keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Marsin avautuva kolmio Neptunukselle - kolme eri tulkintaa!

Nyt oli sellainen elämäntilanne Marsini tarinan suhteen, että 'loks' ja se on siinä se!

Voinen kertoa, että pidin pienen kurssin astrologian alkeista oikein mukavalle pienelle kuuden hengen ryhmälle, ja innostus oli taattu. Tosin tein sen eteen ajattelutyötä jo kolme kuukautta sitten, sekä kirjasin omaa luentoaineistoa, mitä keräsin eri lähteistä. Ei ihan pieni työ varsinkaan aloittelijalle! Päässä pörisi vielä pari päivää jälkeenkin päin. Mutta porukka päätti pistää pystyyn opintopiirin ja lupauduin siihenkin.


Mars avautuva kolmio Neptunus on puhunut! Neptunukseni siellä totuuden ja filosofioiden huoneessa 9 Vaa'assa! Tuo kuvio ei ole mikään vahva kuvio, koska se ei kohdistu henkilökohtaisiin planeettoihin, mutta tuo kurssikaan ei ollut mikään henkilökohtainen. Yritin valottaa astrologian eri näkökulmia ja mahdollisuuksia ihmisille löytää uusia näkökulmia sen kautta. Heillä ennestään oli aika vähän tietoa alueesta saatikka sitten astrologian sanastosta. Marsinko potkusta toimin ja Neptunuksen herkkyys oli avoinna. Tai oikeammin potkin itse itseäni ja huomasin vasta nyt, että aika oli hyvä.

Stenberg/Lehtiranta kirjoittaa tästä kulmasta Astrologiset Syklit-teoksessa näin:

"Tässä voivat mielikuvituksesi, luovuutesi ja itsesi ilmaiseminen saada aivan uusia ulottuvuuksia tämän herkistävän transiitin myötä. Henkiset asiat nousevat nyt etusijalle. Omat tarpeesi ja toiveesi eivät ole pääasioita, vaan halusi auttaa muita ihmisiä. Älä kuitenkaan anna tämän johtaa sellaiseen harhakuvitelmaan, että olet jonkinlainen "suuri pelastaja". Esiintyvälle taiteilijalle ja tanssijalle tämä on hyvä ja herkistävä transiitti."

- Aika hyvä! Tulkinnassa Neptunuksen keskeiset; luovuus, mielikuvitus, muut, harhakuvitelma ja herkistävyys.

Sitten kurkistan miten Raimo Nikula on tämän tulkinnut transiittikirjassaan:

"Pehmeä transiitti Marsista Neptunukseen tuo lisääntynyttä aistien ja psyyken hienovaraisuutta, mikä syventää kokemustasi kauneudesta, ihmisistä ja taiteesta. Olet herkästi virittynyt, ehkä sentimentaalinen ja kaipaat yhdessäoloa ihmisten kanssa, joiden viritykset ovat samanlaiset. Saatat tavata ihmisiä, joilla kaikilla on oma visionsa elämästä, inspiraatio tai ylentävä vaikutus. Sinussa voi herätä vaikeasti määriteltävää kaipuuta olla jotain muuta kuin olet. Innoitus voi ulottua erotiikkaan, seksuaalisuuteen tai suoraan luvuuteen, ruumiin ja sielun yhdistämiseen. Kaipaat herkkää rakkautta, ymmärtämystä ja pehmeää seksiä. Kuten aina Neptunukseen kohdistuvissa transiiteissa, myös tässä voi olla haaveita päästä pakoon ahdistavaa todellisuutta. Silloin matka, värikkään ja elämyksiä luovan ympäristön näkeminen voi piristää ja herkistää näkemään elämän kauneutta. Mielikuviutksen käyttö onglemien ratkaisussa voi onnistua hyvin, samoin luovat työt kuvataiteesta näyttelemiseen ja elokuvaan."

- No joo!  Varmaan kaipasin yhdessäoloa samoilla aaltopituuksilla olevien kanssa. Ainahan sitä, vaikka viihdyn välillä tosi hyvin yksinkin. Sattuipa olemaan naisryhmä. Se siitä erotiikasta, paitsi kyllähän astrologia jo sisältöineen vie myös sinne.  Mutta matkakaipuu virisi keskusteluistamme, totta! Kaunista tekstiä Nikulalta!

Jos joku viitsii lukea näitä kolmella eri käsialalla kirjoitettua tulkintaa, niin huomaa, että astrologeilla on kyllä tuo kirjoitustaito nyppysissään, mutta myös hyvin laaja näkökulma asioihin. Siis hehän ovat suorastaan taitureita ja heillä on hyvin syvällinen ote!! 

Alla on sitten Seppo Tanhuan tulkinta samaisesta kulmasta. Koska olen maksanut vuositransiittini, voinen sitä suoraan myös tähän kopioida. Taivaan sfäärit ovat värähdelleet ja tavoittivat pienen ihmisen. Kiitos!

Mars kolmio Neptunus

Tämän ohituksen voimakkuus on * tähteä.
Tarkka ajankohta 18.12.2014
Vaikutus alkaa 14.12.2014 ja päättyy: 22.12.2014
Tämä ohitus toistuu noin 8-16 kuukauden välein.

Marsin kolmio Neptunukselle tuo tullessaan paljon lennokkuutta, ilmavuutta ja ilmiömäistä luovuutta kaikiin toimiisi näinä päivinä. Erityisen hyvin menee kaikkien sellaisten suunnitelmien ja haaveiden kanssa, joista olet jo aikaisemmin uskaltanut pitää lujasti kiinni, vaikka monet läheisesi ja ystäväsi ovat leimanneet sinut niiden johdosta vähän tärähtäneeksi. Jokin täysin odottamaton ja useimmiten myös selittämätön uusi mahdollisuus toteuttaa itseäsi joko työelämässä tai harrastustesi parissa avautuu tällä jaksolla sitä voimallisempana, mitä luottavaisemmin olet tähän saakka pystynyt toteuttamaan alitajuisia tuntemuksiasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!