sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Mars Joulumuorina!

Nyt hyppään Jupiterin maisemista toimintaplaneetan Marsin kuvioihin. Odottakoon Jupiter-Joulupukki vuoroaan lähempänä joulua.

Villissä mielikuvissa yhdistän Marsin Joulumuoriin, joka touhuaa ja tekee ja jota tontut ja joulupukkikin tottelee, huomaamattaan. Minkäs Joulumuorille tekee!

Tällä hetkellä ja koko joulunalus Joulumuori Mars oleilee Vesimiehen energioissa ja on hyvinkin suurpiirteinen ja kaukonäköinen. Hän luottaa tonttuihinsa ja pukkiinsa. Ainoa on tuo vähän omapäinen tonttutyttö Pallas, jota hän joutuu pitämään vähän enemmän silmällä. Pallas työskentelee hänen kanssaan keittiössä ritirinnan. Hän kun uppoutuu mieluummin keittokirjan tietoihin kuin toimii muorin rinnalla.

Pojantyttäreni tulkinta Mars-joulumuorista

Mars-Muori on erinomaisella tuulella. Suunnittelut Joulupukki-Jupiterin kanssa käyvät laatuun, tosin he eivät paljoa jouda keskustelemaan tuolla väljällä monen asteen erolla olevassa kolmiossa, molemmilla omat menonsa. Saturnus-tonttu on omilla matkoillaan, mutta pitää iloista yhteyttä kotiin sekstiilillä. Uranuksenkin kanssa ollaan soveliaalla sekstiilillä, joten Mars-Muori ei hermostu pienistä muutoksista, mitä pajassa tapahtuu. Kaikki sujuu mallikkaasti ja muori sen kun hyräilee. Hän uskoo hyvään maailmaan!

Ainoa asia, mikä muoria on vähän huolettanut, on aina vain se, miten hän ehtii kaikki kotihommat järjestää. Miten ruoka riittää? Miten kuri säilyy? Ja muistaako hän kaikki rituaalit hoitaa, mitä jouluun kuuluu. Mars on neliössä hetken Kuuhun, joka kulkee Härässä.

Mutta ei siinä tarvita muuta kuin Joulupukin kiireinen pusu poskelle ja taputus takamuksiin, niin Muori tuntee olevansa taas terästä. Onhan Mars myös sekstiilissä Jousimies-Aurinko-energiaan.

Kaikki näyttää olevan Korvatunturilla hyvin. Ja tämähän kaikki heijastuu jokaisen toimintaan ihmisissä. Joulu velvoittaa aivan kuin Mars velvoittaa ajattelemaan nyt säyseämmin, anteeksiantavammin ja vähän laajempia ympyröitä. Mars potkii aivonystyröitä pysähtymään elämän todellisten tarpeitten edessä ja vähän unelmoimaankin.

Tehdään mukava joulunaika! Ei odoteta muiden tekemisiä. Tehdään se itse!

Näin toivottaa itsenäinen ahertaja Mars Joulumuori Vesimiehessä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!