi, jopa laskelmointi.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!