sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Marsin ylämäkiOn Mars ja sulkeutuvat neliöt Stelliumiini!

Kuten olen todennut, tietyt kuviot avautuvat ja sulkeutuvat planeetan kulkiessa radallaan loitontuen ja lähestyen taas spiraalipistettään. Eli Marsin kulma on suhteessa joihinkin alkuvoimaisena tai jo tehtyyn tarkkailevana. Muistan kuinka monta asiaa laitoin vireille mm. Marsin avautuvissa kolmoissa Stelliumiini (Uranus, Ceres, Merkurius, Venus ja Aurinko. Uranus ei oikeastaan ole niin voimallisessa yhtymässä siihen eikä Cereskään, molemmat 26 astetta Kaksosia). Tosin siemenistutusaikoina päätin, etten laita kuin yhden laatikon itämään, kirsikkatomaatteja, en ehtisi keväällä enempiä hoitamaan. Kuitenkin kaikki planeetat siellä ryhmässänsä Ravussa ja Kaksosissa.

Marsin oppositiossa keskusteltiin kovastikin asioista joita olin alkuun laittanut. Sitten sulkeutuvassa kolmiossa jatkoin töitä, kun taas tässä sulkeutuvassa neliössä kaikki tuntuu hitaalta ja jurraavalta, ehkä osin tuon Kalat-Marsinkin vaikutuksesta. Suunnitellut hommat on työn alla, mutta mikä pidättelee? Ihan kuin ylämäkeä puuskuttaisin. Ajanko pyörällä kevyesti vain otanko raskaamman ajoneuvon? Vai omin jaloin?


Kyselen töitteni perään, mutta hitaasti saan ihmisiä kiinni. Marsin neliö Merkuriukseen ja samalla Merkuriuksen perääntyminen vaikutti varmaan siihen, että se ’hieno’ tietokone, jonka poikani minulle kiikutti, meni heti jumiin (emolevy rikki). Onneksi tämä vanha vielä toimii, vaikka siinäkin netti takkuilee. Voi kiltti kone, kestä nyt vielä, en voi hankkia uutta! Pyyntö tälle neliölle, koska se kertonee, että kaikki aggressiot osoittavat turhauttavan homman valintaa. Ei kai nyt kirjoittaminen saa olla turhauttavaa. Se on minulle TARVE!

Marsin neliö Venuksen aikana on varmaankin syytä tarkastella niiden töiden arvoa itselle, mitkä takkuilevat, sanotaan. Mutta kun teen vain sitä mitä mieli halajaa!!!! Mitä muuta sitä eläkkeellä tekee? Paitsi nuo siivoamiset takkuaa… Varotetaan muiden odotusten työstämistä. Luulen että toimin aika itsekkäästi näinä aikoina ja ihan syystä. Kauhea tarve koota itseä ehjemmäksi, sillä olen todennut, että viime vuosina minua on koeteltu kaikin keinoin, viety rahat ja voimat (Uranuksen neliöt)! Sitä ennen oli vielä raskaampaa (Pluto-kuvioiden aikana). Nyt hoitakoon Neptunus minut kokoon! (Neptunuksen kolmiot Stelliumiin)

Marsin neliö Aurinkoon puolivälissä kuuta koettelee alkuenergioitani. Mikä ja mitä on tärkeintä hoitaa, viimeistellä, tehdä kokoon ja valmistaa? Niin että elämä on tarkoituksenmukaista. Ehkä itseäni! Kevätaurinko alkaa jo lämmittää, jakaa iloisesti vitamiinejaan. Kevään odottaminen alkaa kutkuttaa solukoissa. Tiedän, että tuolla metsässä odottaa jälleen tuulenkaatopuiden karsiminen. Samalla tavalla pitää karsia myös pois elämästä sellaista, minkä jokin ’myrskytuuli’ kuvainnollisestikin on kaatanut. Juuri nyt en tiedä mitä se olisi…

Tosin avuksi tulee Marsin siirtyminen Oinaaseen ja uudenlaiset energiat, mutta myös Jupiterin sekstiili Plutoon. Kuin leppoinen länsituuli se puhaltelee kosmoksesta. Se kuiskailee luomisprosessista ja elämäntehtävästä. Kauniita mahdollisuuksia se luo eteeni… kuuntelen sitä. Jospa vastaukset nousevat esiin.

Tekisi mieli helpotuksesta huokaista. Mutta kun tämä on vain astrologiaa. Kosmisten voimien ideologiaa. Niin sitä ihminen hakee syitä, seurauksia, voimia ja mahdollisuuksia vaikka mistä. Toiset soittelevat selvännäkijöille, toiset ystäville, toiset lääkäreille, hoitajille, kysyvät korteista…ooh milloin mistäkin, että MITÄ TEHDÄ! 

Minä aion nousta tuota kuvan katua aurinkoa kohden ehkä ihan omin jaloin…
1 kommentti:

  1. No ei ole paljoa taakkaa kantaa vaikka käveleekin. Yksi tehtävä ainakin on poissa kuvioista. Miten se esoteerinen astrologia sanookaan...Että se tippuu pois mikä ei kuulu sielun kasvutapahtumaan.
    Mutta monta tehtävää jäi.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!