lauantai 22. kesäkuuta 2013

Hurjaa hyvää!

Nokkosia on syöty ja hiuksia vahvistettu ja on kerätty myös talven varalle. Värinokkonen on kiinnostanut minua kummasti koko vuoden ajan. Kasvatin talven aikana 'koteista' kahvin jäännösvesillä huikean komeita värinokkosia eli 'palavia rakkauksia', joten olen koristellut niillä pihapiiriäni sieltä täältä ja jakanut niitä ystävillekin.


Jos ei nyt ihan se rakkaus palakaan, niin jotain palaa kovasti. Olen tehnyt aika rohkeita temppuja ja kohta saan tietää mihin ne johtavat. Tuon rautaisen Marsin kuviot ovat nyt aika hurjat. Ja paljon hyvää lupaa monet muutkin kartan kuviot. Siis hyvin veitsenterällä nyt hiippailen! Hurja on hyvää vai hyvä on hurjaa? Kun on hyviä energioita ympärillä, niin kyllä siinä saa pidellä itseänsä kurissa ja nuhteessa, kontrollissa ja kuosissa, ettei jotakin lipsahda YLI.

Voimakkaana alitajuisena vahtina on yhä Neptunuksen kolmio Kuulle. Sitten on Jupiterin yhtymä stelliumelle sykkimässä uutta, pukkaamassa uutta liikkeelle eikä siinä jarruja näy. Marsilla on sulkeutuva kolmio MC:lle ja siinä kuviossa olisin nätisti ottamassa vastaan kiitosta ja kunniaa, mutta VAIN jos olen tehnyt oikeita liikkeitä. No sen näkee! 

Kaiken kukkuraksi myös Saturnus vapauttaa nyörejään avautuvalla kolmiolla Aurinkoon! Siis tie on vapaa kulkea ja tanssia vaikka hullun lailla. Suuri Täysikuu tuolla taivaanrannalla onkin nimetty 'hullun kuuksi'.

Yksi kuvio tuossa joukossa on kuin kompastuskivi. Marsin sulkeutuva neliö itsellensä! Tämä kuvio voi tuottaa jopa kirosanoja, ainakin sekavuutta, sillä en osaa kirota.

Kuin ruusuja kaiken joukossa on pikkuiset Marsin kuviot, kuten Mars sulk.sekstiili Plutolle (lupaa hyviä yhteensattumia, yks oli jo tänään). Mars sulk.sekstiili Saturnus tulee kuvioihin mukaan myös (siis palkkiota luvassa) sitäkin sain eilen...

Siis hyvin vaarallisen hyvää lupaavat tähdet. Ei vaikeuksien keskellä niinkään jouduta harhaan kuin liian hyvän keskellä! Voi kiltti Hullu Kuu, päästä minut pahasta äläkä saata minua kiusaukseen! 

Kun kaiken lisäksi on Venuksen paluu!!!!! 

Ei auta muuta kuin elää hetkessä!

Hetki vaan ja Pasi Kaunisto

2 kommenttia:

 1. Sielu vastaanottavaisena kasvulle ja ymmärrykselle.---näin sanoo Astrologian Taika blogissaan: http://astrologiantaika.wordpress.com/2013/06/23/leijakuu/

  Hyvää hurjaa luvataan siinäkin1

  VastaaPoista
 2. Eipä juuri mittään hyvvää!
  Vieraita perumassa tuloaan ja
  sokeri ja kolestrodi koholla.
  Ainoa hyvä oli paistettu siika, uudet perunat ja nokkoskastike!

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!