lauantai 26. tammikuuta 2013

Mars osoittaa valmista tietä...


Mars vaeltaa sellaista kulkua karttaani kohden nyt , että stelliumini alue alkaa sillä sulkeutua. Ensin Mars sulkee kolmion Uranukselle, sitten seuraavina sulkeutuva neliöt keväällä ja sekstiilit kesällä. Eli tie on raivattu auki.  Nyt vain kulkea se loppuun asti Marsin osoittaman toiminnan mukaan, ensin Uranukselle.

Siis Marsilla toimii hyvin nuo avautuvat kuviot (alkuun sysätyt toiminnot) ja sulkeutuvat (jo toiminnassa olevien asioiden kulku).

"Mars sulkeutuvassa kolmiossa Uranukseen on antanut selkeän näytön siitä, että kannatti uhmata vallitsevaa vanhaa järjestystä ja käytöntöä. Jos uskaltauduit murtamaan sovinnaisuuksia ja tapakulttuurin raja-aitoja naapureiden ja perheesi kauhistukseksikin, nyt ne ovat osoittautuneet oikeiksi. Äkilliset etenemiset ja radikaalit toteutukset kantavat nyt hedelmää ja tiet avautuvat sinulle mutkattomasti. Kaikki tällaiset asiat tulevat näyttämään uutta virkistävää suuntaa elämässäsi. "

Näin puhui Mars tässä sijainnissaan. Sitten saapuukin Mars sulkemaan muitakin kolmioita; Merkuriukselle, Venukselle ja Auringolleni. Ymmärrän sen siten, että kaikki mikä on mahdollista tälle ajalleni, on jo aikaisemmin alkuun saatettu, nyt on menossa sen avoin energinen kausi, kunnes tulevat sulkeutuvar neliöt ja sekstiilit.

Uranus on romuttanut, muuttanut ja uudelleen järjestänyt ulkoisia puitteitani. Totta! Vuodessa on esim. elinympäristöni muuttunut aika rutkasti. Nyt voin vain nauttia kaikesta siitä mitä tuli tehdyksi, keväällä on taas sulkeutuvan neliön kanssa syynissä viimeistely ja uudelleen tarkastelu. Äkkilähdöllä tuo Uranus voisi tarkoittaa remonttia mitä aloitin kesällä. Yhtä hyvin myös kahvilatoimintaa, minkä aloitin remontin lomassa niin hullulta kuin se tuntuikin. Vaisto vain sanoi, että jos et nyt sitä tee, et ehkä ensi kesänäkään, kuten usein käy sellaisen projektin jota siirtää ja siirtää. Ja jokin kumma siinä kaikessa on loksahdellut paikoilleen kuin palapelin palat.

Tässä on hyvä vielä muistaa, että proge-Kuuni siirtyi syyskesästä Rapuun ja taustalla on hyvin voimakas, pitkäkestoinen Neptunus yhtymä syntymäkarttani Kalat-Kuulle. Ymmärrän olemiseni yhä tiiviimmin tapahtuvaksi tässä kotona. Neptunusenergian toivoisin täten antavan myös siihen luovaa voimaansa. Sitä nyt tarvitsisin. Niin monesta asiasta selvinneenä ei haittaisi illuusioidenkin syntymät. Luulen kestäväni niidenkin romahduksen, kunhan vähän saisin ratsastaa niiden valkoisilla hevosilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!