maanantai 2. huhtikuuta 2012

Marsin ja Neptunuksen oppositio

Nyt on yleisenä kuviona taivaalla kaksikin oppositiota, joita astrologit katselevat. Toinen Marsin ja Neptunuksen, toinen Auringon ja Saturnuksen. Planeettauutisissa näitä painotettiin ja ohjailtiin esim. toimintojen tarkkaavaisuuteen. Neptunus luo sumua silmiin. Illuusiot paljastuvat viimeistään Saturnuksen ohjaimissa.

Tätä voi kuunnella tästä lisää.

Kaksi rantaa, virtaava vesi ja heppanen silta. Harkitse miten sen ylität!
Kun opiskelen tätä kaikkea oman syntymäkarttani kautta, niin on hyvä neuvoja kuunnellakin. Kun siellä kuvioissa on mukana oma koti kullan kallis. Nimittäin itsellä on tuo transiitti Neptunus yhtymä Kuu 2. huoneessa, missä muutenkin on esillä omat voimavarat ja taloudenpito. Huh! Joku tuolla astrofoorumilla Neptuunuksesta ilmoittikin, että 'muistakaapa laittaa sumuvalot päälle'. Aurinko on kodin huoneessa ja Saturnus 10. huoneessa, uran, ammatin ja aseman huoneessa. Siellä on myös elämäntarkoitus. Saturnus pitää elämän rajallisuuksista huolen. Laitetaanpas asiat laatikoihin ja järjestykseen! 

Erkki Lehtirannan mukaan Marsin ja Neptunuksen jännitekuvio aspektina voisi olla jopa viinaan kaatuvaa elämäntilannetta. Suomalaisella se voi sitä ollakin, jos asiat eivät mene niin kuin pitäisi. Aspektinakin tämä kuvio vaatii hyvää ymmärrystä ja erottelukykyä, miksi ei myös transiittina. Jos et käytä harkintaa, energiat menevät kuin tuhka tuuleen! Mitä jää käteen?

Joskus tämä elämänmeno hirvittää! Miten ihmeessä ihminen voi siellä saada edes pientä mahdollisuutta hallita jotain? Mutta yrittää ainakin pitää.

Nuorallatanssimista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!