maanantai 5. maaliskuuta 2012

Planeettauutiset

Huomenta!

Kerrankin sanon näin. Harvoin eläkepäiviä nauttivana nousen ennen kahdeksaa ylös. Tässä jo monenmoista touhunneena voin nyt tervehtiä siis näinkin ja kuvan kera.


"Aamuhetkellä on kultaa suussa" (Suomessa "Aamuhetki kullan kallis") sanotaan. En tiedä tuota, mutta usein juuri aikaisin aamulla herätessä ilman kiireitä, tupruaa mieliin joskus aivan uskomattomia ideoita. Niitä en nyt tähän sanele. Kyllä se jousimiesmäinen luonne minussa osaa olla hiljaakin...

Mutta... haluan esitellä tässä vähän astro-fi-sivuston tietoja (linkki tuolla blogeissa). Siellä olen jo kuusi vuotta lukenut tekstejä ja opiskellut ja yhäkin vielä siellä juttelen. Se on antanut minulle paljon elämänsisältöä ja virikkeitä, sillä siellä on lämmin ja avoin keskusteluhenki. Paljon myös ystäviä sieltä on löytynyt.

Nyt on Seppo Tanhua (jonka ylläpitämä astro.fi-sivusto on) laatinut viikkokatsauksen planeetoista youtubeen.
Liitän tähän hänen Planeettauutiset viikolle 10.

Siinä kerrotaan myös vähän tästä Marsin oppositiosta Auringolle. Samalla nimellä niitä voi seurailla viikottain.

2 kommenttia:

  1. Hyvää huomenta :)
    Tuossa kisumisun kuvassa se on Marsenergia somimmillaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ainakin kissa on punainen. Sain tuon jääkaappimagneetin ystävältä, joka tietää että en ole aamunvirkku, vähän kuin muistutukseksi.

    Mars-energia ei varmaankaan ole mitään aamulaahaavaa, vaan nopeasti toimintaan, uskoisin. Miten lie nuoret, jotka valvovat illalla pitkään ja nukkuvat puolille päin. Onko nämä energia-ajoitukset jotenkin muuttuneet?

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!