sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kolmioita!!

Marsin avoin kolmio Uranukselle!          
Marsin avoin kolmio Merkuriukselle!
Marsin avoin kolmio Venukselle!
Marsin avoin kolmio Auringolle!
Marsin suljettu kolmio Kuulle!

Wow! Siis mikä tilaisuus transiiteissani! Mitä niillä teen? Miten ne käytän? Mitä ne antavat? Soppii kurkistaa...


Ei astrologian tarvitse olla niin vakavaa. Nyt en pengo kirjoja, en tietoa netistä. En edes muistista. Ei mitään teorioita.

Otan käyttöön mielikuvat ja haistelen ilmapiiriä.

Ensinnäkin kolmio om kuvioita ovaalin rinnalla, joista pidän. Ympyrä on liian pyöreää, neliö liian järkevää. Kolmiossa on kolme terävää suuntaa, kolme on myös lukuni. Ja ovaali antaa mahdollisuuden paisua, ulottua enemmän.

Kolmio. Numero kolme on yhteistyötä. Osoittaako kolmio kolme suuntaa? Mitkä ne voisivat olla?

Alakulma voisi olla yksi kuten tuon pihani tammen kuvio. Se on hyvä kurkistuspaikka. Kun sitä käyttää ikkunana, näkee tietyn paikan selvemmin. Se korostuu. Levenee alhaalta ylös päin. Jos ottaisi kaksi kulmaa tuohon tehtävään, niin kuva supistuu ylöspäin. Tykkään että noin päin on hyvä, kuten tammen kulma. Eikö luonnossa yleensä kulmat aukeakin noin päin, alhaalta ylös. Vasta ihminen luo kolmioita, jotka sulkeutuu ylhäältä, esim. katto. Astrologinen kuvio kolmiona on myös näin päin. Astrologiakin ihmisen luomaa.

Kolmio on ihana kuvio tarkastella jotain avautuvaa asiaa tarkemmin. Omia energioita voisi mittailla ja omia mahdollisuuksia mihin tarttua. Kyllähän kolmio on varsinkin avautuvassa asemassaan astrologisestikin tilaisuus, jossa voi kerätä kaikki sellaiset asiat, jotka ovat muhineet työpöydällä, ristiriitaisinakin, tai mielen päällä jonkin aikaa ja tehdä niille jotain konkreettista. - Päätän lähteä erään asian kanssa ulos kaupunkiin, etsiä käsiini ihmisiä ja esittää muutamia kysymyksiä.

Toinen kulma kolmiosta voisi olla sitten tarkastelua toisin päin, sisäänpäin. Kuinka paljon itsellä on resursseja, kykyä, taitoa ja jaksamista tarttua asiaan, jota joku toinenkin voisi lähteä mukaan tukemaan tai antaisi vinkkejä, mistä saada tukea.

Kolmas kulma voisi olla (tulee mieleen isä, poika ja pyhä henki, mutta toki muutakin kolminaisuutta on olemassa). En edelleenkään selaa nettiä. Hyväksyn kolmannen kulman astrologiaksi. Olkoon se nyt tässä tapauksessa kuin se 'pyhä henki'. Onhan astrologia vanhempi kuin itse nuo pyhät käsitteet.

Astrlogiassakin löytyy kolmioon kolme seikkaa kolmiosta: 
1. Ennustava toive jostain paremmasta!
2, Käyttöön otettava mahdollisuus, kun se on kohdalla! 
3. Testaukseen. Kun uskalsi jotakin, voi katsoa, pitikö tuo paikkaansa. Annanko kiitoksen vai kiroanko väärät olettamukset ja ennustukset? Astrologian?

Mars 3 astetta Skorpionissa sulkeutuvassa kolmiossa Kalat-Kuuhuni huoneessa 2 ?
Justiinsa näin: Olet jo tarpeeksi lillunut mielesi maisemissa. Kolmio antaa kuitenkin mahdollisuuden nyt  nousta pintaan ja tehdä jotakin kaikelle sille, mikä mielessä on muhinut (edellä se neliö)! Nyt sillä voisi olla hyvä ajankohta taloudellisessakin mielessä.

Mielikuvatulkinta on hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!