tiistai 15. tammikuuta 2013

Rajoituksia

Niin vapauttava energia, kun juuri onkin tuo Mars kolmio MC, niin taustalla väijyy rajoitus: MARS OPPOSITIO SATURNUS! Viikon verran eteenpäin.


Saturnukseni on kartallani pian Pluton jälkeen. Tosin siinä välissä on kaunis Vesta, tasan keskellä kolmen asteen etäisyydellä. Vesta Leijonassa tuollaisten kumppanusten yhtymässä kuin Saturnus ja Pluto ei voi olla mitä vain. Vestan kuuluisi olla vahva luovuuden motivoija elämässäni varsinkin kun se Leijonan merkissä. Pluto sitä avittaa varmasti välillä eteenpäin, Saturnus taas nappaa kiinni ja jarruttaa. Juuri nyt tuo luovuus pitäisi saada liikkeelle ilman epäilyksiä. Tosin kaikki nämä Marsin oppositiot kyseisiin kohtiin mietityttävät. Onko minusta siihen, mitä haluan? 

Iris-tulkinnassa sanotaan kyllä kamalan kauniisti Vestan sijainnista 8.huoneessa, että 'Vestan pyhä tuli palaa kaikkein salaisimmassa sydämen tulisijassa tässä'. Se kai haastaa minua niin kamalasti tuolle luovalle puolelle. Mutta mitä sitten sanoo Saturnus siinä vierellä? -Vain kovan itsekurin kautta! Pluto taas opettaa hyväksymään muutokset ja päästämään irti silloin kun jokin ei suju.

Tähän saumaan osuu nyt Mars oppositiollaan. Paha paikka, kun juuri nyt on meneillään iso luovuuden haaste. Kysyykö se omaa luottamusta taitoon? Tanhuan tulkinta kylläin kertoo, että vain siinä tapauksessa, että voimavarani riittävät tähän haasteeseen, se tapahtuu. No, eihän tässä pitäisi olla valittamista. On eläke ja vapaus, puutarhasta vapaa talviaika! "Tämä transiitti ei jätä mitään arvailujen varaan, sillä tulet kaatuilemaan saappaat jalassa kaikissa sellaisissa suunnitelmissa, joita yrität viedä läpi hampaat irvessä ja hartiat jumissa", sanoo Tanhua. - Voi, voi, mutta kun hampaat eivät ole irvissä, kauhea into päällä vaan!

Loppujen lopuksi tässä varmaan tapahtuu nyt sellaista, että se karisee luotani, mikä ei minua varten ole.
Aika tuon näyttää! Kumpi on vahvempi; kolmio vai oppositio tässä tapauksessa?

Toisaalta tuo Vesimies-Mars on huoneessa 2, taloudenpidon huoneessa. Ja siinä se kaikkein rajoittavin tekijä onkin: Raha!


2 kommenttia:

  1. Saturnus ei vain pelkästään jarruta. Se kertoo asioista joita voi saavuttaa vanhemmalla iällä kun on hankittu ensin sitä elämän viisautta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kesäperho. Todellakin Saturnus on varmaan sitä vierivää kiveä hionut, särmiä pöyreämmäksi. Mikä on ihan hyvä.

    Naurattaa kuitenkin, sillä teityt rajoituksetkin löytyivät, kun pieni pojantytär tuli muutamaksi päiväksi kylään ja tuli stoppi monelle muulle asialle.
    Sitä ottaa ilon irti silloin aivan toisaalta, kun on tullainen kaveri talossa. Ihanaa aikaa se on, ja niin helppoa silloin työntää muut asiat syrjään.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!