sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kertooko astrologia miten tulee toimia?!

Olet henkisesti valmis uusiin työhaasteisiin!

 

Tällainen astron viesti postissani vähän hätkähdytti minua. Todellakin, olen kirjotellut noin kahden vuoden ajan Marsin liikkeistä ja tarttumapinnasta syntymäkarttaani nähden. Ihmetellyt olen sen osumia elämääni. Mutta myös epäillyt. Näitä osumiahan löytyy melkeinpä mistä tahansa kun oikein penkoo tätä elämänmenoa. Vai löytyykö? 

 

Mars on sulkeutuvassa sekstiilissä Keskitaivaaseen ja pian siihen yhtymässä. Mikäpä muu toiminta olisi mojovampaa kuin juuri Marsin kuviot työnakseliin. Näihin aikoihin kaksi vuotta sitten oli suunnitelmissa kahvilan pito. Sitä seurasi yrittäjäkurssit ja kaikenmoiset suunnitelmat. Jotakin on tehty valmiiksi, sen kun jatkaa vaan. Nytkö sitten pitäisi tarttua johonkin uudenlaiseen työhaasteeseen?!!

Vähän on vaarallista tämä astrologian seuraaminen! Sen seuraaminenhan voi aivopestä minua suorittamaan asioita sen osoittamaa tietä! Sehän suorastaan haastaa. Tuntuu melkein kuin olisi maratoonari. Juuri kun on kaksi kilometriä juostu, usutetaan vain seuraavalle etapille, missä sulle ojennetaan vähän juotavaa ja menoksi seuraavalle. Loputonta menoa! Siis jos vielä alkaisin Marsin kyytiin, pitäisi taas olla uudet kujeet ja uusi meno! Mistäs minä sellaista taas, tässä iässä? Vai pitäiskö panna jarrut menolle ja muuttaa toimintatapa aivan päinvastaiseen suuntaan. Onhan esim. sohvaperunanakin olo toimintaa. Tai vaikkapa kirjojen ahnehtiminen. Tai vaikkapa vain ihan siivoaminen ja järjesteleminen. Jopa hurvittelemassa juoksenteleminen! ...arvaa, laitoin toisen käden hetkeksi leuan alle ja puhalsin ulos. 

 

Muistan kun lopetin räsymattojen kutomisen. Tein niitä varmaankin 10 vuoden ajan. Viiden Marsin kierron ajan. Otinko uusia haasteita silloin vai ajattelinko että vielä parempia ja vielä parempia? Eikö mitä! Korjailin vanhoja puita vuosi vuoden jälkeen. Äh! Sain varmaan parempia kuteita joku kerta. Mutta se nyt oli vain sivuhommana. Minulla oli päätoimeni ja varmaan siellä ideoin aina jotakin uutta joka vuosi, ehkä se passais kuvioihin. 

 

Kotona tein joskus upeita vihannesmaita. Lopetin. Tein mansikkamaita. Lopetin. Innostuin yrtteihin. Lopetin. Innostuin perennoihin. Lopetin. 

 

Kamalaa jos lopettaisin ruusutkin tuosta vain! Ja kahvilan! Tai astroilun? Ei. Ei uusi haaste tarkoita aina uutta toimintaa. Se voi tarkoitta myös vanhan toiminnan vahvistamista tai tuoda siihen mukaan uusia näkökulmia. Se voi tarkoittaa myös kokemuspohjan kasvamista, uusiutuvaa ideointia ja energian lisäystä. Vai tarkoittaako?Olenko tässä puolustamassa astrologian merkitystä?

 

 

 

Voi kun tietäis onko joku toinen seurannut esim. Marsin kiertoa näin kokemuspohjaisesti ja voisi vaihtaa ajatuksia!  

Kuka hullu sellaista tekisi?!

Suu kuolaten luen toisen tulkintaa ja nyökyttelen päätä.

                 

"Tämä on aikaa, jolloin parhaat puolesi tulevat näkyviin uran ja ammatin alueella. Etenkin on kysymyksessä henkinen valmiutesi ottaa vastaan uusia haasteita ja tehtäviä. Mittari valmiuksille haetaan lähimenneisyydestä....lääh, lääh...Tällä kertaa etenet juuri sen verran, kuin olet aiemmalla käyttäytymiselläsi ansainnut....Älä siis epäröi tarttua tuumasta toimeen, jos vähänkään siltä tuntuu, sillä pieni riski kuuluu nyt kuvioon puhtaasti myönteisessä merkityksessä."

