perjantai 9. joulukuuta 2016

Oman kartan Saturnuksesta

Opiskelen astrologiaa koko ajan. Opiskelen itseäni, ihmistä siinä. Elämää.

Yksi metodi siihen on astrologia. Aiheesta lisää Astrologian Taika-blogissa. 

Kun edellä toin esille Saturnuksen joulutontun muistikirjana, teki mieleni katsoa, mitä asioita se tonttu minusta itsestäni tällä hetkellä siellä seuraa, mitä ehkä merkitsee kirjoihin. Sattuu olemaan niin monenlaisia Saturnus-transiitteja astrokalenterissani.


Saturnus avautuva neliö Marsille - seuraava kuvio tälle on Saturnus kolmio Mars

Ihmettelen, että eikö sitä vielä vanhanakaan opi hiljaa kävelemään. Jousimies-Jupeterini ansiosta innostun aina vain uusista asioista, liikaakin. Kunnes huomaan ja harmittelen, että pystynkö kaikkea sitä hoitamaan. Jaksanko pitää kaikkea laajentuneen elämäni sisältämiä lupauksia. Marsini on Neitsyessä, onneksi. Sillä jos tuo Mars olisi esimerkiksi ilmojen merkissä, minulle kävisi paljon huonommin. Voisin todella saada epäluotettavan maineen. 

Tämä transiitti on ollut päällä kuukauden päivät ja on ollut tosi hyvä muistutus suorittaa joitakin asioita, ei pelkästään velvollisuudesta, mutta myös sydämen ja tunteiden rauhoittamiseksi. Voi ne vellovat vedet minussa! Au-Rapu, Asc-Skorpioni ja Kalat-Kuu! Vesi-ihmisten on syytä pitää kontrolli yllä. Heille Saturnuksen seuraaminen tekee terää! Saturnus on heidän henkiopas!

Eli kyllä on välillä tuntunut siltä, että henkeni olen likoon pistänyt suorittaakseni jotakin, mitä minulta odotetaan tai mitä itse olen luvannut ja mitä sydämeni on halunnut. Olen selvinnyt. 

Kiltti tonttu! Miten pärjäsin?  Nythän voin olla vain?

Saturnus avautuva kolmio Saturnus - seuraava sykli on kvinkunssi 150 astetta

Tämä transiitti on muistuttanut minua siitä, että toimin luovimalla siten, että pidän kuitenkin oman vapaan tahtoni auki. Taustalla se on toimivana, tietoisena, että on aina aika, jolloin voin luoda oman itseni olemista. Sitä ei saa unohtaa. Olla rehellinen omalle tahdolle ja sydämelle ja kuulla sitä. Sen tulisi olla kaiken tekemisen pohjana. Mutta kulkeeko sydän ja tahto samaa tietä?

Saturnus yhtymä Jupiter - seuraava kuvio on seksiili Jupiterille

Tämä kuvio jysähtää päälle tämän kuun puolivälissä. Saturnus aloittaa Jupiterini kanssa uudenlaista toveruutta. Laittaako se vihdoinkin kuriin yltiöpäistä Jupiteriani? Onpas tässä koetinkiveä. Tämähän aloitus lupaa menestystä, jos.... Se lupaa hyvää, kun... Se antaa paljon, mutta...

Tässä vaiheessa tonttu siellä ikkunan takana varmaan plaraa muistikirjaansa ja katsoo mitä tähän asiaan on varattuna. Onko perusta jollekin uudelle yritykselle valmistettu? Onko ympäristö sille otollinen. Pikkuisen tonttu raapii päätänsä. Antaa muorin yrittää!

Oma Saturnukseni on Leijonassa 19 astetta huoneessa 8. Sitäkin koskettavat planeetat kulkeissaan tietyillä kulmillaan. 

Jupiterin avautuva sekstiili Saturnukselle

Täytyy tämän yhteydessä kertoa, että onhan Jupiter ollut ihan yhtymässäkin joskus Saturnukseeni.
Jo silloin olen tarkastellut mahdollisuuksiani johonkin uuteen. Kyllä. Ja sitä uutta jatkan... Tämä transiitti palkitsee yritystäni ja antaa potkua tulevalle. 

Tonttu, huomaathan sitkeyteni?

Mars oppositio Saturnus

Tämä transiitti oli päällä jo marraskuussa, jolloin kamppailin halujeni ja lupausten täyttämisieni kanssa. Ei se ihan helposti sujunut. Transiitti on nyt taka-alalla jo. Mitäs tonttu siihen olet kirjoittanut?

Venus oppositio Saturnus

Tämä transiitti osuu juuri jouluksi. Olen jälleen luvannut tehdä joulua koko perheelle ja lähisukulaisilleni. Onkohan sydämeni isompi kuin voimaresurssini? 

Kunhan alkaa nuo valmistelut ajoissa eikä viime tipalla, kirjoittaa tonttu kirjaansa! - Tämä muori ei tarvitse muita lahjoja kuin pienen ylimääräisen energiapaketin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!