maanantai 12. joulukuuta 2016

Joulun suuri tähti, Aurinkomme

Tähti mikä tähti. Huomasin sen jälleen, kun pyysin 6-vuotiasta Malenaa katsomaan Venus-planeettaamme taivaanrannalla komeasti välkehtivänä. Hän tuli ja tuumasi: - Tuoko planeetta,?Tähtihän se on. 

Hän oli oppinut jo päiväkerhossa, että Maa on yksi planeetta, joka kiertää Aurinkoa monen muun planeetan ohessa. Mutta käsitteet tähti ja planeetta kuin myös Aurinko ovat vielä vähän sekaisin. Yritin opettaa hänelle Aurinko-tähtemme voimaa, joka heijastaa valoaan kaikkiin planeettoihimme, joilla ei itsellään ole omaa valoa. Paitsi tietenkin Maamme sähkövalot.

Huoli se on Auringostakin. Seitsemän vuoden välein esiintyvistä auringonpilkuista eli räjähdyksistä Auringossamme ollaan huolestuneita tähtitieteilijöiden joukossa, koska se on ollut kumman hiljainen tai toimii vähän poikkeavasti omassa rytmissään. Eikä ihme! Koko planeettakunnan olotila ja varsinkin Maa-planeettamme olotila riippuu siitä miten Aurinkomme eli tähtemme käyttäytyy.

Minä palvon Aurinkoa. Se on fyysisen olotilamme jumaluus. Kesällä teen kaiken mahdollisen ulkona. 

Miten Aurinko voi tällä hetkellä? Miten sen olotila on suhteessa muihin planeettoihin tai suhteessa siihen, miten se kohtaa Maan? Osaankohan tuota lausetta laittaa oikein? 

Juuri tällä hetkellä Auringon suhteen on paljon kulmia. Olen lueskellut Raimo Nikulan transiittikirjaa. Sen opin myötä heitän mukaan tulkintaani. Mitä suuri tähtemme meille nyt valaisee?

Aurinko yhtymä Saturnus

Saturnus kuuluu koviin planeettoihin. Silloin yhtymät ovat vaativia ja haasteellisia. Jotakin jurraa. Kaikki ei mene niin nopeasti eteenpäin kuin odottaisi, ei sittenkään, vaikka Jousumies-tuli olisi Auringon hännän alla. Saturnus hidastaa Auringon energiaa. Huumoria tarvittaisiin elämän rutiineissa.

Aurinko avautuva kolmio Uranus, tarkka

Kaksi tulista kohdetta. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia, avoimuutta ja  jopa kansainvälistä menestystä. Ihan selvästi Saaran vaikutusta tässä! Mahdollisuudet englantilaisen ja suomalaisen kulttuurin kanssakäymisessä kasvaa, avautuu. Saara on aikamoinen jäänmurtaja tässä! Siis kyllä yksikin persoona voi vaikuttaa laajasti, kun löytyy rohkeutta ja sisua.

Aurinko avautuva kolmio Ceres, tarkka

Samoin. Eikö tässä ole selvästi näkyvissä avautuvia mahdollisuuksia hoitaa elämän eri puolia huolellisemmin. Bioenergia käyttöön ja muuta sellaista. 

Aurinko avautuva neliö Kheiron

Kautta koko maailman kaikukoon käsky tämä: Älä juo liikaa, älä syö liikaa! Kuuntele kehoasi!

Aurinko sulkeutuva sekstiili Jupiter

Onko sopeutumista kaikenlaisessa vuorovaikutuksessa sittenkin tapahtunut? 

Aurinko avautuva sekstiili Mars

Avoimuudella ja rehellisyydellä energiat kulkevat vapaammin. Silloinkin, kun jokin vastustaa.

Auringolla on nyt tulinen energia!! Se on FLAMENCO! Ei yksin, vaan yhdessä Jousimies-energialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!