maanantai 2. tammikuuta 2017

Maa-elementin aikaa Kauriissa

Ensinnäkin. En ole astrologi. Olen harrastelija-astrologi. Opiskelen sitä tutkimalla omaa ja yleistä karttaa.

Inventaarioksi tähän: Aloitin tämän blogini vähän ennen vuotta 2012. Siis tulee viisi vuotta tämän pitoon! Lukijoita ei ole ilmoittautunut montaa. Mutta lukijakertoja on kertynyt  n. 42.000 tähän asti. Kävijöitä kuukaudessa noin 500-800, päivittäin 20-30 kävijää. Hyvin harva kommentoi koskaan. Kiitos kommenteista Nikille! Kuitenkin itselleni tätä kirjoitan, enimmäkseen. Itseni kanssa keskustelen astrologiaa hyväksi käyttäen. Keskustelen siis astrologian kanssa.

En saanut yhtään joulukukkaa lahjaksi. Taidan huomenna siis ostaa itselleni onnitteluruusut ihan vaikka tätä blogiani juhlistaakseni. Siksi tässäkin ruusu! Eräs Suomen villiruusuista, Karjalanruusu. Siinä on maatähti-chakran väri; magenta. Hetki juuri nyt, josta otan voimaa jaloilleni kulkea eteenpäin uutta vuotta 2017.Blogini lajissansa on ehkä esimerkki siinä miten tutkia astrologiaa, miten päivittää sitä omiin tarpeisiinsa. Siinä olen vastuussa tiedoista lukijoilleni. Mutta en voi antaa enempää kuin osaan. Toivon, että osaan pikku hiljaa yhä enemmän. Vielä se vie, kättä pitemmälle! Olen Au Rapu, Asc Skorpioni (lähellä Jousimiestä) ja Kuu Kalat. Tunteisiin vetoava tyyppi, aika paljon keskittynyt omaan napaan.

Aloitin blogini tutkimalla Marsin liikkeitä suhteessa karttaani ja totesin sen paikkaansa pitävyyttä. Siltikin pyrin kaikkea kriittisesti tarkastelemaan. Pääomaa tässä on se, että astrologinen eläinrata kaikkinensa asettaa tarkasteltavaksi koko ihmisen elämänpiirin. Se on hyvä muistuttaja, psykologi, sosiologi, filosofi ja elämän opettaja. Yksi keino tarkastella ihmistä ja sen toimintaa. Itseäni.

Ja asiaan! Aurinko on kirjoittaessani tätä 12 astetta Kaurista, Merkurius 1 aste Kaurista ja Pluto 16 astetta Kaurista (siitä kirjoitan enemmän toisella sivulla). Uusi Kuu syntyi Kauriissa ja oli siinä vielä eilen, nyt on siirtynyt jo 0 astetta tunteisiin vetoavaan Kaloihin. Uusi Kuu on vetovoimainen kaikessa uudessa suunnittelussa. Kun Kuu syntyy, eli Maan varjo raottelee Kuun valoa, on hyvä laittaa alulle jotakin uutta. Sen tulisi kasvaa siinä missä Kuun valokin kasvaa. Kun Kuu valoaan lisäävänä siirtyy Kaloihin, tulee siihen enemmän tunteet mukaan. Näin olen oppinut! Seuraan myös blogeja, jotka seuraavat Kuun energioita, kuten Astrologian Taika ja hänen Hullunkuunaika, Kuunkierto ja Kirsi Halla-Seppälän blogia Uuden Kuun ajasta. Ne löytyvät tämän blogini oikealta puolelta alhaalta.

Eilen otin vaarin Kauriin energioista. Suunnittelin pitkälle tämän viikon ohjelmaa ja vierailin naapurissani. Tänään katsoin eilisen energioita Merkuriuksessa. Astro.fi-sivustolla olevassa astrokalentesissani luki sunnuntaista 1. päivä tammikuuta näin:

Paljon onnea vaan...

Todella innostavia hetkiä vapaa-ajan ja kodin piirissä. Kaikkea kivaa uutta kannattaa suunnitella melkein pää punaisena. Avoimuus kaikille vastaantuleville uusille ajatuksille, joita muilta kuulet harrastuksiinkin liittyen, on parasta mahdollista. Elämähän ei ole pelkkää työtä, todellakaan, se on myös ruusuilla tanssimista ja juhlaa
Eli Merkurius oli suhteessa omaan karttaani kulmassa Sulkeutuva sekstiili oman karttani Kalat-Kuu. Pian se kohtaa yhtymässä karttani Kuun. 

Ja todella! Kun tulin pieneltä matkaltani kädet auton ratissa ja kissojen ikävä naukuminen korvissani mietin tulevaa vuottani, kaikkea sitä mihin olisi syytä tarttua. Ensimmäiseksi olin tehnyt treffit naapurini kanssa illaksi. He ymmärtävät mitä tehdä maalle ja mitä tehdä metsälle. Pyysin heiltä apua. Ja sain apua! Olin siitä tosi iloinen. Enkä vielä tiennyt kuinka tekemisiini minua oli kutsunut jo Kauriin järkevä energia. Olin itsekin täynnä maa-energiaa. Pää oli kirkas ja ajattelu kohdistui hyvin maallisiin asioihin. 

Pään kirkkaus Kuun suhteen kyllä velloutuu sitten tunteisiin, kun Kuu tulee Kaloihin, sillä oma Kuuni on siellä. Joten parasta olikin tehdä kaikki suunnitelmani Kauris-Kuun aikana. 

Kaiken taustalla omalla kartallani on kuitenkin hurja kuvio nimeltä Pluto kolmio Mars. Mutta siitä kerron enemmän myöhemmin. Tämä kuvio ei mene päivässä ohi, vaan kestää pitkälle toista vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!