lauantai 21. tammikuuta 2017

Mitä astrologia antaa 3. huoneeseen?

Astrologi Dane Rudhyar : "Miten me voimme tietää omaisuuksiemme arvon ja voiman, ellemme saa selville mitä tapahtuu, kun alamme käyttää näitä omistuksiamme! "

Mitä syntymäkartan kolmas huone "kokemuskenttänä" näyttää astrologisesti tässä? Vai antaako Rudhyar mitään astrologista neuvoa purkaa 3. huoneen sisältöä?

Rudhyar on tuonut esiin ongelman, mutta antaako hän ohjeita, miten sitä ratkaista? Todella? Huomasin tämän, kun uudelleen luen edellistä sivuani. 

Miten astrologia voi ohjata meitä käyttämään älykkyyttämme, jonka avulla voitaisiin sopeutua ympäristön vaatimuksiin? Rudhyarin mielestä älykkyys on juuri kykyä muodostaa suhteita. 

Enpä tiedä. Voiko todella älyä osoittaa siten miten pystyt muodostamaan suhteita? Sehän on vain osa älykkyydestä. Siis varmaankin tarkoitetaan juuri sosiaalista älykkyyttä. 

Mitä siihen valaisee kolmannen huoneen kärjellä oleva merkki, merkin hallitseva planeetta ja huoneessa sijaitseva planeetta ja sen kulmat?


Onko tässä huoneessa olevan tulimerkkien Oinaan opittava hillitsemään omaa reagointiaan, Leijonan nielemään ylpeytensä ja Jousimiehen laskeuduttava kuusen latvasta välillä ja antaa muidenkin puhua? Tai vesimerkkien Ravun huomioitava enemmän ympäristöään, Skorpionin löydettävä väriskaalat ja Kalojen osattava tietää  mitä tahtoo? Tai maamerkkien Härän näyttää pienissä määrin tunteitaan, eikä odottaa raivokohtaukseen asti, Neitsyeen erottaa hallitsevuuden ja palveluuden ero ja Kauriin ymmärrettävä etteivät kaikki ole yhtä eteviä kuin hän? Tai ilmamerkkien Kaksosten pyrittävä pitämään sanansa, Vaa'an tehtävä päätös vähän rivakammin ja Vesimiehen muistavan, että jotkut ovat vain toisenlaisia? Tämä hyvin karrikoiden yleisesti nappasin omasta astrologisesta tiedosta.

Itsellä 3. huoneen kärki on Kaloissa. Tuli mieleen eräs ystäväni, joka pian ensitapaamisen jälkeen arvioi minua näin: - Taidatkin olla sellainen hm-hm-persoona, joka ei hevillä sano mitä oikein ajattelee.
Aika hyvin. Tunnustelen ja tunnustelen ehkä kalamaisesti ilmapiiriä ja kaikkea siinä. Intuition sarvet liikkuvat vilkkaasti. Onko se siis lähestymistapani kohtaamisissa?

Juttelimme tästä kerholaisten kanssa. Eräällä tämä kärki oli Leijonassa. Hän myönsi  kyllä, että jos ei joku toinen päätä mitä tehdä, niin hän sen tekee. Hän on helposti ottamassa asiaa haltuun ja eihän se aina onnistu. Yhdellä kärki on Ravussa ja on hoitaja. Toisella taas Jousimiehessä ja hän myönsi, että on aina valmis muutoksiin ja toimii pian, eikä siihen ehdi muut paljoa sanoa mitään. Katselin myös lähimmäisteni 3. huoneen kärkeä ja totesin,  että pitää kummasti paikkansa. Voisiko tämän merkin taustalta myös löytää sen miltä alueelta löytää ammattinsa ja mitä kannattaisi opiskella? 9. huonehan jo ilmaisee paljon sitä, mihin opintosi sinua on vienyt. 

Planeetoista en tohdi puhua paljoakaan. Minullahan on Kuu Kaloissa ja olen Rapu, joten hyvin vesinen elementti on tässä huoneessa. Siellä on myös Juno ja kukas muukaan kuin asteroidi Rosenkavaljer! Juno sisältää sitoutumisen aluetta. Rosenkavaljer ilmaisee minulle jonkinlaista leikkimielistä veijaria, jota ei ihan tosissaan tarvitse ottaa. Näidenkö avulla luotsaan tilani haltuunottoa vai sisältääkö nämä sen ongelman, mitä minun tulisi ratkaista. Onko sitoutumisessa aina vaara unohtaa oma itsensä ja samaistua toiseen? Miten sitoudun, millä periaatteella ja kuinka lujasti?Miten Kalat voi sitoutua yhteen ihmiseen, kun hänen sydämensä kuuluu maailmalle? Kalat-Kuu sitoutuu jollakin tavalla hetkellisesti, intensiivisesti jollekin ja johonkin, mutta ei koko elämän ajaksi. Sydämessä on monta huonetta. Junolla on neliö Au-Venus-Mer- stelliumiini.

Loppujen lopuksi minulle tuli tässä tunne, että Rudhyar on enemmän psykologinen terapeutti kuin astrologi. Jotakin vastausta vaille jäin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!