tiistai 13. maaliskuuta 2012

Mars kultaisessa kolmiossa!

Tässä on yleinen tämän päivän kartta ja siinä kuviot, joista ihmeitä odotetaan ja hyvää viikkoa.

Sieltä löytyy Mars ja Merkurius toistensa merkeissä, kumpikin perääntyvänä. Kumpikin jarruttelee, oikuttelee, hidastelee, hidastuttaa, oikututtaa ja kaikkea konstikasta ainakin astrologien mielestä. Merkuriuksellahan on vielä ellipsisempi rata kuin Marsilla ja sen perääntymiset ovat vähän tiheämmässä kuin Marsin, mennä vipeltäähän se omaa pientä rataansa aivan Auringon kupeessa. Astrologian Taika-blogissa siitä oli kirjoitettu pitkästi ja astronomisesti. Mielenkiintoinen pikku rautapallo. Kannattaa tutustua. Siellä on myös vilkas keskustelu kultaisen kolmion ja muunkin karttapainotuksen vaiheista liittyen maailman tapahtumiin.

Kartalla näkynee tuo kultainen maa-elementtinen kolmio Mars-Jupiter-Pluto. Siitä kerrottiinkin jotakin Planeettauutisissa viikolle 11. Samalla tapahtuu Jupiterin ja Venuksen yhtymä, joka näkyy tosi kirkkaasti taivaallakin. Tämä on siis meille kaikille se ihmeiden tuoja, luoja! Onkohan?

Olisi kauhean kiva tehdä pieniä povauksia tämän kartan suhteen, mutta tuo pää on ollut kumman raskas tämän päivän. Joten ihan nyt juuri ei innosta. Jos huomenna... Sen voi ainakin nähdä, että seuraelämä tulee olemaan vilkasta, uusia asioita tulee esiin ja suunnitelmia tulevaa varten! 

Tulee mieleen Hobittila ja se asumus, johon ovelle koputettiin tuon tuostakin. Aina tuli lisää vieraita! Ja jokaisella tärkeää asiaa. Nyt on se aika!

Tässä se asunnon ovi maailmalle!

1 kommentti:

  1. Ei voi olla totta tuo koputtelu! Kyllä tämä päivänä oveen ja puhelimeen (ja nettiinkin) on koputeltu melkein kuin Hobittilassa. Ja millaista viestiä se kaikki on kantanutkaan! Oikeastaan hyvin maanläheistä, käytännön neuvoja, apua monella lailla.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!