tiistai 12. tammikuuta 2016

Uranuksen uhka vai pelastus?

Uranuksesta tulee aina mieleen vähän kuin vitsinä, että se on HÖRHÖJEN planeetta.

Tämä aika Uranus Oinaassa (nyt 16 astetta) ei varmaankaan ole mikään hörhöilyn aikaa. Sen olemme varmaan kaikki tunteneet. Tämä on tekojen aikaa!

Kun olen käynyt läpi Pluton ja Neptunuksen kautta tuota maailmamme (maailmani) värähtelyjen taustamaisemaa, niin siihen kuuluu ehdottomasti Uranuskin. Uranus on niistä vilkkain kierroksiltaan. Synnyin Kaksos-Uranuksen aikoihin, jolloin tekniikka alkoi ulottua kaikkeen maailman kolkkaan puhelimen ja radion avulla. 


Kertaan tässä Uranus-oppia, jota aikoinaan sain Maria Solimanin kursseilta:
- Uranus, Vesimiehen hallitsemana symboloi oikeutta olla erilainen 
- Uranus vapauttaa menneisyyden rajoituksista
- Uranus toimii muutoksissa sähköisen nopeasti, arvaamattomasti kuin pallosalama
- Se edustaa Merkuriuksen korkeampaa oktaavia
- Uranuksen toiminta on keskittymätöntä ja kaaoksellista, väkivaltaista
- Se hajoittaa yhteiskunnan 'seisovaa vettä' (tässä välineenä usein nuoriso)
- Uranuksen kautta voimme saada suuremman luovan vapauden ja erilaisuutemme toteutuu 
- Yksilöllä Uranuksen merkki kertoo minkä energian kautta tuo luova vapaus tai herätys uuteen voisi tapahtua ja huone, millä elämänalueella

Uranus kiertää Auringon noin 74 vuodessa. Näin ollen Uranus ehtii vaikuttaa kaikilla merkkienergioillaan ja kulmillaan jokaisen ihmisen elämässä. Sen syklit voisivat kuvata samalla ihmiselämän syklejä. Itselläni nyt jos koskaan tulisi tarttua Uranuksen tarjoamaan luovuuden sytytykseen sen ollessa Oinaassa ja IC:lläni. 
Kun se tulee Härkään, olen ehkä jo liian mukavuudenhaluinen ja vanha.

En ala nyt penkomaan vanhoja maailman tapahtumia vaan isken niin kutsuttuihin ENNUSTUKSIIN. 

Selasin vanhoja Astro Logoksia, kun muistelin, että siellä jossakin oli hyviä juttuja Uranuksesta.

Vuoden 2011 maaliskuun Astro Logoksen sivuilla otsikkona "Uranus liittyy yksilön elinvoimaisuuteen uudistumisen kautta".

Tässä John Dawsonin tekstiä suomennettuna, jossa todettiin kuinka sidonnainen oli Uranus aikakausien historiassa. Siellä oli loppuhuonautuksena tällainen ennustus: " Lukiessani artikkelini uudelleen huomasin, että toukokuun lopulla 2010, juuri kun Aurinko siirtyy Kaksosiin, Uranus ylittää rajan Oinaan tulimerkkiin. Siksipä odotamme tapahtuuko jossainpäin maailmaa uusi vallankumous, aivan kuin Ranskan ja Englannin tasavallat syntyivät Uranus tulimerkissä. Pluto ei tällä kertaa opponoi, vaan kehittää neliötä Uranukseen 2012 keskivaiheille. Itse ajattelen, että saatamme nähdä paljon enemmän 'kansanvoimaa' kun kaikki alamme kääntää selkämme suurille yrityksille ja teemme omia juttujamme takahuonetoimistoissamme. Kuka tarvitsee bisnes-imperiumeja kun voimme kaikki verkottua yksilöinä? Toivokaamme kuitenkin että ohjaamme itsemme yhdessä oikeaan suuntaan."

Koska Uranus liitetään yleisesti myös teknologiaan ja Merkuriukseen, tuossa tulee ilmi tuo verkostoituminen, joka etupäässä on kuitenkin saanut liikkeelle jotakin muuta kuin mitä edellisessä tekstissä ilmenee bisnes-maailmasta. Kännykkä ja nettitietous on avittanut liikkeelle kansannousuja ja suuren kansainvaelluksen.

Löysin toisen Astro Logoksen vuodelta 2013, jossa Raimo A. Nikula käsitteli Uranuksen ja Pluton keskeisiä kulmia. Olemme eläneet juuri Uranuksen ja Pluton kasvavan neliön nyt vuosina 2011-2016. Uranus oli yhtymässä Plutoon 1965-1968 aikana, jolloin nuorison "vallankumous", idän kulttuurien läpimurto, hippikansa, rock, huumeet, vaihtoehtoiset elämäntavat, drop out, uusi henkinen etsintä, kapitalismin ja yksityisomaisuuden kritiikki nousivat pintaan.

Kasvava neliö on aina merkki halusta yhtenäisyyteen, eheyteen ja samastumisen ja perimisen kautta koettuun yhdenmukaisuuteen. Se vertautuu Kuun vaiheissa ensimmäiseen neljännekseen (Aurinko - Kuu + 90), kirjoittaa Raimo A. Nikula. Ensimmäisessa neljänneksessä (0-90) löydämme itsemme maailmasta, toisessa neljänneksessä (+90-180) maailma uppoaa meihin, kolmannessa neljänneksessä (-180-90) me löydämme maailman itsestämme, neljännessä neljänneksessä (-90-0) me uppoudumme maailmaan."

En  tiedä ymmärränkö tuota kaikkea, mutta minun piti laittaa se tuohon itselleni muistutukseksi. Samalla näen, että Astro Logoksen jutut eivät vanhene, niihin kannattaa palata silloin tällöin.

Nikula kirjoittaa edelleen: Viimeksi Uranus-Pluto oli neliössä 1930-33, nationalistisen Saksan nousun vuosina. Se päätyi Hitlerin natsihallintoon, II maailmansotaan, holokaustiin ja suuriin tuhoihih. Neliö oli -90. Uranus Oinaassa lähestyi Plutoa Ravussa - nyt päinvastoin Uranus Oinaassa on menossa poispäin Plutosta, joka on Kauriissa eli Uranus +90 Pluto.

Nikulan ennustus tässä: "Suomen kannalta on hyvä muistaa että vuoden 2015 Pluto on Suomen valtion MC:llä ja Uranus neliöi sen (Samoin IC;n). Suomikin kuuluu valtioihin, jotka saava kokea millaisessa muutosten pyörteessä koko maailma, Eurooppa ja jopa oma lintukotomme on."

Pelottavan osuvaa! Mutta onko tämä uhkana vai pelastuksena? Tämä voi olla uhkana taloudellemme, Mutta onko tämä uhkana henkiselle kehityksellemme, omalle evoluutiollemme. Ehkä se on pelastus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!