torstai 15. toukokuuta 2014

Tulkintojen hassuja ristiriitaisuuksia

Astrologia voi olla hauskaakin. Onhan usein joukolla luettu joskus lehtien horoskooppeja ja nauraa käkätetty. Nyt minulle toi hymyä huuleen ihan vain muutama lause tuolta astron horoskoopeista. Poimin niistä tähän sellaisen astrologisen farssin. Tämän päivän astrokalenterista siis poimittua:

- Kun ajatus on kirkas on sinulla suorastaan velvollisuus ilmoittaa muille missä sinä menet juuri nyt ja miten olet päättänyt. (Merkurius sulkeutuva sektiili Pluto)

- Tulet saamaan kaikkein kovinta ja armottominta palautetta sellaisilta ihmisiltä, joiden eteen olet eniten uhrannut aikaasi ja voimiasi. Tästä olisi syytä vetää ainoa mahdollinen johtopäätös moisen uhrautumisen kannattavuudesta, mutta päätös jää vielä tässä vaiheessa sinulle itsellesi. Ellet ole valmis vielä tässä vaiheessa myöntämään hölmöyttäsi ja hyväuskoisuuttasi niin jatkossa tulevat näytöt edelleen kovenemaan kunnes viesti lopulta uppoaa kovaan kalloosi. (Saturnus neliö Saturnus)


Hah, olen todella tehnyt aika radikaaleja juttuja minun pienessä ympäristössäni. Mutta että se olisi velvollisuus Merkuriuksen taholta tai kuten Saturnus suorastaan uhkailee virheestä, niin annetaan se tulevien päivien näytöksi. Nämä on niitä pikkujuttuja, sellaisella vaalean sinisellä maalattuja. Sitten mennään tumman sinisiin eli  vähän vahvempiin energioihin:

- Ensin näyttää olevan montakin väylää auki, mutta ohituksen tullessa tarkaksi on luukin viety kädestäsi. (Jupiter neliö Keskitaivas, päättyy 18.5.)

- ...usein yllättävästi eteesi ilmestyvät mahdollisuudet pitävät sisällään ehtymättömän menestyksen siemenen. (Jupiter sekstiili Mars)

- aika on erittäin otollinen tuon oman juttusi löytämiselle. Innostuneisuus, virkeys ja hyväntuulisuus ovat varmimpia merkkejä osumisestasi oikeille apajille...(Satusnus sekstiili Mars)

Hehheh! En tarkoita nauraa mitään ivallisesti tai pilkallisesti. Astron kieli on ihanan vauhdikasta ja mukaansa tempaavaa. Leikittelen vain. Eli tumman siniset horoskoopit ovat pikkuisen ristiriidassa. Mutta tuo hyväntuulisuuteni on kyllä ihan totta! Ja tuo luukin on yhdessä kohtaa viety käsistä omaa tyhmyyttäni. Sitten siihen voimakkaimpaan tähtitaivaan kuvioon eli punaisella merkittyyn:

- Eipä kannata isoa meteliä nostaa, jos tuntuu olo hiukan kaoottiselta ammatin tai aseman tietämillä... Meininkiä tulee siis riittämään, ja tapahtumia on täysin mahdotonta ennakoida. Pääasia on, että tiedostat edes hiukan, mistä on kysymys, ja yrität pysyä vauhdissa mukana. (Uranus oppositio MC)

Tähän täytyy jo suhtautua vähän vakavammin. 

Mutta aika hauskaa on tuo astrologinen tie. Joskus sitä piti lukea kaikkien lehtien horoskoopit, että löytyisi se oikea toivottu juttu. Astrofoorumillakin kuikailin päivän horoskooppeja. Sitten en enää välittänyt. Odottelin kuitenkin kuukauden horoskooppia. Katson yhä vieläkin, mutta heti unohtaen.
Nyt ei nuo irralliset jututkaan oikein enää innosta muuten kuin tutkia ja vertailla. Kuuntelen ja tutkailen yleisiä karttoja suuremmalla mielenkiinnolla ja vertaan niitä omaan karttaani.

Voisi melkein tulla illuusio siitä, että olisin jotenkin kehittynyt?! 

Sitä en vielä osaa, että kun jotain pitäisi päättää, niin katsoisin horoskoopeista kannattaako tehdä päätöksiä, mitä vaaroja uhkaa ja onko hyvä hetki. Ehei! Spontaanisti päätän tai sitten keikun kahden vaiheilla kuulostellen omaa sisintäni ja maailman menon merkkejä. Joko lyön päätäni seinään tai satun osumaan oikeaan.

Ehkä olen tuudittautunut tuon kultaisen kolmion tilanteeseen ja tehnyt rohkeita temppuja. Ehkä haluan kokea ja kasvaa tuli sitten mitä tuli.  Ehkä se suur-risti sitten sekoittaa oman pakan. Tässä jappasee kai tuo yleinen Vaaka-Mars.

Varmaa on, että kun Uranus on Oinaassa IC:lläni, kotini ympärillä tapahtuu! Ja Jupiter lähestyy Vertexiäni (liittyy vaikuttamiseen ja ihmisen rooliin sekä ryhmätietoisuuteen, Nummela) ja onnenpistettäni ( kun onnenpisteeni sijaitsee AC-DC akselin yläpuolella, sanotaan, että ihminen saa elämänsä aikana apua, kiitosta ja myötätuntoa, jotka hän on ansainnut "menneisyydessä", Nummela). Siis sittenkin otan jotakin vakavissani.

En odota ihmeitä, vaan sitä missä ja miten löydän kasvun mahdollisuutta ja oivaltavuutta tehdä vielä jotakin.
Olen utelias!

Seppo Tanhua oli löytänyt mielenkiintoista tietoa pyramiideista toukokuun astrossa.

4 kommenttia:

 1. Kannattaa aina suhtautua hieman varauksella noihin toisten kirjoittamiin tulkintoihin, vaikka ne hyvin suuntaa antavatkin... omalla kohdalla taivaankappaleet kun kuitenkin toimivat ja avautuvat usein hieman eritavalla kuin "yleisesti ajatellaan"... samoin kannattaa lukea ja etsiä tulkintoja useammalta eri taholta.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Mutta kyllä jonkin aikaa on vienyt se huomio, kuinka yleisellä tasolla yleensä horoskoopit tehdään, vaikka astrologit katsovatkin sen suhteessa sen hetken karttaan. Kuitenkin sieltä voi jokainen poimia omaansa. Ja varmasti, kuten sanot, jokaisen tulisi katsoa karttaa yksilöllisesti. Mutta silloinhan sitä onkin jo aikamoinen astrologi! Kuten sinäkin!
   Aikamoinen viidakko tuo eri tulkintojen runsaus onkin. Siksi niitä uteliaana poimin blogiinikin.

   Poista
  2. Opiskelevana on kyllä aika rohkeaa tuoda mielipiteitään esille. Toivottavasti kaikki ymmärtää lukea juttujani sen pohjalta, miten astrologiaa opiskeleva kompuroi jo oman karttansa kanssa ja mitä kaikkea sen pohjalta löytyy.

   Poista
  3. Harjoittelijoille ja meille muillekin suosittelen todella lämpimästi Nikulan "Planeettavoimat elämän rytmittäjinä" transiitti- opusta. Oikein osuvia ja hyviä tulkintoja, suomeksi... ;)

   Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!