keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Mahtailija!

Jupiter on tulossa hyvin voimakkaasti kartalleni. Mars jää nyt vähän taka-alalle.


Jupiter näyttää muutenkin isoa rooliaan Jousimiehessä 1.huoneessani koko syntymäkartallani. Joulupukkiko? No uskon, että jollakin planeetalla tämä 'hyvän' rooli pitää olla. Sopii Aurinkokunnan isoimmalle planeetalle, joka puhkuu kaasujaan. Jupiter osoittaa mahdollisuuksia, aluevaltauksia, pukkaa pois tyytymättömyyden tieltä kuten tuolla astron sivuilla siitä jutellaan. Mahtailija tuo Jupiter on. Ainakin silloin, kun sen lupaukset eivät pidä yhtään paikkaansa.

On Mars sulkeutuva kolmio Saturnus, mutta palkkiota ei vain ole näkynyt.

On Jupiter sulkeutuva sekstiili Pluto, mutta ei mitään loistokkaita näkymiä ole ilmennyt. Jos ei sitten ensi viikolla...

On Mars avautuva kolmio Jupiter eikä ruhtinaallista tukea ole löytynyt mistään. Jupiter on rynnimässä vieläkin voimakkaammin esille viikon päästä kolmiolla Keskitaivaalle.

Puuh!! Enkö sitten huomaa mahdollisuuksiani? Enkö näe niitä? Enkö osaa tarttua kiinni? Onko syntymä-Jupiterini minua nyt kurittamassa neliöllään Marsiin. Jupiter ja Mars eivät oikein toimi yhdessä minun kanssani. Yksi on liikaa. Oinastuli ei syty. Miten lie sitten tämän astrologivuoden UUsi KUU? Selkänahassa tuntuu kiristystä. Mistä ihmeestä kirraa?

Kärsivällisyyttä akka hyvä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!