tiistai 19. maaliskuuta 2013

Juhlapäivä, uuden alku?


On kansainvälinen astrologian päivä juuri kun Aurinko aloittaa uutta kierrostaan. Astrologian Taika-blogissa se nostettiin hienosti esiin ja pyydettiin sitä kunnioittamaan.

Minä en oikein osaa ottaa osaa tuohon juhlaan. Katselen karttoja ja transiitteja ja mietin miksi on jotenkin niin takkuinen olotila. Löytyiskö syy sieltä? Ei kai itsessä mitään vikaa voi olla, höh? Ja kun ympärillä olevat ihmisetkin ovat ihan siististi. Nettikin toimii ja taivas on rauhallisen harmaa. Eikä aina jaksa ottaa osaa maailman murheisiin. Vai mitä meinaa tällainen aika uuden paavin valinnassa?

Mars on oppositiossa Neptunukseen ja väittää, että jos en jotakin ota opikseni, niin tulee kolisemaan. Missä on itsepetokseni? Tässä vain kantelen puita, pesiä sytyttelen, pesen pyykkiä ja paistelen muffinsseja. Onko nämä kirjoittamiset jotakin itsepetosta? Nämäkö pitäisi lopettaa? No eihän näitä paljoa kukaan lue, sillä itseksenihän tässä opiskelen. Onko se astrologia, jolla petän itseäni? Vai petosta se, että luulen siitä jotakin ymmärtäväni? Turhaan tässä rääpistelen?

Olen oppinut luottamaan taivaan energioihin, jotain meille ihmisille hallitsematonta siellä on. Osaamme mukautua siihen, kun tiedostamme sitä. Enemmänkin ymmärrän tuon opposition siten, että en luota omaan intuitiooni. Olen antanut vallan jollekin järjelliselle epäluulolle. Annetaan sen elää hetkensä. Sitten tulee muuta.

Yleisesti Mars ei ole nyt kilteimmillään muutenkaan, tulossa vain tarkempaan yhtymään Uranuksen kanssa. Joten syytä on olla hiljaa hissukseen ja kuunnella mitä ympärillä tapahtuu. Talven vesi ei ole vielä päässyt vapautumaan, mutta pian, pian…


Etsin kartalta jotain positiivista. Ja löysinkin: Jupiter sulkeutuva kolmio Keskitaivaalle. Ja kas kummaa. Plus miinus nolla! Jupiterin lupaukset päihittää Marsin opposition heti reilusti. Se lupaa Kuut taivaalta ja kaikkea hyvää. Mutta tämäkin sulkeutuvana. Se mitä joskus aloitin (vuosi sitten), sen kanssa mennään kohta lujaa. Huomenna onkin kurssipäivä ja opin varmaan jotain uutta yrittämisestäkin. Ehkä sieltä saan jotain evästä tulevaan.

3 kommenttia:

 1. Kyllä näitä sinun kirjoituksiasi aina joku lukee :)
  En ymmärrä tuon taivaallista noista astrologia jutuista mutta kai niissä jotain taikaa on, ehkä, tai en tiiä.
  Minusta Marsia juhlistetaan menemällä minne nenä näyttää lujaa pää kolmantena jalkana. Jos sattu iso kivi vastaan niin sitten tuumataan hetki ja etsitään helpompi tie ja taas riennetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Ja mikä parasta että viihtit kommentoidakin. Siitä saa intoa jatkaa.

   Poista
 2. Olin muuten sellaisessa kurssipäivässä, jossa oli tuon oinas-tulen jymyä. Eli luulen että jotain merkittävää syntyi juuri tuolla. Enkä voinut olla siellä kertomattakaan taivaanmerkkien oivallisesta sijainnista...

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!