maanantai 22. huhtikuuta 2013

Mielikuvien ihana kieli!

Paraillaan menossa Marsin avautuva sekstiili Kuu!

Eihän tässä muu auta kuin pistää kotia kuntoon ja varsinkin pihamaata! Yritän hillitä itseäni haravan varren kanssa, sillä selkäni ei kestä sitä liikaa.

Mutta niin hauskaa on lukea Tanhuan värikästä positiivista kieltä, kun hän tulkitsee Marsin ja Kuun välistä suhdetta. "Tämä transiitti antaa sinulle muutaman päivän aikaa pistää kotiin, asumiseen ja perhe-elämään liittyviä asioita vauhdilla parempaan järjestykseen!" 

Ja katin kontit! Tarvitsen toki paljon enemmän siihen päiviä kuin nuo 8 päivää! Onneksi on tulossa myös sulk. sekstiili Aurinkoon, joka lupailisi niitä energioitakin. 

Mutta "kaikki mikä nyt ilahduttaa sinua tulee jäämään sielusi vilja-aittaan tämän ja tulevien elämiesi hedelmäsadoksi!"

Voi tätä kielen rikkautta!  Voi tätä kosmisten kulmien runsautta! 

Hauskinta tuossa on se, että viime kesänä muutin yhden vilja-aitan kahvilaksi ja tarina-aitaksi. Nyt olen muuttamassa toista vilja-aittaa kirppariksi. Mikä hedelmäsato! Henkisesti ehkä, ja jos osaan asennoitua oikein eikä tule liian kiirettä, niin fyysisestikin se tuo pelkkää työn iloa. Mutta hedelmäsadosta en tiedä!


Tämä kuva on muuten sinisen kukkaruukun kyljestä auringossa. Sopinee hyvin tähän iloitteluun!

1 kommentti:

 1. Ei oo totta! Kohta perään luon tämmöistä:

  On aika hoitaa kotiasioita

  Merkurius oppositio Keskitaivas

  Alkaa:21.04.2013 Päättyy:24.04.2013

  Voimakkuus: 3 tähteä

  Ajatuksesi ovat tänään tavalla tai toisella jumiintuneet kotielämäsi puolelle eikä polla tahdo säteillä duuni puolella siihen malliin kuin tavallisesti. Vältä siis ajattelua töissä, anna mennä pari päivää pelkällä vaistolla.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!