keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Sydämen värähtelyjä Vesimies-Venuksessa

Rakas iltatähtemme Venus on juuri joulunpyhinä mitä kauneimmasti toivottamassa Hyvää ja Rakastettavaa Joulua! 

Venus on jouluaattona 19 astetta Vesimiestä ja varmaankin viimeistään Tapaninpäivänä kohtaa tarkoissa kulmissa Auringon, Jupiterin ja Uranuksen kanssa. Isällisen Kauris-Auringon se kohtaa sekstiilissä, samoin sekstiilissä tulisen Oinas-Uranuksen, jonka vieressä häntä on rauhoittamassa maan äiti Ceres. Tarkalla kolmion kuviolla Venus kohtaa myös diplomaattisen Jupiterin Vaa'assa. 

Tämän kaiken tässä Suomemme leveyspiirissä pitäisi suoda kaunista joulurauhaa perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Joskus on hyvä luottaa ulkopuoliseen viestiin silloin, kun se haluaa osoittaa hyvää. Venus on ennen kaikkea rakkauden ruhtinas planeettojen joukossa. Kun olen lähemmin perehtynyt astrologiseen tulkintaan ja sitä miksi halutaan kuulla tähtien kertomaa, kysymys on etupäässä juuri Venuksesta, vaikka asiaa ei ääneen sanotakaan. Mitä se Rakkaus olisi tulkinnan pyytäjälle antamassa? Miten selviän seuraelämässä? Joko nyt löytäisin ystävän?  Venus ei kuitenkaan vastaa intohimoihin ja seksuaaliseen liittyviin kysymyksiin, sen tekee Mars. Joka tapauksessa ihmiselle on tärkeintä se, että jos joku välittäisi. 

Venus puolestaan kysyy tulkittavalta, mitkä ovat arvot, millä etsit seuralaista. Onko arvosi rahassa ja materiassa? Etsitkö rikasta seuralaista, joka voi taata materiaalisen turvallisuutesi? Vai etsitkö romanttista suhdetta, jotta sydämesi värähtelisi? Etsitkö jännitystä tai henkistä yhteyttä? Siis mitkä ovat ihmisarvosi? Mikä on elämän arvosi, ympäristöarvosi? Miten arvostat itseäsi? Usein juuri tämä viimeinen arvostus vetää sinuun samoin ajattelevia tai tuntevia ihmisiä. Entäs jos tarkistaisi nämä arvot?

Ken lahjan antaa, se lahjan saa, on pikkujoulujen motto. Tämä motto voidaan laajentaa toisinkin päin. Kun uskallat ottaa  vastaan hyvillä mielin lahjan, annat samalla hyvänmielen lahjan myös toiselle.

Sain eilen postissa erikoisen lahjan, rommisuklaapaketin. Se kuulostaa pieneltä. Mutta se on itse tehtyä, salaisella reseptillä valmistettua. Sekään ei vielä mitään, sillä sydämeni reimuitsi. Siihen lahjaan sisältyy vuosia kestävä vaikea ystävyyssuhde, joka on nyt auennut kuin simpsalapim ja tiedän, että meidän molempien sydän huokaa suuresta helpotuksesta ja laulaa ystävyyden ilosta! Vaikeat väärät tulkinnat, sanat ja väärinymmärrykset on märehditty, ymmärretty ja jotakin on sulamassa valoksi sydämeen.

Venusta Vesimiehessä kulmineen parhaimmillaan!!

Toivon näitä tällaisia "rommisuklaalahjoja" kaikille!!! Hyvää Joulua!

Etsin tanssia ystävyydelle ja löysin tämän. Ystävyys on syvä, alkukantainen voima, kuten tanssikin. 

Cherokee Friendship Dance Song - tässä tanssilaulussa on jotakin rauhoittavaa, lämmintä ja iloista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!