keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Hyvää naistenpäivää!Eikös huomenna ole naistenpäivä ja vaikka mitä. Täysikuu ainakin. Onnea molemmille!

Astro-sivuilta sääennustusta päivälle 8.3.2012
Astrosää: Täysikuu Neitsyessä valaisee tänään talven jäljiltä likaisia nurkkia armottoman pikkutarkasti. Tämä on erinomainen päivä tulla tietoiseksi elämäsi epäkohdista, siitä mikä ei toimi ja siitä mikä vaatii kunnon siivousta. Onko kyseessä ihmissuhteesi, tunne-elämäsi vai työasiat? Nyt on aika panna hihat heilumaan ja keskittää hetkellisesti lisääntynyt toimintatarmosi sellaiseen mikä ole selkeää tai järjestyksessä. Kun oikaiset asiat nyt, saat olla siitä kiitollinen joskus myöhemmin.

Nappasin tällaisen tähän ja liippaa omaani paljonkin. Siivota, siivota ja jälleen siivota, oikeastaan järjestää olisi tämän Neitsyt-Mars-naisen toimia. Nyt olen kuitenkin jo saanut vaatekaapin pystyyn, ja se jo antaa osoitetta järjestykselle! Mutta sen kokoamiseen ei riittänyt itse, eikä kaks naistakaan. Mies piti kutsua, ja johan toimi. Täytyy myöntää, että olin ihan tyytyväinen omaan toimeenkin, sillä olin jo pari kolme päivää analysoinut piirustuksia ja ohjeita. Olin tehnyt hyvää taustatyötä!

Nyt kun Neptunus on Kaloissa, haluan siirtää tähän erittäin naisellista energiaa edustavan astrologin. Kirsi Halla-Seppälä on tuttuAstro-TV:stä ja on liittynyt mukaan Astrotiimiin astro.fi-sivustolle. 

Kirsi sanookin olevansa neptuaalinen persoona, joten nimeän hänet nyt naisten päivän ja täydenkuun edustajaksi ja sankariksi tähän Mars-areenalleni. Hyvää päivää hänellekin! 

Lisään tähän naistenpäivän kunniaksi, Marsin ja Venuksen kunniaksi mukavan linkin, josta voi käydä tarkistamassa Venus-energiaa ja jossa Mars osoittaa sinulle miestyyppiä. Maarit Laurenton sivustoa! Mukava! Samalla voi tutustua hänen upeaan astro-kahvilaan Somerolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!