lauantai 24. joulukuuta 2016

Mitä miettii Joulupukki Jupiter?
Pelottaa koko Joulupukki Jupiter! Jännittää jotenkin hassusti. Juperilla on paljon kulmia tämän hetken kartalla eli kartalla 24.12. Onneksi se on Vaa'assa, jotta ei ihan intoudu liikaa, yrittää tasapainotella. Kartan mukaan se on tällä hetkellä Vaa'an omassa huoneessa 7, ihmissuhteiden alueella, eiköhän Jupiterikin siinä melkein omillaan yhteisöplaneettana, vaikkakin sen huone on 9. Mitähän tuo pukki tuossa kuvassa tuumailee? Minne kannattaisi suunnistaa? Kontti näyttää aika tyhjältä. Minne nuo viimeiset jakaisi? Kuka tai mikä asia on sen arvoinen?

Jupiterilla on yksi sekstiili. Se on  Jousimies-Saturnukseen ja tarkka!

Jousimies-ystäväni antoi minulle lahjaksi vähän kehonrakennusmateriaalia. Oli tarkkaan miettinyt mitä todella tarvitsen. Hyvä lahja!

Poimin Raimo Nikulan transiittikirjan esille ja turvaan häneen tässä jännityksessä.

Jupiter neliö Merkurius (Merkurius perääntyvänä eli se tulee takaisin vielä samaan kulmaan, ymmärtäisin.) 

Draamaa viestinnässä. Mieleen tulee postin kamppailut yrittää saada perille joulupostia ja vihaiset asiakkaat ja Oulun liikennemerkki. Sanoja ja tekosiaan saa kyllä varoa. Matkustavien kiireet, Viimeksi kuulin radiosta kiitettävän liikenteen sujuvuutta. Miten lie pukki siellä pärjää?

Jupiter kolmio Venus (Tämä oli se Venuksen hyvä joulujuttu, tulee pian tarkaksi kulmaksi.)

Ystävän ja läheisyyden syvä kaipuu, turvallisuuden tarvetta. Vanhojen tuttujen ja sukulaisten tapaamista. Sydän on auki ja antelias! Ihana juttu!

Jupiter sekstiili Saturnus (Saturnus Jupiterin omassa merkissä eli Jousimiehessä)

Rahapussin nyörit ovat olleet löysällä, turhista ei ole murehdittu. Muut tärkeät asiat ovat olleet keskeisiä. Suunnitellaan rakentavasti tulevaisuutta. Optimismi voittaa!

Jupiter oppositio Uranus (tarkentumassa)

Tämä on se mitä jännitän. Vähän oudot tuntemukset. Pikku kapinamieli jo nousi tässä kodissakin, kun poika väsyneenä tuli tähän. Mutta selvitettiin, pyydettiin anteeksi, halattiin. Kapinamieli, suuri mielihalu, oikku ja kunnianhimo voi nousta esiin siellä sun täällä ja siinä tutisee lähiympäristökin. Toisaalta, tekee mieli laittaa jotakin uutta kehiin, vaikka ihan kotioloihin, pikkuremontti tai uusi sohva. Viimeistään jouluvieraitten aikana se vanha on aivan liian pieni. Kaksi pitää olla tai kulmasohva! Tässä toivotaan toistenkin tukea, jota on ehkä vaikea saada.

Jupiter neliö Pluto (Kulma loitontumassa, mutta päällä vielä)

Rajoja rikki, esteitä pois. Kun isot projektit kelluvat ilmassa, tarvitsee se draamaa tullakseen huomatuksi. Suomen Sote-uudistus?  Heräte ja henkinen kriisi.

----

Ja mitähän tuolla pukin kontin pohjalla onkaan? Ei paljoa antaa. Ehkä sitäkin arvokkaampaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!