torstai 3. tammikuuta 2013

Mitä tekee Marsin tuli Neptunuksen vedelle?

Huomaan, että ehkä sittenkin jotakin olen oppimassa, jokin tieto uppoutuu syvemmälle, selkiintyy jopa. Vai harhauttaako tässä kenties Neptunuksen harha?

Lähdin miettimään lisää Marsin ja Neptunuksen suhdetta. Palasin tuonne aikaan, jolloin Mars perääntyi ja lähti taas radalleen yhtyen ensimmäiseksi syntymäkarttani Neptunukseen. Siellä luin tulkintaa kahden vuoden mittaisen projektin alkamisesta. Ehkä yhdistin sitä liiankin paljon Ruusumuorin kahvilaan. Enhän hyväksy ideaa pelkästä kahdesta vuodesta... Eikä Mars kosketa Neptunuksen materiaa, se koskettaa sielua ja tunteita. Eli enemmän se projekti koskettaa tunnemaailmaa ja osoittaa yhtä hyvin haaveiden kuin pelkojenkin illuusioita.


Neptunuksen symbolissa aine puhkoo sielun eli puolikaaren läpi ja antaa väylää henkiselle tietoisuudelle. Marsin symbolissa vain materia pystyy avaamaan hengen kiinteälle ympyrälle ovea, jotta henkinen kanava aukeaa. Kummassakin aine vapauttaa meille tuntemattomia väyliä. Tiedostamattomia? Tunteet ovat usein tiedostamattomia. Kuka tunnistaa itsesään pelon?

Eli näen tuossa Ruusumuori- roolissa myös pelon illuusion kohtaamista ja saman tien sen murtamista. Tehdä elämässä uutta, on aina samalla jonkin pelon kohtaamista. Mitä enemmän opiskelen Neptunusta ja sen symboliikkaa (sekinhän on vain arkkityyppinen paketti kohtaamassa ihmistodellisuutta), niin sitä enemmän tiedostan itsessäni myös pelkoja. Esimerkiksi pelon: Onko minusta mihinkään? Pystynkö oppimaan mitään uutta?

Jos tuo Marsin yhtymä on, kuten Tanhua sen selittää, myös avaamassa mediaalisia kykyjä, niin mielestäni yksi tärkeimmistä 'mediaalisista' kyvyistä voisi olla nimen omaan itsensä tiedostaminen! Se missä mennään, ja minkälaisessa henkisessä tilassa. 

Minulla on ollut Marsin avautuva sekstiili Neptunukseen, myös neliö, ja nyt on vuorossa avautuva kolmio Neptunukseen. Sekstiilissä oli rohkeuden ilo, neliössä sen tarkastelua ja nyt pitäisi syventää tuon rohkeuden juurruttamista johonkin. Ja siinä juurtumisessa voisi sykkiä jopa luovuuden virta. Sillä tuo kuvio 'povaa' jonkin uuden mahdollisuuden toteuttamista ja siihenkin tarvitaan rohkeutta eli taas sen pelkoilluusion voittamista. 

Oikeastaan mikä ajankohta onkaan nyt ystävälläni tulla pitämään kylälleni Voimapäivän shindovenyttelyä ja meditaatiota enkelvoimien kera! Aion antautua sille päivälle! Sillä Tanhuan tulkinnasta löytyy Mars kolmio Neptunukselle tällaistakin:  
Nyt on erittäin otollinen aika tutustua joihinkin mediaalisiin ja mystisiin asioihin, käydä moikkaamassa parantajaa tai selvänäkijää, sillä tämäntyyppisten kontaktien kautta voit tällä jaksolla saada paljon kultaakin arvokkaampia vinkkejä mahdollisuuksista, joita nyt on edessäsi. Vihjeitä saattavat antaa myös ihan tavalliset ihmiset kertomalla omista tuntemuksistaan.

Huomasin myös, että kaiken tämän taustalla on toinenkin maailmallisempi Neptunus-energia koskettamassa tähän kaikkeen. En nyt puhu yleisistä transiiteista, vaan ihan oman karttani transiitista  Pluto avautuva neliö Neptunus. Näiden kahden kaukaisen, mutta voimakkaan planeetan kosketus on tiedostamattomampaa, vaikuttaen Maan ja yhteiskunnan taholta yksilöön ja virittää esiin toimintoja, joita on vaikea käsittää ja joita vain tapahtuu, mutta joille voi löytyä paljon laajempi tarkoitus yksilön ja yhteisön välillä. Ei kaikkea tarvitse ymmärtää tai edes tietää.

Tällaisten kuvioiden alla voi jotakin käsittämätöntäkin lähteä liikkeelle. Kun samalla kaiken taustalla on vieläkin nuo suuret voimakkaat kuvioni: Neptunus s.kolmio Venus ja Merkurius, Neptunus yhtymä Kuu ja Uranus sulkeutuva neliö Aurinko. 

Siis ota Tonttu rauhallisesti monelta taholta ravistelevien ja puristelevien energioiden tiimellystä. Ne voivat muokata sinusta jotakin uutta! Näillä energioilla voi olla myös tunteita eheyttävää ja parantavaa vaikutusta.

Marsin tuli lämmittää Neptunuksen vettä. Se voi olla pahaksi, sillä siinä voi olla mukavaa lillua ja se voi olla huumeen kaltaista ja hukuttavaa, mutta tiedostettuna ja hereillä ollessa hoitavaa ja vahvistavaa.

Huh, ota nyt tästäkin selvää!!!

2 kommenttia:

 1. Liekö se mediaalisten kykyjen avautumista, kun tämän päivän voimapäivillä kerroin porukalle, että tarkoitukseni on avata kotini meditaatioilloille kerran kuussa ja kaikki jotka haluavat voivat tulla mukaan tunnin pysähtymiseen.
  Huhhuh! Mutta näin huomasin ääneen lausuvani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan näin piti tehdä. Ensimmäinen meditaatioilta on pidetty ja minulla (uskon muillakin) oli hyvä olla. Vaivuin hyvin syvään uneen seuraavana yönä.

   Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!