 

Hehheh! Poimin tuosta edellä kaiken positiivisen ja jätin varoitukset ja kritiikit pois. 

 

Sillä nyt en ala milleskään. Poimin omenat, kannan kukat suojaan ja istutan uudet tulppaanin sipulit. Tosiaan. Istutan uudet tulppaanin sipulit. Siinähän se!

 

Ei astrologia saa ohjailla toimintoja! Ehkä ihan pikkuisen vain. 

5 kommenttia:

 1. No johan tuli sekavaa tekstiä väreissä ja väleissä. Olen huomannut, että jos kirjoittelen ja tallennan tekstin vielä vaillinaisena ja jatkan myöhemmin, tällaista tapahtuu. Kiusantekoa!

  VastaaPoista
 2. Mars kiertää suhteellisen nopeasti kartan, energisoi kulkiessaan ja tekee pikakarmaa. Katson sen sijaintia yleensä vain, jos on joku ärhäkkä tapahtuma, kiukkujuttu tai ärhäkkä tauti (Mars transitoi esim. Plutoa, Uranusta, Saturnusta). Yleensä katson transitoivia Jupiteria, Saturnusta, Plutoa, Uranusta, Neptunusta. Missä huoneessa liikkuvat ja mitä tärkeitä aspekteja tekevät. Minkä elämänalueen huoneissa muutos jyllää. Jupiterin sykli kertoo ainakin minulle uusien asioiden aloittamisesta tai vanhojen uudelleen käsittelyyn ottamisesta Jupiterin aloittaessa uuden syklinsä 12 vuoden välein. Kuunsolmujenkin kierto kypsyttelee jonkun asian. Katsopa Lehtirannan kirjasta Merkurius perääntyvänä, sivu 129. Kun solmii vaikka sopimuksia, se on syytä katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miri-ystäväni! Juuri noin. Minullekin tärkeä on Jupiter, jota lähden seuraavaksi tutkimaan paremmin. Yleensähän tulee huomattua vain nuo kaukaisempien planeettojen transiitit. Ja muu jää syrjään. Nyt kun olen tutkiskellut Marsia, siihen on mukava palata joskus, jos seuraa uutta Marsin kierrosta. Lehtirannan kirja onkin ollut kovassa käytössä, arvaa vain!
   Annoit hyvän vastauksen otsikkoni kysymykseen! Kiitos siitä!

   Poista
  2. Minulla on tässä juuri Mars transitoimassa Plutoa. Planeettojen läheneminen toisiaan vähän ennen tarkkaa aspektiia toi ensin raskasta päänsärkyä, ärtyisyyttä, vihaisuutta, suunnattomasti energiaa (ei nukuta, muutaman tunnin unilla mennään pitkiä päiviä) ja tarmoa. Yritin liikkua paljon, purkaa raskasta energialatausta ja se auttoikin. Joskus olen saanut kovan parin päivän migreenin tai kunnon raivarin ja sen jälkeen päänsäryn. Toimintaan tulisi energiaa purkaa, hyötykäyttää. Jos olisi kotona, tehdä suursiivous. Energiat jylläävät, niitä voi ohjailla jossakin määrin.
   Joihinkin (kurjiin) päiviin valmistaudun psyykkaamalla itseäni ennen nukkumista, että kaikki sujuu tulevana päivänä hyvin, selvitän sen ja sen jutun ihan hyvin. Siis ohjelmoin itseäni. Siinä tulee käyttää vain myönteisiä sana-/ajatusmuotoja, ei mitään kieltoja tai ei-käskyjä. Harjoittelin sitä remonttimme ja muuttojemme aikana, kun kaikki tuntui välillä aivan mahdottomalta. Ajatusten voima on suuri.

   Poista
  3. Kiitos ihana Miri! Ei kuitenkaan yhtymä, kuten minulla tässä ihan äsken. Ja oli päänsärkyä ja raskas olo. Enpäs ajatellut tuota. Olen kyllä oppinut että Plutovoimissa ei tule ängetä omia suunnitelmia liikaa esille tai ainakaan väkisin mitään. Silloin on syytä vähän ajelehtia ja antaa jotakin tapahtua, ympärillä. Tarttua siihen mikä tuntuu oikealta.
   Kyllä ajatusten voima on suuri! Tietoisuus jostakin on hyvä asia, kun sen ymmärtää.

   Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!