tiistai 11. elokuuta 2015

Mille kaikelle voi tehdä astrologisen kartan?

Olin innoissani, kun astrologisissa opinnoissani ymmärsin, että tähtikartan voi tehdä melkeinpä mille vain. Senhän voisi tehdä vaikka jonkun ruusun ensi kukinnalle. Esimerkiksi Rosa Nilsille, joka aukeni ensimmäisinä kaikista ruusuista Kaksoset-energisenä (ainakin on hirveä into kasvaa korkeutta ja olla esillä). Vaikeutta tuottaa vain se, että pitäisi muistaa laittaa ylös myös esim. istutuskellonaika, jotta voisi löytää sille persoonan eli nousumerkin. Siitä voisi katsoa jo pikkuisen sen menestymistä, hoivan tarvetta ja kukintaa esim. auringonpaluukarttoina joka vuosi. Voisikohan? Vai mikä on tuollaisen oikea syntymähetki? 


Sekin oli jo iso asia, kun osasin tehdä kartan itselleni ja ystävilleni. Kun pääsin pitemmän ymmärryksen tasolle, opin, miten tehdä sen hetkinen kartta sille päivälle, kun halusi nähdä planeettojen yleisen sijoituksen. Yleensä teen sen Tampereen leveys- ja pituusasteikolle silloin. 

Kun opin lisää, oli hauska tehdä karttoja jollekin tärkeälle matkalle, kokoontumiselle, jonkin idean alkuunpanemiselle, tärkeän ihmisen tapaamiselle, kaupungeille ja maille. Eläimille myös.

Tuolla kissablogissani on minun kissasisaruksille omat karttansa. He ovat molemmat oinaita, reippaita ja toimeliaita myyränpyytäjiä, mutta nousumerkki ja Kuun merkki ovat muuta, Kissat  ovat syntyneet samasta emosta samasta poikueesta. Eroa on kuitenkin syntymillä 8 tuntia. Ja tosi on, että Ruusa rapunousuisena on todella äidillinen, hoivaava ja vieraat huomioiva kissa. Kun taas Majuri skorpioninousuisena on pälyilevä, varauksellinen ja hidas toimissaan, mutta uskollinen ja ymmärtäväinen ystävä.

Olen tehnyt myös eri blogien syntymäkartat. Ja mikä hauskinta, tein kartan myös omalle pienelle Ruusumuorin kesäkahvilalle. Ja tuollainenhan se on minun kahvilani. Leijona-nousuinen! Talouden alueella huoneessa 2 on Mars, eli työtä on kovasti tehtävä ja sillä onkin kulmat hyvin moneen planeettaan. Illuusioita pitää varoa, terveyttä vaalia ja sen toimintaa kotikeskeisenä (oppositiot Neptunukseen, Kheironiin ja Kuuhun). Aurinko Oinas toimeenpanevana voimana, vieressä Vesta (Marsin kolmio niihin) kymppihuoneessa, uran ja elämäntarkoituksen alueella. Jupiter Härässä...ruusumuori siis! Noin nopsasti katsottuna.  


Jotenkin koko kotikahvila on ollut tänä kesänä vaakalaudalla ihan ulkoisten seikkojen vuoksi. Ruusumuorina en ole periksi antanut, uskonut itseeni, mukaviin asiakkaisiini, ruusuihini ja jopa kesään. En ole voinut myöskään heittää mielessä muhivia ideoitanikaan ihan metsään (mehtään), vaan sinnillä halunnut todistaa itselleni huulluuden ihanuutta. 

Tuo Tanhuan astro-sivusto on aina keksinyt myös uusia ideoita ja yksi hauska on tuo, että voin valita ystäviäni astrokalenteriin, joten heidän siinä näkyvät transiitit muistuttavat minua siitä, minkälaista kautta he kosmosenergisesti ovat kokemassa. Olen yhdeksi ystäväkseni valinnut oman pienen kahvilani. Ja nauroin todella, kun tässä yön syvännä luin alla olevan viestin. Se innoitti minua kirjoittamaan yleisestikin tästä kartantekoaiheesta. Kahvilan energiat olivat nyt niin osuvia. Juuri nyt, kun olen pähkäillyt sen tulevista päivistä. 

Tämän hetken transiitteina on voimakkaimpana Jupiterin yhtymä Marsille (täydellisen munauksen vaara), Marsin kolmio Uranukselle ja työn akselille. 

Mitäpäs muuta voi kuin antaa palaa!

Ruusumuorin kesäkahvila - Sanoista tekoihin

image


Vaikutusaika 05.08 - 13.08
Joskus tuntuu siltä kuin jo pelkkä ajatus muuttuisi taianomaisesti konkreettiseksi toiminnaksi ja ystäväsi Ruusumuorin kesäkahvila elää nyt tällaista vaihetta. Meno saattaa tuntua vähän villiltä, mutta ei ole sinun asiasi mennä sammuttamaan luovuuden paloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!